Melekler Korusun Show Tv

Eylül siniri kaza mı yaptı? İnşaallah düşürür çocuğu yılan.
Sonuna doğru izleyemedim gıcık kocam yüzünden alsanaalsanasmile

evettt hastanede düşük tehlikesi için yatıyordu..erkan masala bakmak için yanından
ayrıldı...eylülünde taburcu olması gerekiyordu tabi erkan gecikince hastaneden
tek başına ayrılıp taksiye bindi...havada kötü olunca yolda arba kayıp savruldu...
bebeğe kesin bişey olacak ve bunun faturası erkana feci şekilde kesilcek guclubacismile

erkan çok ta cazip bir koca adayı değil çok salakça davranıyore ne istediğini bilmiyor insan sevdiğinden vazgeçemez bence sevdimi yalnışlarını bile görmez erkan naptı basit şeylerden esini terk etti eylüle inandı geröçekten sevseydi öyle yapmazdı esin mutsuz bir hamilelik geçirdi herşeye göğüs gerdi hamile ve bekar bir anne olmak kolaymı kim göze alabilir bence gerçekten seven değğer veren birini hakediyor erkan bence iyi bir baba adayı değil bir erkek tuttuğunu koparmalı karalı olmalı o hala düşünüyor

eylül cadısı yaptığı kötülüklerin cezasını alacak
ve inşallah entel pişman olacak eylülle yanar dönerlik yaptığına
entel ne istediğini bilmeyen tutarsız bir adam
çocuğunuda görmeyecek....

Her ne olursa olsun Eylul'un karninda ki masum bir cocuk
Bisey olmasini istemem

Sadece Erkan Eylul'un aslinda nasil bir kadin oldugunu gorsun istiyorum artik

Esin'de Mert'e karsi biseyler duymaya baslasa ne iyi olur.. :1closedeyes:

şu barışın anneside ne gıcık kadın ya bütün evin geçim derdini oğlunun üstüne yıktı barış bul yolunu barış napçaz şimdi yedi çocuğunu başını mendebur kendinin maşallahı var git sende çalış hele o kız kardeşi yokmu allahım gıcık yaaalsanaalsanasmile

Aynen bende boyle dusundum...
Hem agliyor sizliyor hemde hergun oturuyor evde..
Basina gelmis bi kere, silkin kalk is ara..
Altin bozdurmayla olmuyor...

Kiz kardesinin simarikligina alet olmasini acmiyor bile

herşey tamamda ben bide ipeğin şu sevişmeye takmasına uyuz oldum..ya dizi resmen artık hayatımıza sokmak için herşeyi yapıyor..
çok normal bişeymiş..ipek yapmıyor diye barış onu aldatmak zorundaymuış gibi empoze ediliyor..
esinin hali ortada...yattı kalktı çocuk yaptı aldatıldı ortada kaldı..
özgür denizle yatar,barış tanımadığı bir kızla,
eylül ve esin erkanla...
ipek yatmıyor diye geri kafa ilan edilir..
allahım ne günlere kaldık yaaa.dizide tartışılan olaya bak hele...

erkan bana birini hatırlatıyor ve sinirlerimi bozuyor... sorumluluk sahibi ; doğru kararlar alan biriymiş gibi davranıyor ama tamamen aptalca hareket ediyor... esin de eylül de istemesin onu yaaa...
ondan ne baba ne koca olur... hatta öyle sevgili bile olmaz yaaaa...

valla eylül için üzüldüm bile diyebilirim...

zaten bu dizide olmasa şaşardım bu cinsellik konusu, :bbo:
şimdi bi kaç bölüm sonra ipek barışı haklı bulup onunla yatar kesin fisfisfis
şu barışın kardeşide coffe mate reklamına çıkıyo iyice sinir oluyorum gördükçe :mymeka:

kesin kesin...kesin yatarlar..elinden kaçırmayacak ya adamı barış haklı..hımm o zaman yatmalıyım:1shok:

evet o reklam allahım yaaa..konuşmasın şu kız sussun o zaman beynim kulaklarım çok rahat edecek..
sende koklasan sende öyle sanardıııın diyor ya patlat bi tane ağzına..sempatiksalakcinni

haklısın arkadaşım .gençlik dizisi ya sevişmezsen geri kafalısın sevişmezsen erkek haklıdır seni aldatır.toplumumuzdaki değer yargıları kökten bozmaya yönelik. hayır birde şu anda kızı üniversitede okuyan zaten kaygılanan birçok ebeveyn varken onlarda diyecekki hımm demek üniversiteye giden her kız bunu yapıyor. birde nice aileler var kızlarını bu tür kaygılardan zaten okutmayan çok yanlış bi senaryo kınıyorum.her üniversiteye giden erkek arkadaşı olan kız yatıyormu ayrıca

Son düzenleme:

Bi Ipek kalmisti bu isi yapmayan, onu da nasil yaptirsak, senorya ya sigdirsak diye dusunduler herhalde

Gercekten sasirdim. Ipek bu yuzden Baris'la barisirsa (cumleye bak ) o zaman erkekler tumden yuz alir, istediklerini yaparlar. Dizinin tadi kacar.. ve gercekten de kaygili ebeveynler hakli cikar

fragmanı izledim.akannehirböyle oldum.şimdi ipekde barışla beraber olur tam olur yani zaten bi o kalmıştı.:umursamaz:

valla haklısınız..ben bile kızım daha kücüçükken korkmaya başladım yaa..sanki her erkek arkadaşı olan yatıyor..valla kaygılanan aileler artık salmayacak dışarı o olacak..

Aynen, sanki bir yeri sakat bari evde yün dantel ör Melek gibi yemek yapıp sat, kızkardeşi de erkek peşinde koşcağına part time çalışsın, yazık Barış a çok seviyorum bu çocuğu, herkesin gönlünü yapmaya çalışıyor, sevgilisinden de ayrıldı zati :teselli:

Dedim ben kızlar ipek tutturur şimdi Barış'ın olucam diye akıllım yazık :mymeka:
Eylül perişan olmuş kesin blöf yapıyodur gidicem diye lmaz:

Dedim ben kızlar ipek tutturur şimdi Barış'ın olucam diye akıllım yazık :mymeka:
Eylül perişan olmuş kesin blöf yapıyodur gidicem diye lmaz:

gider mi o sülük suratlı hiç gidermi zavallı esini ayırmak için neler yapmıştı hatırlayın

çüş yani nedemek şimdi bu " madem ilişkinin yürümesi için bu şart ben barışın olucam"
bende diyorum ki bu kızlar neden böyle yorumlar yazmışlar..
bu ne ya
ne biçim gençlik dizisi bu böyle...
bir insanın erkek arkadaşı varsa onu elinden kaçırmak da istemiyorsa evlenmeden nikah olmadan onunla yatarasan senin elinde olur.senin olur
ne biçim bir örnek bu ne biçim bir hayat felsefesi..
ne biçim ahlak anlayışı..
ne karaktersizlik bu ya...
ne kadar genç kızlarımızı aşağılayıcı bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…