Melekler Korusun Show Tv

katılıyorum.kesinlikle aşağılayıcı..abarttılar suyunu çıkardılar iyice..güya melek örf ve adetlerine bağlı bir kadın ama onu bile dize getirdi ipek...ve verilen mesajlar hiç hoş değil hiç uygun değil..
yani ipek karakterine neden bu kadar aptal yapıyrlar anlamıyorum..
saftirik barış seni aldattı!!!!..bunun açıklması yok..buda kendini haksız görüyor ve koyun gibi barışa geri dönecek üstelik onun olarak!!!! yazık yaaa...eğer ipek ve barış birlikte olursa ve bunu çok masum çok normal bir olaymış gibi gösterirlerse vallahi izlemeyeceğim bir daha..

aynısını düşünüyorum bende.
zaten sırf esin erkan için izliyorum o fevziyi görünce kanalı değiştiriyorum. :mymeka:
sonuçta bu bir gençlik dizisi,ayrıca dizinin başında gurbette okuyan genç kızlara ve annelerine ithaf edilmiştir yazıyo. bilmiyorumkismile
Tamam bizde geri kafalı değiliz,sonuçta bu bir dizi ama her dizidede aynı şey.kavak yellerindede böyle yaptılar. :1closedeyes:

Ipegi daha akilli sanmistim bence.. benneyaptımki
Ustelik Ozgur' un farkli dusuncelere ragmen arkadasina saygi duyup desteklemesi lazimdi
Ins. Ipegin bu sozu uzerine bi dur der artik :mymeka:

Annesi Esin'le ve Ozgur' le ilgili kaygilarinda hakliymis...
Arkadaslari karakterini etkiliyormus gercekten...

sanki her sevdiğini kaybetmek istemeyen bu işi yapıcak gibi göstermiyolarmı deli oluyorum. biz çok safmışız ya o zaman. neden böyle olmak zorunda anlamıyorum. kaybetmemek için onun olucakmış yok ya. böyle şeyleri normal gösterirlerse biz daha bu sitede çok görürüz "erkek arkadaşımla birlikte oldum acaba hamilemiyim" diye. lmaz:

Valla şok şok şok oldum :1shok: ahada böyle kaldımmm..
İpek Barışı kaybetmemk için onla yatıcakmış :1shok: ilişkileri için bu şartmış :1shok:
yazık ya..
Vallahi yazık..Ne hale getirdiler artık.İpek bu kadarmı değersiz? bu kdarmı aciz ki adamı kaybetmemk için yatıcak..Al sana bi Eylül daha..oda çocuk olsunda erkanı kaybetmim die uğraşıyo..
Ne hale getirdiler kadınları..

Sakin olun kızlarr, bence öyle olmayacak dizi hep bunu yapıyor zaten böyle uçlarda mesaj veririmiş gibi yapıp sonra böyle böyle olur gibilerinden rotayı çeviriyor, dizideki "özgür seks" kavramına en büyük örnek Esinin başına gelenler iştee, eğer ipek böyle bir karar alıyorsa kendi salaklığı çünkü bu tarz yetişen kızlar Özgür gibi yaşayamaz cinselliği (farklı bir aile yapısı var onlardan daha farklı yetişmiş önlemini alıp öyle yaşıyor) Esin gibi sonunda hamile kalıverirler yaşadıkları vakit evlenmeyi isterler, gerçek hayatta dizideki Esin gibi de olmaz, ondan sonra gizli gizli bebek doğurup çöpe atarlar sokağa terkederler

Son düzenleme:
ipeğe zaten diziyi uzatmak uğrun ageçen seneden beri farklı farklı şeyler yaptılar..
geçen sene bin bir türlü adamın saldırısına uğrattılar...şimdide bi ilişki yaşatmak felan...
herşeyde bu kızın başına mı gelirakannehir diziler bazen çok saçmalıyor ...
ya adam aldatmış işde bahanesi bu olabilir mi veya neden böyle gösteriliyor...her genç kız
sevgilisini kaybetmemek uğruna bunları mı yapmalı pehhh..lmaz:
karaktersiz adam her durumda karaktersizdir ...

