Melekler Korusun Show Tv

ya şu eylül ve erkana gıcık oluyorum.yolda bulsam ikisini boğazına yapışacamkötükedihüsobi insan bu kadar salak olurmuya:mymeka:

49. Bölüm
"KÖR KÜTÜK AŞK"

Erkan, Eylül'ün hamile olduğunu öğrenir, ancak bebek tehlikededir. Tedavi için Eylül'ü kliniğe yatırır. Bu sırada Erkan'ı yanında bulamayan Esin, onu Masal'la cezalandırmaya karar verir!

Kehribar, Esin'le yakınlaşması için Mert'e yardım eder. Mert'e umut vermek istemeyen Esin, Mert'e duygularını açıklar. Ancak Mert, Esin'i yine şaşırtır!

Barış'la yüzleşen ıpek, Deniz'in de Özgür'ü aldattığından emindir. Şener'den olayların gerçek yüzünü öğrenince, ıpek ve Özgür'ün arası açılır. Çünkü Özgür Barış'ı haklı bulur!

Özgür, bomba ihbarını Melek'in yaptığını öğrenir. Herkesten gizli karakola alınan Melek, karakolda Fevzi ile karşılaşır!

Fevzi, borçlarından kurtulmak için bir anlaşma yapar. Beyaz eşyaları iade edecektir. Ancak beyaz eşyaları kendi eliyle hırsızlara verir!

Deniz, Amerika hayalleriyle ilgili bir adım atmak ister. Ancak artık Özgür'ü durduran büyük bir sebep vardır...

Yeni işine başlayan ıpek, ilk günden sarhoş olur! Barış, ıpek'i zil zurna Melek'e teslim eder! Bu sırada Esin, Eylül'ün hamile olduğunu öğrenir.Ancak aynı dakikalarda Eylül büyük bir trafik kazası geçirir!

2 fragmanda melekler korusunun kendi web sitesinde var
ayy eylül ya ölür yada cocgu düşürür sanırım
gerçekten hamileymiş

herşey tamamda maslla nasıl cezalandıracak o kısmını anlamadım..
bide özgüre noluyorda barışı hakılı buluyor..

herşey tamamda maslla nasıl cezalandıracak o kısmını anlamadım..
bide özgüre noluyorda barışı hakılı buluyor..

kesin esin erkana masalı görmeme cezası verecekdir..çok haklı ama arada olan herzamanki gibi çocuklara oluyor...çocuğun en doğal hakkı anne ve babasıyla büyümek..[/B]özgür de ipeğe sen barışa soğuk davrandın oda gitti başkasıyla beraber oldu der
kanımca sempatiksalakcinni

özgür de ipeğe sen barışa soğuk davrandın oda gitti başkasıyla beraber oldu der kanımca sempatiksalakcinni

Ozgur kendisi de aldatildi. Sener'in dedigi gibi illa bisey olmasi gerekmiyor, sonucta niyet baskaydi. Ayni yataga girmek aldatilmak degilmi yani? benneyaptımki

Bu konu da bir olmalari gerekirken Ozgur salak Deniz'in tarafini mi sececek?

Son düzenleme:
Erkan zaten Eylül le evlenirse bir daha Masal ın yüzünü göremezdi, Esin yüzünden değil Eylül mani olurdu, geçen hafta Melek de aynen böyle söylemişti...

Erkan a bende uyuz oluyorum Esin evlenmek istiyor diye terketti, evliliğe karşıydı ama Eylül le evlilik planları yaptı evlenmeden çocuk bile yaptı, ne istediğini bilmeyen dengesiz davranan bir erkek modeli işte, kendi de zaten ne yapacağımı bilmiyorum deyip duruyor, Allah korusun böylelerinden, ben Esin in kesinlikle Mert le evlenmesini istiyorum, Masal ın babası Mert olsaydı Esin bunların yarısını bile yaşamazdı, adam gibi adam...

şimdi vicdan azabı yaptırır Erkan'a kesin evlendirir zorla :mymeka:

ayy işallah eylül bebeğini düşürmüştür.hatta ölse toptan rahata ereriz.erkan salağı gitmiş eylülden çocuk yapıyor.ne uğraşıyosa halbuki hali hazırda varaklinialirimsmile bide demezmi salih babaya eylülü yarı yolda bırakmış olucam diyo esinle beraber olursa. eeee esini yarı yolda bırakmış olmuyomu üstelik çocukta var.hain:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…