Melekler Korusun Show Tv

Gün degisimi pek hayra alamet degil bence... cumartesine alip daha cok izleyici toplamaya hedefliyorlar,
yada kurtlar vadisi dönecekmis sanirim, persembe günü oynuyordu... onun icin olabilir

Gün degisimi pek hayra alamet degil bence... cumartesine alip daha cok izleyici toplamaya hedefliyorlar,
yada kurtlar vadisi dönecekmis sanirim, persembe günü oynuyordu... onun icin olabilir

aaa bak bu kurtlar vadisi isi bana mantikli geldi
cünkü kurtlar vadisi kendi gününde kendi saatinde kendi kanalinda anca olabilir....

cumartesi kötü bir gün bence ... bakalim hayirlisi
allahten kavak yelleri ile cakismiyor

yaaaaaaaaaaaaaaaa olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkötükedihüso cumartesıyemı alınmıskötükedihüso offfffff yaaaaaaaaaaa cumartesı bı suru eglence programı wardı onları ızleseydık ızın verslerdı yaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso

kızlarrr dün izlemediniz mi kimse bişi yazmamış ben izledimmmmmmmmmmmmmmmmm

cok güzeldi yine yaaa

ben izledim canım güzeldi...

ya esine sinir oldum ben de... tamam çok incindi ; haklı olarak kendini düşünüyor ama en azından yakalanmamak için konuşamadığı zamanlarda bir şekilde bunu anlatsa ya... valla erkanı kaçıracak... çocuk dedi ya zaten esinin gittiği gün eylül geldi diye...

bir de muallaya içim acıdı ... içimden git diye ağladığı sahne etkiledi beni haliyle :))

evet yaa kıyamam mualla yaa yazıkk nası üzüldü garibimmm
esin e sinir oldumm ispiyonladı ya kılzarıı gıcık şeyy
barış ta affetsin artık ipek i yaaa
selim amca nın oglu intihar mı etti ya(adı selim miydi adamın :)

kemal değilmiydi yaaa ... :uhm:
böyle sorulunca da bildiğimi hep unuturum zaten -tatlicadiarzu-

bence intihar etmedi.. sadece yanlış arkadaş seçimi sonucunda bir kere denemekten bir şey olmaz mantığından yola çıkarak hiç alışkın olmadığı hap ve şurupları içince bünyesi bunu kaldıramadı ve bu olay yaşandı.. yani deniz arkadaş kurbanı oldu diye düşünüyorum..salih bey melek hanımdan bu konuda çok destek görecek ve kızlarda deniz'e yardım edecekler deniz bu yardımı biraz zor kabullenecek gibi...salih bey i zor günler bekliyor çünkü o deniz'e çok güveniyor ve yanlış şeyler yapacağına inanmıyor bu gerçekle karşılaşınca yıkılacak ve çok üzülecek ama deniz'i hep beraber kurtaracaklar..

Güvenmek; insan ilişkilerinde en önemli şeylerden birisi de güvendir.Güvenin kazanılması çok zor, kaybedilmesi ise çok kolaydır..
Özlem ailesinin zoruyla istemediği biriyle evlendirilmek üzereyken evden kaçtı kalktı taaa balıkesir'lerden ipek'in yanına gelerek ona sığındı çünkü ona güveniyordu..ah özlem ah sen nasıl olurda hiç tanımadığın bir adamla hiç bilmediğin bir şehirde bara gidersin nasıl güvenirsin hem kendini hemde sevdiklerini zor durumda bırakırsın..ipek'te özlem'in evden kaçması konusunda esin'e güvendi özlem hakkında annesine bir şey söylemez diye düşündü ama yanıldı çünkü;esin melek hanımın güvenini kazanmak için ipek'i amiyane bir tabirle sattı.. çünkü melek hanım sayesinde istanbul'da kalma şansını yakaladı..özgür yine bir numaraydı annesiyle konuşurken ;ben kendimi kimseye beğendirmek zorunda değilim dedi.. ve bu işi arkadaşına almak istediği bir çikolata yüzünden yaptığını hiç dile getirmedi ne annesine nede kendisine merdivenlerden çıkarken bu kadar yorulacak ne var diyen esin'e hiç bir şey söylemedi..ah esin ah arkadaşlarının kıymetini bilsen biraz..özgür'ün annesiyle yurt dışına gitmek gibi bir düşünceleri olsada bunu planlasalarda yine bir aksilik çıkacak ve gidemeyecekler..mualla ise hamit'e güvendi onu sevdiğine inanmıştı ama hiç beklemediği bir anda hamit'i başka biriyle evlenirken gördü..heleki ipek yaşadığı bu zor günler dolayısıyla ezberine çalışamamış ve barış'ın karşısında zor anlar yaşadı ve barış ne kadar ipek'e kızsada onu seviyor ve ona yardım etmek için ona replik vermeye çalışsada olmadı ve bunu fırsat bilen gülşah ipek'in castı oldu ipek neden yaptın diye soruncada gülşah gülerek ezberini yapsaydın dedi..en güzel dersi ipek'e barış verdi;istanbula hoşgeldin pinokyo ilk kural kimseye güvenmeyeceksin,daha çok arkadaşın kazık atacak,daha çok kaybedeceksin,bunlara alışsan iyi olur yoksa kaybolur gidersin..barış çok haklıydı bu söylediklerinde çünkü hiç beklemediği insanlardan hiç beklemediği anda ipek darbe almıştı..şimdi ipek bu arkadaşlarına nasıl güvenecek ya annesi ona nasıl güvenecek..
güven kaybedilmesi çok kolay kazanılması ise çok zordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…