Eylül siniri kaza mı yaptı? İnşaallah düşürür çocuğu yılan.
Sonuna doğru izleyemedim gıcık kocam yüzünden alsanaalsanasmile
şu barışın anneside ne gıcık kadın ya bütün evin geçim derdini oğlunun üstüne yıktı barış bul yolunu barış napçaz şimdi yedi çocuğunu başını mendebur kendinin maşallahı var git sende çalış hele o kız kardeşi yokmu allahım gıcık yaaalsanaalsanasmile
herşey tamamda ben bide ipeğin şu sevişmeye takmasına uyuz oldum..ya dizi resmen artık hayatımıza sokmak için herşeyi yapıyor..
çok normal bişeymiş..ipek yapmıyor diye barış onu aldatmak zorundaymuış gibi empoze ediliyor..
esinin hali ortada...yattı kalktı çocuk yaptı aldatıldı ortada kaldı..
özgür denizle yatar,barış tanımadığı bir kızla,
eylül ve esin erkanla...
ipek yatmıyor diye geri kafa ilan edilir..
allahım ne günlere kaldık yaaa.dizide tartışılan olaya bak hele...
zaten bu dizide olmasa şaşardım bu cinsellik konusu, :bbo:
şimdi bi kaç bölüm sonra ipek barışı haklı bulup onunla yatar kesin fisfisfis
şu barışın kardeşide coffe mate reklamına çıkıyo iyice sinir oluyorum gördükçe :mymeka:
herşey tamamda ben bide ipeğin şu sevişmeye takmasına uyuz oldum..ya dizi resmen artık hayatımıza sokmak için herşeyi yapıyor..
çok normal bişeymiş..ipek yapmıyor diye barış onu aldatmak zorundaymuış gibi empoze ediliyor..
esinin hali ortada...yattı kalktı çocuk yaptı aldatıldı ortada kaldı..
özgür denizle yatar,barış tanımadığı bir kızla,
eylül ve esin erkanla...
ipek yatmıyor diye geri kafa ilan edilir..
allahım ne günlere kaldık yaaa.dizide tartışılan olaya bak hele...
haklısın arkadaşım .gençlik dizisi ya sevişmezsen geri kafalısın sevişmezsen erkek haklıdır seni aldatır.toplumumuzdaki değer yargıları kökten bozmaya yönelik. hayır birde şu anda kızı üniversitede okuyan zaten kaygılanan birçok ebeveyn varken onlarda diyecekki hımm demek üniversiteye giden her kız bunu yapıyor. birde nice aileler var kızlarını bu tür kaygılardan zaten okutmayan çok yanlış bi senaryo kınıyorum.her üniversiteye giden erkek arkadaşı olan kız yatıyormu ayrıca
şu barışın anneside ne gıcık kadın ya bütün evin geçim derdini oğlunun üstüne yıktı barış bul yolunu barış napçaz şimdi yedi çocuğunu başını mendebur kendinin maşallahı var git sende çalış hele o kız kardeşi yokmu allahım gıcık yaaalsanaalsanasmile
Dedim ben kızlar ipek tutturur şimdi Barış'ın olucam diye akıllım yazık :mymeka:
Eylül perişan olmuş kesin blöf yapıyodur gidicem diyelmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?