Melekler Korusun Show Tv

şenere sinir oldum sevgilisiyle birlikte olan herkes sürtük mü oluyomuş o kız hiç tanımadığı biriyle birlikte oldu doğal olarak sürtük oluyoya bu dizi saçmalamaya başladı iice birini elinde tutmanın yolu bu olmamalı

evet bu sürtük açıklamasıda yeterince soğuttu bu diziden beni lmaz:

Bu bölümde çok saçmaladılar bencede. ıpek onurunu gururunu ayaklar altına aldı hiçbir kız bu kadar onursuz olamaz olmamalı bence ne kadar küçük düşürdü kendini ben de Barış'ın orda ona kızacağını düşünmüştüm ama erkek milleti hiç fırsattan istifade eder mi? Kötü örnek oldular bu bölümde gençlerimize yakında ıpek'te bu gerizekalılıkla o eve hamile olarak dönmezse bende birşey bilmiyorum. O evin 2. hamilesi ıpek olucak bence. Özgür zaten feleğin çemberinden geçmiş ona birşey olmaz ama bu saflar bu gidişle 10. çocuğunu doğurur.

ipeğin sevgisi çok büyük olduğu için bu hatayı yaptı ama sonunda barıştılar barışta akıllanır umarım gerçi ben olsam asla affedemezdim ama sevgi herşeye galip bu arada eylüle çok sinir oluyorum ya erkanı elinde tutmak için neler yapıyor uyuuz şey akıllanmadı hala erkan esine aşık ama sabırla bekliyorum evlenecekleri günü alsanaalsanasmile

ben melekler korusun ve kavak yelleri dizisine çok tepkiliyim.genel olarak gençlik dizilerini severim.ve bu iki diziyide başlangıçta severek izledim. ama şuan iki dizide sapıttı.melekler korusun son bölümünde beni soğuttu.evlilik öncesi ilişki ne kadar doğal göstermeye başladılar.bu şekilde dizilerle insanlara herşey normalmiş gibi gösteriyolar.aynı şey aşkı memnu içinde geçerli tabii.tamam toplulumuzda bu dizilerdeki durumlar var ama bu kadar olağan gibi göstermemeleri lazım bence.ben cidden çok üzüldüm.bunlardan etkilenen çok gencimiz vardır.çocuklarımızla beraber izleyeceğimiz diziler ne kadar az farkındamısınız?ben geri kafalı değilim ama ne bileyim yanlışı göstereceklerine doğruyu göstermeleri taraftarıyım.en son melekelr korusunda ipek o davranışı sergilememeliyidi.yada böyle bi davranışı sergilemenin yanlış olduğunu barış bi şekilde söylemeliydi.konu ipekin korkmasıyla ve barışında olaya atlamasıla bitti .yazık!!kavak yelleri dizisini izlemiyorum.melekler korusunda dainşallah daha fazla sapıtmazlar

ben bu bölümde evlilik öcnesi ilşkinin doğal gösterilmesine takılmadım şahsen
size göre doğal olmayabilir
ama bana göre doğal
herkes istediğini yapar ayrıca,sevişmenin geçtiği her diziyi kaldırırsak dizi kalmaz
bu bölümde benim taktığım
özgürün erkekler yapar şeklinde konuşması
ipekin barışa biriyle yapacaksın o ben olayım tavrı
barışında hayır illa biriyle bir şey yaşamak zorunda değilim ne alaka diyeceğine
ooo evet erkek milleti yapar şeyler modunda kıza atlamasıydı

canım evlilik öncesi ilişkiyi isteyen yaşar istemeyen yaşamaz o ayrı bir konu
burda bir erkeği sadece onunla birlikte olarak elinde tutabilirsin gibi bir mesaj veriliyor genç kızlara
ve bir erkek ihtiyacı için sevdiğini aldatabilir normaldir deniliyor nerdeyse
ben buna çok kızıyorum:mymeka:
genç kızlarda hoşlandım bundan hop yatağa girelim yoksa adam beni aldatacak hakkıdır diye düşünecekler.
böyle saçmalık olmaz.resmen genç kızlarımızı zehirliyolar gururlarını ayak altına alıyolar

