Melekler Korusun Show Tv

ya herşeyi anladım da şu ipeğin hamile olması ya yeter artık şu dizilerde bir dizi varmıdır ki evlenmeden hamile olmayan bi kız olsun.
bu hamileleği baş dönmesi kusma olaylarını guya heyecan yaratıp dizinin sonunda hamilesin diyen uyduruk senaryodan Türk halkı bıktı bu senaristler bıkmadı.
ipeğin başı falan dönünce yok dedim bunuda hamile bırakacak saçma bi senaryo olmaz dedim bu kızcağız kesin ciddi bi hasta.
2 yıl sonrasına gidilmiş olsa ne olacak başa sardı. eskiden esin hamileydi şimdi ipek.

bi de bu barış kendi tiyatrosunu kuracakmış ya git işine senin etin ne budun ne?

cnm iyice saçmalamaya başladılarr yaa 2 yıl geçince tmm dedim düzelecek ama gene sonuç hüsran çıktı yaaa klava:

diziyi 3 haftadır izlemiyordum dün sırf şu geçen sürede neler değişdi merakıyla biraz
izledim...
esin,özgür ve ipek resmen günah çıkartır gibiydi..sanki o şeyleri onlar yaşamamış fisfisfis...
yeni bir senaryo ile yeni bir dizi başlıyor gibiydi...
esin şirinlik muskası fedakar anne rolüyle sürekli gülüp duruyordu ya sinir oldum..
ama özgür baya kilo vermiş ne kadar zayıkflamış beni en çok şaşırtan bu olduakannehir
oda herşeyi yaşamamış gibiydi...
barışa yeni saç yakışmış nur inmiş yüzüne sankisempatiksalakcinni
erkanda layığını bulmuş gibi...
ipeğin bulantısı olduğu yere kadar izledim..dedim bu kesin hamile..
doğruymuş demek...vay be ipek barışı elinde tutumak için bir zamanlar uğraşmışdı ..
demek bu yolla başarılı olunuyormuş bunu mu kanıtlamak istediler acaba?mirmirmirmir

Aylardır izlemiyordum zaten,akşam bi an gördüm baktım da,

Tek kelime ile özetleyeyim....

Saçmalık...

Lise çocuğuna versinler daha iyi bir senaryo çıkartır....

Artık hiçççççç bakmam...
:umursamaz:

dizinin bu halini bende cok beğendim
barışın saçlar süper olmuş
ama barıs ve özgürü yanyanda görünce aklıma o 2 3 bölüm önceki sahne geldi
ne kadar kötü bi durum
ipek e nedense ayrı bi güzellil gelmiş

bende bayağıdır takip etmiyordum,dün bir açtım anaa muallanın ikizleri doğmuş büyümüş,bi de 6 aylık hamile yıllandırmışlar dedim bu diziyi de,ipek hangi ara hamile kaldı madem barış askerdeydi:))

konu bulamadılar melek hanımla barışı birbirine tutuşturuyorlar.
2-3 bölüm önce çok iyi anlaşıyorlardı.

basitlik diz boyu.
-tatlicadiarzu-

ipeğin hamile olması gerçekten çok anlamsız... zaten evlenecek bu gençler ne gerek var böyle saçma bir atraksiyona... melek ve barış arasında zaten sorun var ; yeter di ipekle barışa bu sıkıntı... yok ama illa birileri evlilik öncesi ilişkiye girip hamile kalacak ; yoksa izlenmez bu diziler değil mi...

babam da izliyordu akşam ki bölümü ; dikkat etmemiş 2 yıl atlanmış olduğuna ki çocuk hangisinden diye sordu... eee alışmış tabii adamcağız kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizi karakterlerine...

evet bu çocuk askerdeyken ne ara hamile kaldı acaba onu ben de anlamadım...kafamçokkarıştı

erkan olması gerektiği yerdeydi valla... ona o müstehak ; üzüldüm desem yalan olur...

bu arada sürekli de yıllaaaar oldu ; uzun yıllaaaar çalıştık ; yıllaaar önceydi diye 2 seneyi ne de çok abarttılar... süt nineyi bile bunatmışlar valla... sempatiksalakcinni

hakikatten.
yok iste yillardir birikim yaptik, yillardir calistik, o mesele yillar önceydi
sanki dizi 10 sene atladi

iyice sacmaladilar.

İki yılda neler oluyomuş bea ne birikimler yapılabiliyomuş. İpek'in hamileliği de tamamen saçmalık zaten askerde barış hangi ara oldu orası da ayrı bir muamma saçma sapan bir senaryo olmuş bir sürü boşluğu bulunan.:bbo:

anlamadığım barış ve özgürün aşkı neden unutturuldu??
hangi ara unuttularda tekrar ipeğe döndü?

ben yıllaaardır çalışıyorum ama ancak kendimi geçindirebiliyorum... birikim filan yok yani... tebrik etmek lazım bu dizi karakterlerini... bana da öğretseler ya azcık birikim yapmayı...

ya nedir bu dizilerde sevgililerin aynı yatağa girip durması resmen gençleri özendirmek oluyor kınanacak bir durum, her üniversiteye giden orda sevgilisiyle ilişkiye girsin bide aptal gibi salak gibi hamile kalsın bu ne saçmalık...
2 yıl sonrası 2 yıl öncesindende vasattı resmen kimin eli kimin cebinde karışmış özgür barışla öpüştü şimdide geri kanka oldular ipekle barışı evlendirecek haspam :1shok:

ya birisi bana lütfen söyleyebilirmi?????özgür ve barışa noldu????hani aşıktı barış???özgürde öyle???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…