İki saattir aramadığım, üye olmadığım delik kalmadı ama buldum kötükedihüso %100 emin olmamakla birlikte parçanın adı ve söyleyen "Bolahenk - Aşk bir Rüya". Diziyi izleyen herkes bu parçanın adını vs. arıyor :roflol::roflol: Youtube'da bile yok :roflol: Video falan çıkar bir kaç güne sanırım, eklerim onuda Şeniz Bir dondurma ısmarlarsın artık naniknanik
Not: Dizi müziklerini Cem Özkan ve Bolahenk yapıyormuş.
KISSSLAAAAAAAAAAAARRRRRR YENI BOLUMUN REKLAMINI IZEDINIZMIdelikafadulden ÖZGÜR GİDEMİO AMERIKAYAdelikafadulden HEYOOO HEYOOOlülülülülülü lülülülülülü HOCAA IPEGE MSJ ATIO SANA ASIK OLMAMAK ELDE DEGIL DIOAMA BENCE ONUN DEWAMINDA DICEKKI SANA ASIK OLMAMAK ELDE DEIL AMA ASIK DEGILIM DICEKK:çok üzgünüm:
KISSSLAAAAAAAAAAAARRRRRR YENI BOLUMUN REKLAMINI IZEDINIZMIdelikafadulden ÖZGÜR GİDEMİO AMERIKAYAdelikafadulden HEYOOO HEYOOOlülülülülülü lülülülülülü HOCAA IPEGE MSJ ATIO SANA ASIK OLMAMAK ELDE DEGIL DIOAMA BENCE ONUN DEWAMINDA DICEKKI SANA ASIK OLMAMAK ELDE DEIL AMA ASIK DEGILIM DICEKK:çok üzgünüm:
gelelim bana göre dizinin en güzel sahnesine;
ipek rolü kaptırmasın diye melek hanım ev halkını seferber etti, birlikte prova yaptılar ama ne prova :roflol::roflol:
mualla: beyaz atlı prens oldu,annesine; kadere bak beyaz atlı prens olmak bana düştü diyor..
anneside ;hay beyaz atlar tepsin seni mualla diyor..
ipek; juliet'in ölüm haberini götürdüm deyince.. melek hanım araya girip ayy diye kesiyor,,
ipek; neyse mektubu verirken yanlız bırakmamı istedi..
süt nine; araya girip; bırak kızım sende elin adamından sanane...
mualla; ver o mektubu bana ..
ipek ; al mektup al..
mualla;baksana sen diye melek hanıma sesleniyor..
ve melek hanım devrede ; uşak çizgi,çiçekler süslemeye gelmişti sevdiğinin mezarını noktalı virgül; bana virgül,dedi virgül,bende durdum nokta.:roflol::roflol::
ve süt nine devrede bide bana bak kızım; capulet gel kardeşim, montekue buda kim ya :roflol::roflol: süperdi süper...hala aklıma geldikçe gülüyorum:roflol::roflol::
şarkılara gelince
dünya bir karanlık
duymadım ki sesini
ömrüm kadar
belki görmem yüzünü
ölene kadar
eğer bir gün görmezsem
seni yeniden şu hayatta
bilmeni isterdim bir şeyi
söylemek isterdim bir şeyi
seni ne çok sevdiğimi
seni nasıl sevdiğimi
ve diğer şarkı
aşk bir rüya uçarsın uçarsın geçilmez ki
sıcak bir şarap yanarsın yanarsın içilmez ki
aşk bir kapı çalarsın çalarsın açılmaz ki
dizi müzikleri; cem özkan ve bolahenk
bu msjı esin atmış olabilir miii kafamçokkarıştı:uhm:CADIARZU
özgür gitmedii
barışta ipek in fotosuna bakıo yaa garibiimmm kaydirigubbakcemile2
kizlar fark ettiyseniz
ipegin erkana yazdigi mektup pembe bir kagida yazilmis
esinin erkanin arabasindayken erkanin cantasindan cikardigi mektupda pembe kagitti...
esin ipegin mektubunu okuyor ve sonra erkanin telefonundan ipege o mesaji atiyor....olabilir mi acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?