o konuda kesinlikle haklısın cnm
işte ben de ona uyuz oldum
ipekin o sevgilim başkasıyla olacaksa benle olsun tavrı
özgürün erkektir sen yapmazsan başkasıyla yapar fln deyişi
barışın da sanki bunu doğrulamak istercesine hemen ikna olması
bence çok sinir bozucuydualsanaalsanasmile

dizinin senaristi erkek kesin ve işine geldiği gibi yazıyo galibakaydirigubbakcemile3
hanımlar mutlaka erkeklerin gönlünü hoş tutun yoksa lmaz:anladınız siz onu der gibi

kesin erkek
ve yanında ya saçmaladık galiba bu sefer diyen bir bayan çalışan da yok sanırsam
keşke olsaymışşalsanaalsanasmile

izlenecek hali kalmadı bu son olaylarla. başta melek annenin aşırı disiplini şaşırtmıştı şimdide cinselliğin serbest ve normal olarak gösterilmesi sempatiksalakcinni çok uç noktaları ele alıyorlar diziyi uzatmak için

Bende cok sinirlendim bu son bolume..
Hele hele barisa.. Ne o oyle kizi motorun arkasina atiyor Ipegin gozu onunde..
Yazik valla.. Ben Ipek olsam yuzune bile bakmam bidaha, ne hali varsa gorsun.
Bu saf kiz da tersine gidiyor koynuna girmeye hazirlaniyor.. Olacak gibi degil..
Bu ne gurursuzluk..

Barista atliyor hemen ustune.. Hem aldat, sonra iyice uz kizi, sonra ustune atla.
Erkeklik mi simdi bu..?

ben izlemedim gecen hafta ne oldu ki herke gıcık olmuş
bide eylül hamilemi ne oldu cadının cocuguı

ben izlemedim gecen hafta ne oldu ki herke gıcık olmuş
bide eylül hamilemi ne oldu cadının cocuguı

bebek gitti bacım
ama eylül hanım şimdi de duygu sömürüsü olayına geçti
aslında eylülün şu aşamalardaki davranışları normal kadın davranışları
sadec olayın başlangıcındaki yalan ve hile ile birlikte olması ve hamile kalması...

bu bölüm gerçekden sinir bozucuydu...gene erkekleri haklı çıkarcak olaylar oldu ve çok saçmaydı...
malesef dizilerden etkilenen o kadar çok insan varki orada gördüğü herşeyi gerçek zannetip
uygulayan...
ve malesef öyle bir örnek olduki bu bölümde erkekleri elde tutmak için beraber olcaksın...erkek aladatabilir..akannehir aldatsa bile haklıdır gibi şeyler irdelendi..

kızlar yeni fragmanlar,2side sitesinde var...
Melekler Korusun Resmi Web Sitesi
ipeği barışa istiyolar ohaoldumsmile
özgür uyuşturucudan içeri alınıyo alsanaalsanasmile
Esinle erkan yakınlaşıyo
Erkan beraber düzen kuralım diyo :asigim:

aile dizisi tadında gidiyordu,ahlak dışı sayılan davranışlar normal gösterilmeye başlandı...üzüldüm,gerçekten severek izlediğim bi diziden soğudum((

Diziyi bitirecekler galiba, geçen bölüm neler oldu bu bölümde neler oluyor...
Esin in Erkan a dönecekmiş gibi sinyaller veriyor,
İpek kendimi savunucam diye iyice saçmalıyor, annesine yatsam daha mı az sevecektin beni diyor :mymeka:

Özgür deniz feneri yanmasın diye kendini yakıyor :sinifsinif:

O isteme faslı da tam fiyasko, köyde samanlıkta basılıp acelece evlendirilen gençler gibi sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…