Melekler Korusun Show Tv

evet cnm bende fark ettim yok herhalde dizi icin özel yapilmis
ama sesi tanidim ben serce dizi müziginden ))))
canin sagolsun dondurmayi ismarlarim ben sana...

Son düzenleme:
bu 9. bölümüde çok büyük zevk alarak izledim :lepi:
ipek annesiyle özlemi ararken, barış'ta onlara yardım etti..barış ipek'i çok seviyor ama bunu bir türlü dile getiremiyor ve ipek'e sevmiyormuş gibi davranıyor..hele ipek'in gülşah'la karşılaştığında gülşah'ın alaycı bir tavırla ipek'e kolay gelsin demesi üzerine ipek'in yiğit'ten yardım istemesi ve sonra barış'la konuşup provaya gitmesi ve barış'ında ipek'i gizlice provasını izlemesi nerdeyse yakalanıyordu.. barış koltukta uyuya kalmış arkadaşı onu gördü evine davet etti ev arkadaşım ol diye oysa barış önceden onu ev arkadaşı olarak kabul etmemişti..hakikatli bir arkadaşı varmış barış'ın evimiz küçük ama yüreğimiz büyük dedi ve aldı arkadaşını evine..şimdi barış ipek'le aynı mahallede olan bir eve taşındı ve ipek'le komşu oldu arkadaşı sayesinde..
özgür'de,ipek'te,esin'e karşı tavır aldılar onunla konuşmuyorlar, hastanede özgür esin'e gönderme yaptı; Allah'ın işi işte kiminin yüreği,kiminin kafası taş oluyor diye.. oysa esin böyle olsun istememişti ki şimdi esin hem arkadaşlarının hem de erkan'ın darbesini aldı yanlız kaldı.. hastalanmazsa iyi zaten karnıda ağrıyor, belli etmesede özgür'ün gitmesine ve erkan'dan ayrılmak ona ağır geldi..
burhan bey'in melek hanımın evine kostüm için gerekli malzemeleri götürünce, salih bey'de tesadüfen onun melek hanımın yanında olduğunu öğrenince içeri girip yanlarına oturdu.. melek hanımı burhan beyden kıskandı yoksa salih beyle melek hanımın arasında da bir aşk mı olacak ilerleyen zamanlarda..ya süt nine bu olanları nasıl seyretti öyle ..süt nine mualla ile fevzi efendinin arsını yapıyor hadi hayırlısı, ikisini birlikte fındıklı akide şekeri almaya gönderdi.. saf ipek'im benim erkan hocanın her yaptığı hareketten yada söylediği sözden kendisini sevdiği yönünde pay çıkarmaya çalışıyor.. ama erkan'da da suç var arabada giderken bana artık okul dışında hocam deme erkan de dedi..tamam erkan ipek'i bir sevgili olarak görmüyor ama ipek erkan'ın her söylediği sözden yaptığı her hareketten onu yanlış anlıyor..ipek kendisini erkan'a kaptırırsa yine çok üzülecek..hele ipek bir de okulu asıp erkan'la adaya gitti..iyi hoş güzel bir gün geçirdiler,ama hiç tahmin etmedikleri bir şey oldu lodos sebebiyle iptal olan vapur seferi yüzünden adada kaldılar bu durumu annesine nasıl açıklayacak ipek hanım..annesi babasının üzerine yemin etmişti, ipek'in bir yalanın daha yakalarsa herşeyi bırakır memelekete döneriz diye..

gelelim bana göre dizinin en güzel sahnesine;
ipek rolü kaptırmasın diye melek hanım ev halkını seferber etti, birlikte prova yaptılar ama ne prova :roflol::roflol:
mualla: beyaz atlı prens oldu,annesine; kadere bak beyaz atlı prens olmak bana düştü diyor..
anneside ;hay beyaz atlar tepsin seni mualla diyor..
ipek; juliet'in ölüm haberini götürdüm deyince.. melek hanım araya girip ayy diye kesiyor,,
ipek; neyse mektubu verirken yanlız bırakmamı istedi..
süt nine; araya girip; bırak kızım sende elin adamından sanane...
mualla; ver o mektubu bana ..
ipek ; al mektup al..
mualla;baksana sen diye melek hanıma sesleniyor..
ve melek hanım devrede ; uşak çizgi,çiçekler süslemeye gelmişti sevdiğinin mezarını noktalı virgül; bana virgül,dedi virgül,bende durdum nokta.:roflol::roflol::
ve süt nine devrede bide bana bak kızım; capulet gel kardeşim, montekue buda kim ya :roflol::roflol: süperdi süper...hala aklıma geldikçe gülüyorum:roflol::roflol::

