meme ameliyatından bir kez daha cayma sebebim :((

hannah hannah , senin iyi niyetinden şüphe etmiyorum. Ama " BEN OLASI ZARARLARINDAN KORKTUĞUM İÇİN YAPTIRAMADIM VE BUNUN İÇİN ÇOK MUTSUZUM....AMA YAPTIRANLARI DA KORKUTAYIM DA ONLAR DA MUTSUZ OLSUNLAR.... OHHH OLSUN ...." Gibi de bi hava seziyorum. Yani arada " SIZ SAZANLAR TUZAĞA YAKALANDINIZ BEN AKILLIYIM KURTULDUM BU TUZAKTAN " dediğini de seziyorum ve BU DURUM BENI RAHATSIZ EDIYOR. SENIN KIMSEYE YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIĞINA INANMIYORUM.SADECE BIZI EZMEYE ÇALIŞIYORSUN.
Bu kadar güzel anlatılırdi valla.. Bence de kendisinin niyeti yok ve sırf millete evham yaptırmak için gelip yazıyor. He ben hiç takmıyorum o ayrı.. Çok mutluyum halimden..

Madem karşısınız ne işiniz var sılıkon amelıyatı sayfalarında Allah allah sizde silikonlu göğüslere ımrenerek bakan ama cesaret edıp yaptıramayan gruptan olmayasanız bu arada bende de daha sılıkon yok ona gore saldır

Bir avuç memem vardı yaptırmasamda olurdu. üstelik evliyim alan almış :) ameliyat sonrası feci acılar çektim süründüm resmen. 8 ay oldu yaptıralı şimdi mi ne düşünüyorum ohhh ohhh iyi ki yaptırmışım çokta güzel oldu valla keşke daha önce yaptıraymışım. memesiz memeli olarak dolaşmaktansa isteyen herkez yaptırsın bence.

Madem karşısınız ne işiniz var sılıkon amelıyatı sayfalarında Allah allah sizde silikonlu göğüslere ımrenerek bakan ama cesaret edıp yaptıramayan gruptan olmayasanız bu arada bende de daha sılıkon yok ona gore saldır
Canım sen geçtiğimiz cumartesi olmayacak mıydın? Ne zamandı?

mutluluk2015 mutluluk2015 sana katılıyorum içimden geçenleri yazmışsın.Siz oldunuz ben olmadım akıllıyım tuzaktan kurtuldum kafası var gibi cidden.Zaten kalıcı değiliz ha silikondan vucut zarar görmüş bitmiş mahvolmuş yada başka bir sey.Kişi kendinde eksiklik hissediyorsa,parası ve bunu kaldırabilecek güveni aynı zamanda kararı varsa yaptırır.Tıbbı yönlerini doktorlar bizden daha iyi biliyordur kendilerine de yaptırıyorlar çünkü...Sanki yediğin domateste vücuda zararlı madde yok.

Bende sormuştum o hastaneye daha cok guvenıyormuş Tahlıl için gıtmek zor oluyo ama napalım orası da yakın yarım saat ıstanbuldan ıyıdır☺️

Bende sormuştum o hastaneye daha cok guvenıyormuş Tahlıl için gıtmek zor oluyo ama napalım orası da yakın yarım saat ıstanbuldan ıyıdır☺️
Ben de yarıyıl tatilinde ziyarete gideceğim bakalım, bana çok ters ama muayenehanesi, oraya minibüs falan var mı çarşıdan ya? Konuyu da katledicem şimdi :KK70:

Var tabı ben arabayla gıttım hep ama serdıvan mavı durak dıye sorarsan normal serdıvan mınıbuslerı goturuyo dıye bılıyorum

X