Melekler Korusun Show Tv

senin yorumlarini okurken yeniden diziyi izlemis gibi oluyorum...
öyle güzel yaziyorsun ki
tesekkürler canim Şeniz

senin yorumlarini okurken yeniden diziyi izlemis gibi oluyorum...
öyle güzel yaziyorsun ki
tesekkürler canim Şeniz

canım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim..Şeniz
yanlız bazen çok uzun yazdığım için, arkadaşlar sıkılıyorlarmı diye düşünmeden de geçemiyorum..yerimseniben

Bu diziyi çok keyifle izliyorum. 2 saatliğine başka bir dünyaya götürüyor beni, kah gülümsetiyor kah üzüyor ama genelde şapşal bir gülümseme oluyor suratımda sırnaşık şey

yaaaaaaaaaaaa kızzzzzzzzzzlaaaaarr sonunda o adam ne dedı nasıl bıttı yaaaaaaa anlamadım ve meraktan catlıorummmmmmmm:dance: :dance:

canım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim..Şeniz
yanlız bazen çok uzun yazdığım için, arkadaşlar sıkılıyorlarmı diye düşünmeden de geçemiyorum..yerimseniben

canim ben SIKILMIyorum...
diger arkadaslarimiz sIkIlIRlar mi bilmem ama simdiye kadar hic olumsuz yorum gelmedi )) sen devam et yine )):1hug:

ipegin vapur seferlerinin iptal oldugunu duydugu anda

ayagi kalkip "Ne iptal mi?" diye sormasina ve kalktigi gibi oturmasina bayildim ben :) cok hosuma gitti o sahne .... ;-)))))))))))))

yine çok güzl bir bölümdü bakalım ipek annesine ne söyleyecek adada kaldı....

hoca esine aşık hala onlar barısırlar ipek gelecek bölümde ilan eder askını ama barısla sevgili olsunlar arttık az da kaldı sanırım barısşla komsu da oldular.barısınipeğe uzaktan replik vermesi de çok hoştu kızgınlıgı yavas yavaş gececek sanırım...özgür de gitmeseydi keşke....

kizlar dün melekler korusunda calan sarkiyi kim söyliyor

söyleydi:

ask bir kapi calarsin calarsin acilmaz ki

Sözlerini buldum, kimin söylediğinide bulucam az sabret

bekliyorum kaydirigubbakcemile3

bi gelisme var mi?
normalde sarki sözleri üzerinden bulunuyor söyliyen filan ama bunda yok

ama ses bana cok tanidik geldi ya

İki saattir aramadığım, üye olmadığım delik kalmadı ama buldum kötükedihüso %100 emin olmamakla birlikte parçanın adı ve söyleyen "Bolahenk - Aşk bir Rüya". Diziyi izleyen herkes bu parçanın adını vs. arıyor :roflol::roflol: Youtube'da bile yok :roflol: Video falan çıkar bir kaç güne sanırım, eklerim onuda Şeniz Bir dondurma ısmarlarsın artık naniknanik

Not: Dizi müziklerini Cem Özkan ve Bolahenk yapıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…