Melekler Korusun Show Tv

aaaaaaa evet hatrladım şimdiii
bence kehribar ölebilirde yaşayabilirde karambolde...
hani herkese bişeyini fln verdi yaa ölme ihtimali var gibime gelio

bana da öldü gibi geliyor ama ölmesini istemiyorum diyecekken fragmanın çııktıgını okudum şimdi.

söze gerek yok.... HaRiKa a.s. yine döktürmüssün canim :1hug:
diziyi kaciranlar sakin üzülmeyin
semusun yorumlarini okuyun
diziyi izlemis kadar keyif alirsiniz a.s

teşekkür ederim canım aime'cim dizide beğendiğim ve unutamayacağım güzel sahneleri,sözleri sizlerle paylaşıyorum..
ayrıca diğer yorumlarıda okudum,aybuer'in yazdıklarına katılıyorum ipek'le barış sevgili olacak gibi ama olmayabilirde çünkü;deniz'le hiç biri karşılaşmadı bir tek ipek otogarda karşılaştı.. deniz okumaya ipek te annesinin zoruyla eve dönerken..ipek deniz'den hoşlanabilir..
salih bey'in oğlu deniz de ipek'e karşı bir ilgi duyar ve barış'ta ipek'i kıskanabilir.. izleyip göreceğiz..

ayrıca malibu sana da teşekkürler yeni bölüm fragmanını eklemişsin..
arkadaşlar malum teşekkür butonu yok hepinizin yorumlarını okuyorum ama teşekkür edemiyorum ama bu çiçek hepinize a.s.a.s.

Son düzenleme:
kehribar hanım tam gaz aksilğe devam..esine kızıyorum aslında bencilce davranıyo..hele muallaya çok üzüldüm ya..garibim ağlaya ağlaya bi hal oldu.......

ben de özgürle aralarında bişi olur diye düşünüyordum... hani özgür eve girip tam benim kafandanmış filan demişti ya çocuğun odasını görünce...
gülümsetiyor beni bu dizi yaaa...

kehribar hanım tam gaz aksilğe devam..esine kızıyorum aslında bencilce davranıyo..hele muallaya çok üzüldüm ya..garibim ağlaya ağlaya bi hal oldu.......

yaa eski kocasının nikahına gitmesi ... kıyamam yaa ... yazık bir de secret yapıyordu...
o kadar inanıyordu yani... zamanında secret denemesi yapıp hayattan tam tersini almış olan ben ağlasam mı gülsem mi bilemedim valla... -tatlicadiarzu-

dün cok güzeldi yine ya...
barış inş ipek i affeder..
özgür de cok tatlı
esin e bende gıcık oldumm
zayıf kediye yemiş yemiş köfte gibi olmuş dedei yaa :roflol:

bi de o mektuptakiyl gelen kadın farklı kişiler galiba

ay evet hamit ini görünce ne kötü oldu garibimmm :CüvCüv:

secret ı da ilk defa duyuyorum ben

ay evet hamit ini görünce ne kötü oldu garibimmm :CüvCüv:

secret ı da ilk defa duyuyorum ben

secret ( sır ) diye bir kitap var ...
netten araştır istersen ... insanlar yaşama şekli olarak benimsiyor...

bir nevi iyi düşünelim ; iyi olsun mantığı... inanırsak olur hali...
yani inanıyor ve öyleymiş gibi yaşıyorsun ve gerçek oluyor...

hani çocukların fotolarını gösterdi ya ; secret yaptım diye ; koptum orda :)))

ya tam tersi olursa :)

muhallebi dedi ya canım cektii :)

bende iyi düşüneyimm arastırayım biraz secretı mecretı :)

ya tam tersi olursa :)

muhallebi dedi ya canım cektii :)

bende iyi düşüneyimm arastırayım biraz secretı mecretı :)

benim bir arakadaşım yaptı valla ... mesela zam istiyordu ve istediği kadar zam aldı... üstelik söylemedi de patronuna...

ben beceremedim ama ... muallaya döndü benimkisi hatta ...
sevgilimi istedim geri ; kafası karışıktı... 10 gün sonra olmuyor dedi :)))

bir yerde yanlış yaptım ama nerde... :sm_confused:

işler iyice karışıyor...
Mualla telefonla Balıkesir'i arayıpta annesinin oraya varmadığını, birde televizyonda kaza haberini alınca nasılda gitti tek başına Balıkesir'lere ve otobüsteki bayanın omzuna yaslanmış ağlıyor garibim kadın onu uyandırmak isteyincede ben sizi annem sanmıştım demezmi...sonra Melek hanım süt nine üzülmesin diye Mualla'nın kayıp olduğunu söylemeyip, senin haberini alınca bayıldı yan odada yatıyor deyince Kehribar hanımda odaya gidip yatakta yatanın Mualla olduğunu zannedip ağlayıp sarılmaz mı, yataktan da ya allah bismillah diye adam çıkmazmı.. süt nine tabi Meleğe çok güzel kızdı Melek benim civcivim nerde orda horoz var diye..Melek hanımın hastane odasını ellerinde eldivenler ve ilaçlarla temizlemesi de ilginçti doğrusu...Özgür'ün; Esin için yaptığı fedakarlık ve bunu hiç dile getirmeden yapması güzeldi aslında Esin bir şeyleri anlasın diye çikolatayı eline verdi ve arkadaşlarının kıymetini bilsen dedi ...
Esin'in annesi Adalet hanımın; Esin'i tam Erkan'ın evinden çıkarken yakalaması ve Erkan hocanın da sevgili olduklarını anlamasınlar diye tüpçü gibi davranması ama benim anlıyamadığım tüpçüler ne zamandan beri boş tüple yukarı çıkıyorlar binanın çıkışı yukardamı aşağı inmesi gerekmezmiydi Erkan'ın neyse...peki o şekerleri hazırlarken Esin;bu Hamit sakın senin Hamit olmasın demezmi ve o Hamit Mualla'nın eski eşi Hamit çıkmaz mı üzüldüm Mualla ya sen o kadar sev, onun seni sevdiğini düşün ama bilmeden nikah şekerlerini hazırla ellerinle ve onun başkasıyla evlendiğini gör..Deniz'in eve bir kız arkadaşı ile gelmesi ve Koray isimli kişinin hastanede yatıyor olması ve Koray'ın adamlarının Deniz'le kız arkadaşının peşinde olması ve adamlardan kaçmaları şişe şişe şurup içmeleri burda çok karışık işler var gibi zamanla açığa çıkacak ve Koray yüzünden Deniz'in başı derde girecek gibi..bir davetsiz misafirde Eylül galiba oda Erkan hoca ile eskiden sevgiliymiş ama fransız devlet tiyotrosu oyuncusu olmayı tercih etmiş ve gitmiş gibi yada başka bir şey...birde evden kaçıp İpek'e sığınan Özlem var... yani anlıyacağınız işler iyice karışıyor İpek,Melek hanım ve süt nineyi yine macera dolu zor günler bekliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…