• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

Ya bu ne yaa, İpek kendini paket gibi hazırlayıp Barış a sundu Barış olmaz diyor İpek üstüne gidiyor, pes yani evlilik öncesi seks ten bahsediyorsunuz bari korunmadan da bahsedin, öyle mesaj verin, Barış ın bir şeyden haberi yok, İpek desen daha dün farklı düşünüyordu bugün farklı, hazır mısın hazırım hadi hopp bu kadar basit mi cinsellik yaşamak yanı başında duran Esin örneğini de mi görmüyor bu aptal kız, bilemiyorum 17-18 yaşında cinsellik konusunda kafası karışık kızların izlemesi sakıncalı olabilir, bari İpek bu kadar hazırlık yaptı çamaşır aldı bir eczaneye uğrayıp kondom da alsaydı bari, en önemlisi o çünkü

Ha bir de Şenel le konuştuğunda Şenel Barış ın o gece birlikte olduğu kız için "her kız bir erkekle yatmak istedi diye sürtük değildir" dedi, doğru ama, bir kız barda daha 1-2 saattir tanıştığı bir adamla o gece birlikte olup gecenin detaylarını arkadaşlarına anlatıyorsa o kız için pek de iyi düşünelemez yani...

acaip sinirlendim yaa..bu ne rezillik..bide sahilde oturmuş kararlar alıyor..ben barışın olacağım onu seveceğim kaptırmayacağım diyor ve kalktığında yüzündeki gülümseme sanki çok bi halt etmiş gibi..arkasındaki fon müzikte sanki madalya takılması gereken bi olay gibi çalıyor..

adam seni aldatsın,üstelik seni kıskandırmak için kızla kol kola gözünün önünden gitsin,sende onu başkasına kaptırmayacağım diye oan hazırlan kendini sun..
ben bu kadar kızları aşağılayan bir olay daha görmedim..ne aşılamaya çalışıyorlar...:oklava:

eğer birlikte olurlarla bu dizi biter benim için dedim..meleklerin basmasıyla olmadı ama olmuş sayıyorum ben..işin bitimine değil verdiği mesaja bakarım..fragmanda görünce dedim herhalde bir engel olur ve bu düşüncesinden vazgeçer..ama hanımefendi koşarcasına hazırlandı...
ben sözümün arkasındayım..bu melekler korusunu son izleyşimdi...

liseli gençler üniversiteye hazırlananlar izliyor bu diziyi ya huu.
ben daha izlemem bu diziyi ne bu böyle
iyice saçmalamışlar

rezaletti bence.
hele özgür utanmadan hadi kendin yaptın masum kızı ne alet edip bide gecelik almaya gittiler,iyice zıvanadan çıktı artık. ohaoldumsmile
barış aldatmış seni,başka biriyle yatmış hala onun olucam diye kendine ziyan ediyo.ve gerçek hayatta bu durumda olup aldatılan onlarca kız vardır eminim.onlara inanılmaz bir mesaj verdiler.
Ben hiç yakıştıramadım gerçekten

iyice saçmaladılar gerçekten.
bir de bu şekilde bu olayları normal gösterip yavaş yavaş işliyorlar işte topluma.
yiycen o haltı anladık da özendiriyolar resmen.
çok soğdum bu bölümde diziden
pastane köşelerinde buluşmucaz dimi demesi falan
çok iticilerdi hepside

özgürün hareketleride çok iticiydi,denizle beraber olması karşıya geçmesi falan hepsi resmen normal ve olması gereken,tüm gençlerin yaşaması gerek gibi gösterildi bu olay.
tamam bizde genciz,çokta geri kafalı değiliz ama herşeyin bilincindeyiz.
daha neyin ne olduğunu bilmeyen gençler için bence yanlış oldu bu bölüm.:olmaz:

Bana göre tamamen rezillikti.
Bir kız kendini ancak bu kadar alçaltabilir. Bu kadar küçük duruma düşürebilir.
Bu mudur sevdiğini yanında tutmanın yolu?
Bunun için senin yanında olacak adam olmasın defolsun gitsin daha iyi.
Salak özgür de çok iyi şeyler biliyormuş gibi akıl veriyor.
Ne güzel mesajlar verdiler bu akşam :kızgın:

ipek dizinin sonunda olmaz hazır değilim dedi.eğer birlikte olsaydı ben de bu diziden soğurdum:umursamaz:öyle olmadı sonu ama yinede işin buraya kadar gelmesi bile yanlış:olmaz:
genç kızlara çok kötü örnek oluyolar
bencede sevdiğini yanında tutmanın tek yolu cinsellik olmamalı.evlilik öncesi ilişki bu kadar özendirilmemeli.sonuçta bu diziyi 16-17 yaşında yeni yetme kızlarda izliyobenneyaptımki

olmadı bu bolum yaaa
hıc olmadıııııı
uzgunum cuma aksamlarıda ebnım ıcın tv yok
persembede yoktu
ıı oluyo bunlar kıtap okumam arttı:D

