- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Bu kadar güzel anlatılırdi valla.. Bence de kendisinin niyeti yok ve sırf millete evham yaptırmak için gelip yazıyor. He ben hiç takmıyorum o ayrı.. Çok mutluyum halimden..hannah , senin iyi niyetinden şüphe etmiyorum. Ama " BEN OLASI ZARARLARINDAN KORKTUĞUM İÇİN YAPTIRAMADIM VE BUNUN İÇİN ÇOK MUTSUZUM....AMA YAPTIRANLARI DA KORKUTAYIM DA ONLAR DA MUTSUZ OLSUNLAR.... OHHH OLSUN ...." Gibi de bi hava seziyorum. Yani arada " SIZ SAZANLAR TUZAĞA YAKALANDINIZ BEN AKILLIYIM KURTULDUM BU TUZAKTAN " dediğini de seziyorum ve BU DURUM BENI RAHATSIZ EDIYOR. SENIN KIMSEYE YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIĞINA INANMIYORUM.SADECE BIZI EZMEYE ÇALIŞIYORSUN.
Para versen tebriğini kabul etmemtebrik ederim o zaman
çok da tın çok da fifiPara versen tebriğini kabul etmem
Ona göre saldırMadem karşısınız ne işiniz var sılıkon amelıyatı sayfalarında Allah allah sizde silikonlu göğüslere ımrenerek bakan ama cesaret edıp yaptıramayan gruptan olmayasanız bu arada bende de daha sılıkon yok ona gore saldır
Canım sen geçtiğimiz cumartesi olmayacak mıydın? Ne zamandı?Madem karşısınız ne işiniz var sılıkon amelıyatı sayfalarında Allah allah sizde silikonlu göğüslere ımrenerek bakan ama cesaret edıp yaptıramayan gruptan olmayasanız bu arada bende de daha sılıkon yok ona gore saldır
Ona göre saldır[/QUOTE. Anlamıyorum valla bu insanların başkasıyla derdı ne
Aa bir bayan daha var seninle aynı gün ameliyat olacak İlsun hanıma.. Mesaj atmıştı bana, konuşmuştuk.23 ocakta canım somestr tatılınde ay korkudan gebericem ama yaa
Evet benden önce karın germe ve sılıkon amelıyatı varmış benım ondan sonraAa bir bayan daha var seninle aynı gün ameliyat olacak İlsun hanıma.. Mesaj atmıştı bana, konuşmuştuk.
Hangi hastanede yapıyor canım şimdi ameliyatları?Evet benden önce karın germe ve sılıkon amelıyatı varmış benım ondan sonra
Izmıtte akademi hastanesınde canım bende tahlıl için gıttıgımde gordumHangi hastanede yapıyor canım şimdi ameliyatları?
Aa İzmit ne alaka? Adapazarında da bir sürü özel var. Hiç bilmiyordum valla..Izmıtte akademi hastanesınde canım bende tahlıl için gıttıgımde gordum
Ben de yarıyıl tatilinde ziyarete gideceğim bakalım, bana çok ters ama muayenehanesi, oraya minibüs falan var mı çarşıdan ya? Konuyu da katledicem şimdiBende sormuştum o hastaneye daha cok guvenıyormuş Tahlıl için gıtmek zor oluyo ama napalım orası da yakın yarım saat ıstanbuldan ıyıdır
Sağol canım, inşallah gidebilirim.Var tabı ben arabayla gıttım hep ama serdıvan mavı durak dıye sorarsan normal serdıvan mınıbuslerı goturuyo dıye bılıyorum