Güvenmek; insan ilişkilerinde en önemli şeylerden birisi de güvendir.Güvenin kazanılması çok zor, kaybedilmesi ise çok kolaydır..
Özlem ailesinin zoruyla istemediği biriyle evlendirilmek üzereyken evden kaçtı kalktı taaa balıkesir'lerden ipek'in yanına gelerek ona sığındı çünkü ona güveniyordu..ah özlem ah sen nasıl olurda hiç tanımadığın bir adamla hiç bilmediğin bir şehirde bara gidersin nasıl güvenirsin hem kendini hemde sevdiklerini zor durumda bırakırsın..ipek'te özlem'in evden kaçması konusunda esin'e güvendi özlem hakkında annesine bir şey söylemez diye düşündü ama yanıldı çünkü;esin melek hanımın güvenini kazanmak için ipek'i amiyane bir tabirle sattı.. çünkü melek hanım sayesinde istanbul'da kalma şansını yakaladı..özgür yine bir numaraydı annesiyle konuşurken ;ben kendimi kimseye beğendirmek zorunda değilim dedi.. ve bu işi arkadaşına almak istediği bir çikolata yüzünden yaptığını hiç dile getirmedi ne annesine nede kendisine merdivenlerden çıkarken bu kadar yorulacak ne var diyen esin'e hiç bir şey söylemedi..ah esin ah arkadaşlarının kıymetini bilsen biraz..özgür'ün annesiyle yurt dışına gitmek gibi bir düşünceleri olsada bunu planlasalarda yine bir aksilik çıkacak ve gidemeyecekler..mualla ise hamit'e güvendi onu sevdiğine inanmıştı ama hiç beklemediği bir anda hamit'i başka biriyle evlenirken gördü..heleki ipek yaşadığı bu zor günler dolayısıyla ezberine çalışamamış ve barış'ın karşısında zor anlar yaşadı ve barış ne kadar ipek'e kızsada onu seviyor ve ona yardım etmek için ona replik vermeye çalışsada olmadı ve bunu fırsat bilen gülşah ipek'in castı oldu ipek neden yaptın diye soruncada gülşah gülerek ezberini yapsaydın dedi..en güzel dersi ipek'e barış verdi;istanbula hoşgeldin pinokyo ilk kural kimseye güvenmeyeceksin,daha çok arkadaşın kazık atacak,daha çok kaybedeceksin,bunlara alışsan iyi olur yoksa kaybolur gidersin..barış çok haklıydı bu söylediklerinde çünkü hiç beklemediği insanlardan hiç beklemediği anda ipek darbe almıştı..şimdi ipek bu arkadaşlarına nasıl güvenecek ya annesi ona nasıl güvenecek..
güven kaybedilmesi çok kolay kazanılması ise çok zordur...
senin yorumlarini okurken yeniden diziyi izlemis gibi oluyorum...
öyle güzel yaziyorsun ki
tesekkürler canim Şeniz