şarkılara gelince
dünya bir karanlık
duymadım ki sesini
ömrüm kadar
belki görmem yüzünü
ölene kadar
eğer bir gün görmezsem
seni yeniden şu hayatta
bilmeni isterdim bir şeyi
söylemek isterdim bir şeyi
seni ne çok sevdiğimi
seni nasıl sevdiğimi

ve diğer şarkı
aşk bir rüya uçarsın uçarsın geçilmez ki
sıcak bir şarap yanarsın yanarsın içilmez ki
aşk bir kapı çalarsın çalarsın açılmaz ki
dizi müzikleri; cem özkan ve bolahenk

semuş umm döktürmüşsün yine canım benimmmm :)
ağzınaa yüreğinee klavyene sağlık :)

salih beyy nasıl kıskandı ama yaa çok güzeldi o kısımmm :roflol:

KISSSLAAAAAAAAAAAARRRRRR YENI BOLUMUN REKLAMINI IZEDINIZMIdelikafadulden ÖZGÜR GİDEMİO AMERIKAYAdelikafadulden HEYOOO HEYOOOlülülülülülü lülülülülülü HOCAA IPEGE MSJ ATIO SANA ASIK OLMAMAK ELDE DEGIL DIO AMA BENCE ONUN DEWAMINDA DICEKKI SANA ASIK OLMAMAK ELDE DEIL AMA ASIK DEGILIM DICEKK:çok üzgünüm:

yaa ben geçen bölümü tam izleyememiştim... tekrarını da kaçırdım... netten bakınayım bari ...
yeni bölümü kaçırmamam lazım o zaman :)

yaa şu ilk şarkı süper yaaa ... tam benlik -tatlicadiarzu-

bu msjı esin atmış olabilir miii kafamçokkarıştı:uhm:CADIARZU
özgür gitmedii
barışta ipek in fotosuna bakıo yaa garibiimmm kaydirigubbakcemile2

esinle hoca tekrar barısıo galıbakafamçokkarıştı esın hocanın arabasındA gorunuodu dızının fragmanındakafamçokkarıştı arabada bısey bulup sasırıodu

kizlar fark ettiyseniz
ipegin erkana yazdigi mektup pembe bir kagida yazilmis
esinin erkanin arabasindayken erkanin cantasindan cikardigi mektupda pembe kagitti...
esin ipegin mektubunu okuyor ve sonra erkanin telefonundan ipege o mesaji atiyor....olabilir mi acaba???

kızlarrrrrr izlemediniz mii kimse bişey yamamıs cook güzeldi bu bölümm ..:asigim:
muallla ya üzüldümm dul diye vazgectii uyuz adammm
ipek imm nasıl ağladı..senağlama
esinde erkan daa maşaallahh ..aşk tazelediler.Şeniz
özgür anasıda pek fenaymıs araya sıkıştırmışşkötükedihüso
deniz..babasına hiç acımadı ..pis evlatt
klava:

Aımecım ıpege hoca msj atmıyormu yanlıslıkla ben mı yanlıs gordum
esıne msj atacakken ıpege atıyordu sanırım

sinemm evet hoca attıı..
esin e atcaktıı ama yanlıslıkla ipek e gittii..
garibimde heveslendii

arkdaşlar özgür neden gidemedi yurt dışana ve ipek annesine ne dedi ada kaldı ya başını seyredemedi ve nineyle özgürün annesi ne konuştu biri bana anlata bilirmi.

cemrecim..
ipek annesine ders var gecikcem dedi..sonra bi tekne geldi bindi gitti..

özgürün annesininde çekimi varmıs amerikada iş arkadaşlarıyla gitcekmiş bunu ögrendi özgür
her zamanki gibi beni araya sıkıstırıosun dedi ve gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…