- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
Ben de SİLİKONLUYUM. Çok araştırdım, çok okudum, İngilizcem olduğu için onlarca yabancı video izledim, birçok makale okudum. Uzun vadede silikonun vücuda nasıl zararlar verdiği veya vereceği bilinmiyor.Tıpkı görme kusurlarında takılan lensler gibi... Yıllardır takılan lenslerin de hala nelere sebep olabileceği bilinmiyor. Lensi çıkarırım ama bunu canım isteyince çıkaramam di mi??? Ve daha onlarca şey... çene kemiği erimesin diye implant yapılıyor, çene onu gerçek kök sanıyor ve orada doku kaybı olmuyor. Onun da bir sürü riski var, implant yüzünden kör olan insanlar var.... kesinlikle katılıyorum, herşeyin riski var, zararı var.ben araştırmalarım ve yaptığım Dr görüşmelerinden sonra, uzun vadede başıma gelebilecek tek sıkıntı KAPSÜLER KONTRAKTÜR. Bunu da göze aldım, çünkü memesizlik zor. Hani emzirmek demişler ya....Emzirmek benim kabusumdu. Bugüne kadar bir tek annem beni emzirirken gördü. Çünkü çocuk ağzını açınca tüm memem ağzına giriyordu. O bile bi zordu ki, öne doğru bayağı bi eğilip çocuğun ağzına denk getirmek gerekiyordu.çok zordu çoook.... evet artık memem var; eşim nooldu sana diyor, çok havalıyız artık diyor. Eskiden şakalaşırken yanağımdan makas alan adam şimdi makası memelerinden alıyor. Ha bu sadece memeyi seksüel olarak değerlendirdiğim anlamına gelmiyor.HAVAM DEĞİŞTİ,EDAM DEĞİŞTİ....Eskiden inekli koyunlu bol pijamalar giyerken şimdi askılı, şıkır şıkır ev kıyafetleri giymeye başladım. Eşim eskiden "Naber bacanak? " derken şimdi " Naber fıstık?" Diyor.Meme yokken fıstık değil miydim? Yine fıstıktım...ama bunu hissettiremiyordum.şimdi beni fıstık yapan meme değil , BENİM KENDİMİ FISTIK GİBİ HİSSETMEm VE BUNU HİSSETTİRMEM.nolur bunu yüzeysel veya SIğ bulmayın, memeli biri anlayamaz. Riskler elbette vardır, ama sanki KÂRI ZARARINDAN ÇOK GİBİ....
güzle bir yazı olmuş :) kesinlikle göğüslü iri göğüssüzü anlayamaz evet. benimde küçük seni çok iyi anlıyorum .