Bana göre tamamen rezillikti.
Bir kız kendini ancak bu kadar alçaltabilir. Bu kadar küçük duruma düşürebilir.
Bu mudur sevdiğini yanında tutmanın yolu?
Bunun için senin yanında olacak adam olmasın defolsun gitsin daha iyi.
Salak özgür de çok iyi şeyler biliyormuş gibi akıl veriyor.
Ne güzel mesajlar verdiler bu akşam :kızgın:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tamamen katılıyorum canım sana özendirmekten başka birşey değil bu melekler korumuyor bu diziyi artık melekler şeytan oldu :oklava:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tamamen katılıyorum canım sana özendirmekten başka birşey değil bu melekler korumuyor bu diziyi artık melekler şeytan oldu :oklava:

:1closedeyes: herkes aynı tepkiyi verdiğine göre dizinin pek uzun süreceğini sanmam ben.

Verdikleri mesaj çok açık arkadaşlar, evli olsun bekar olsun sen erkeğinin ihtiyacını karşılamazsan erkeğin de seni aldatır...
Şartlar ne olursa olsun her daim erkeğine kendini paket gibi hazırlayacaksın tek gayen onu mutlu etmek olmalı...

Esin de Erkanı affederse yuhh diyorum, Erkan hala Eylül ü engelleme peşinde hala ben yanında olacağım çocuk için tekrar deneyeceğiz, sanki Eylül hiç dalavere çevirmedi çok masum, dizinin gidişatından Erkan değil Eylül ün kötülüklerini anlamak; neredeyse son derece insani bir durum olarak görecek yaptıklarını, biz bekleye duralım Erkan Eylül ün gerçek yüzünü görecek, kadın Masal a tahammül edemiyorum diyor adam hala elinden bavulu almaya çalışıyor ya

düzgün ilerleyen tek gençlik dizisi buydu onuda mahvettiler kavak yellerine özendiler heralde depresif sanada katılıyorum canım çok haklısın

ben de sevmedim bu bölümü yaa...

barış aldatacak ipeği o da onu geri kazanmak için kendini feda edecek...
yok mumlar ; yemek filan...

bırakın birlikte olmayı düşünmesini ; barışın onun peşinde koşması gerekirken onun çabası...
bu kadar gurursuz olur dedim bir kız...

ayrıca özgürün de gecenin bir yarısı kalkıp denizin evine gitmesi bunu da " pastane köşelerinde mi buluşacaktık" diye açıklamasına sinir oldum... şart mı her gece sevişmeleri... hiç yakışmıyor bu diziye çıplaklık... sabah uyandıklarında sahnesi çok çirkindi bence...

şenerin bir de sürtük kelimesinin manasını açıklama kısmı da çok saçmaydı...

gerçektendee son bölümler iyice saçmalıdı bu dizi.senaryoyu yazan mı değişti ne.
bu diziyi birde gurbette okuyan kızlara ve ailelerine ithaf ediyorlar (kötü) örnek olsun diyemi! kızlar okumaya değilde böyle çetrefilli işler çevimeyemi gidiyorlar tövbe tövbe.gerçi sadece bir dizi ama dizinin hedef kitlesi belli genç kızlar.boshayallersmile

gerçektendee son bölümler iyice saçmalıdı bu dizi.senaryoyu yazan mı değişti ne.
bu diziyi birde gurbette okuyan kızlara ve ailelerine ithaf ediyorlar (kötü) örnek olsun diyemi! kızlar okumaya değilde böyle çetrefilli işler çevimeyemi gidiyorlar tövbe tövbe.gerçi sadece bir dizi ama dizinin hedef kitlesi belli genç kızlar.boshayallersmile

evet sadece biz dizi ama bizim toplumumuz böyle bakmıyor maalesef...
kendini o karakterlerle özdeşleştiren bir sürü genç vardır...

ben de dediğin gibi dizinin başındaki ithaflarından rahatsızlık duyuyorum artık...

Back
X