AŞK BASKINI

Kazada bebeğini kaybeden Eylül büyük bir sinir krizi geçirir.Esin Masal'ı Erkan'ın nüfusuna yazdırmaktan vazgeçer.Ancak Salih,doğum belgesini Erkan için gizlice alır.Bu sırada Kehribar,Mert ve Esin'i evlendirmek için ilk adımı atar!

Melek Barış'ın ıpek'i aldattığını öğrenir.Ancak ıpek'te Barış'ı kaybetme korkusu ağır basar ve onunla birlikte olmaya karar verir!

Melek,sahil güvelik ihbarını Salih'e itiraf eder.Ancak bu gerçeği ne olursa olsun ıpek bilmemelidir.

Deniz,Barış'la birlikte Işıl'ı bulmaya gider.Barda Barış'la Emra arasında büyük kavga koparken,Deniz!in cebine gizlice uyuşturucu atarlar!

Fevzi,beyaz eşyalarının çalınmasını bahane ederek yemek işinde Kehribar'ı dize getirir.Sonunda polisler hırsızı yakalar.Hırsız Fevzi'dir!

Özgür'ün Amerika hayalleri yeniden gündemi gelir.Ancak Özgür ve Deniz,vize alıakken konsolosluk polisleri Özgür'ü içeri alır!

Erkan Masal'ı Esin'den gizli nüfusuna geçirir.Bunu öğrenen Eylül Erkan'ı terk eder.Aynı dakikalarda Esin,Erkan'ın kendisine hala aşık olduğunu öğrenir!

ıpek Barış'la beraber olmak için çok büyük bir süpriz hazırlar.ıpek Barış'la çok özel anlar yaşarken,ani baskın hayatlarını dönülmez şekilde değiştirecektir!!!

bence verdikleri mesajlar kötü degil.. bu riski alanlarin basina bakin neler geliyor, bakin neler cekiyorlar, aileleri terkediyor öncelikle.. Allahim ne kötü bisey!
Kalacak yerleri bile yok, sunun bunun evinde siginti gibi yasiyorlar, bilmem hangi zengin arkadasi ödüyor masraflarini..ki bu dizi, gercek hayatda varmi herkesin masraflari ödeyebilecek arkadasi..tabiki yok, onun icin genc kizlarin güzel dersler alabilecegi bir dizi, tabi anlayana

Ya kafam karisti.. Cuma'lari Melekler Korusun'a bakiyordum
Kapalicarsi da cumaya alinmis..
Ustelik Hanimin Ciftligi'de cuma gunu oynuyor..

Bi kac diziye bakiyorum hepsi bi gune toplandi :)

Bakalim hangisi daha cok reyting alacak

eylül düşürdü bebeğinikaydirigubbakcemile2erkanada söyledi.şaşırdım.saklar diyoduk ama söyledi.:teytey:

ama erkan evleniriz dedi eylül cadısına alsanaalsanasmilebu erkan varya tam kukla ve süzme salak

eylül cadısı gelmiş hesap soruyo klava:masalı nufusuna geçirdi diye.geçirecek tabi nolacaktı.şimdi evi terk ediyo işallah hiç dönmezsempatiksalakcinni

Ya bu ne yaa, ıpek kendini paket gibi hazırlayıp Barış a sundu Barış olmaz diyor ıpek üstüne gidiyor, pes yani evlilik öncesi seks ten bahsediyorsunuz bari korunmadan da bahsedin, öyle mesaj verin, Barış ın bir şeyden haberi yok, ıpek desen daha dün farklı düşünüyordu bugün farklı, hazır mısın hazırım hadi hopp bu kadar basit mi cinsellik yaşamak yanı başında duran Esin örneğini de mi görmüyor bu aptal kız, bilemiyorum 17-18 yaşında cinsellik konusunda kafası karışık kızların izlemesi sakıncalı olabilir, bari ıpek bu kadar hazırlık yaptı çamaşır aldı bir eczaneye uğrayıp kondom da alsaydı bari, en önemlisi o çünkü

Ha bir de Şenel le konuştuğunda Şenel Barış ın o gece birlikte olduğu kız için "her kız bir erkekle yatmak istedi diye sürtük değildir" dedi, doğru ama, bir kız barda daha 1-2 saattir tanıştığı bir adamla o gece birlikte olup gecenin detaylarını arkadaşlarına anlatıyorsa o kız için pek de iyi düşünelemez yani...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…