Ya bu ne yaa, İpek kendini paket gibi hazırlayıp Barış a sundu Barış olmaz diyor İpek üstüne gidiyor, pes yani evlilik öncesi seks ten bahsediyorsunuz bari korunmadan da bahsedin, öyle mesaj verin, Barış ın bir şeyden haberi yok, İpek desen daha dün farklı düşünüyordu bugün farklı, hazır mısın hazırım hadi hopp bu kadar basit mi cinsellik yaşamak yanı başında duran Esin örneğini de mi görmüyor bu aptal kız, bilemiyorum 17-18 yaşında cinsellik konusunda kafası karışık kızların izlemesi sakıncalı olabilir, bari İpek bu kadar hazırlık yaptı çamaşır aldı bir eczaneye uğrayıp kondom da alsaydı bari, en önemlisi o çünkü
Ha bir de Şenel le konuştuğunda Şenel Barış ın o gece birlikte olduğu kız için "her kız bir erkekle yatmak istedi diye sürtük değildir" dedi, doğru ama, bir kız barda daha 1-2 saattir tanıştığı bir adamla o gece birlikte olup gecenin detaylarını arkadaşlarına anlatıyorsa o kız için pek de iyi düşünelemez yani...
Bana göre tamamen rezillikti.
Bir kız kendini ancak bu kadar alçaltabilir. Bu kadar küçük duruma düşürebilir.
Bu mudur sevdiğini yanında tutmanın yolu?
Bunun için senin yanında olacak adam olmasın defolsun gitsin daha iyi.
Salak özgür de çok iyi şeyler biliyormuş gibi akıl veriyor.
Ne güzel mesajlar verdiler bu akşam
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tamamen katılıyorum canım sana özendirmekten başka birşey değil bu melekler korumuyor bu diziyi artık melekler şeytan olduklava:
:1closedeyes: herkes aynı tepkiyi verdiğine göre dizinin pek uzun süreceğini sanmam ben.
gerçektendee son bölümler iyice saçmalıdı bu dizi.senaryoyu yazan mı değişti ne.
bu diziyi birde gurbette okuyan kızlara ve ailelerine ithaf ediyorlar (kötü) örnek olsun diyemi! kızlar okumaya değilde böyle çetrefilli işler çevimeyemi gidiyorlar tövbe tövbe.gerçi sadece bir dizi ama dizinin hedef kitlesi belli genç kızlar.boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?