• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

nineyle özgürün annesi konusmadı...
özgür duştayken teli çaldıı nine cocugun aglıo nallı dedii :)))
sonra actıı annesi dediki kapatma konusmasanda dinle beni...
sonra kadın dedi ki..
melek teyzene ve kehribar hanıma gösterdiğin saygıyı bana göstermiosun onları hiç dilinden düşürmüosun vs..
bunları duyunca nine kal dedi özgüre Şeniz

cemrecim..
ipek annesine ders var gecikcem dedi..sonra bi tekne geldi bindi gitti..

özgürün annesininde çekimi varmıs amerikada iş arkadaşlarıyla gitcekmiş bunu ögrendi özgür
her zamanki gibi beni araya sıkıstırıosun dedi ve gitmedi

tşk ederim canımmŞeniz

Esin ve Erkan'ın aşkı bana hiç inandırıcı gelmiyor nedense, eksik bir şeyler var sanki :sm_confused:

İpek güzelim benim ya nasıl üzüldü, içim gitti gözlerinden yaşlar akarken :çok üzgünüm:

Özgür'ün gitmemesine sevindim ben, evet bencilim :dilcikar: ama ne yapıyım seviyorum o kızı çok kaydirigubbakcemile3

Esin ve Erkan'ın aşkı bana hiç inandırıcı gelmiyor nedense, eksik bir şeyler var sanki :sm_confused:

İpek güzelim benim ya nasıl üzüldü, içim gitti gözlerinden yaşlar akarken :çok üzgünüm:

Özgür'ün gitmemesine sevindim ben, evet bencilim :dilcikar: ama ne yapıyım seviyorum o kızı çok kaydirigubbakcemile3
[/QUO

Katılıyorum sana arkadaşım,
banada hiç samimi gelmiyor, yakıştıramadım onları
Birde o esin rolündeki kız güzel kız, ama biraz itici..

yaa kıssslarr dun ızleyemedım melekler korusunusenağlama mısafırler vardısenağlama bugun yada baska gun tekrarı oluodu ne zaman oluo bana saatını solermısınızz senağlama

yaa kıssslarr dun ızleyemedım melekler korusunusenağlama mısafırler vardısenağlama bugun yada baska gun tekrarı oluodu ne zaman oluo bana saatını solermısınızz senağlama
cumartesi günü ana haberden önce veriyorlar pazar günüde aynı ana haberden önce tabi kanal değiştirmezse bazen 15 30 da da denk gelmiştim ben :)) güzel bir bölümdü dizi ile beğendiğim kısımları daha sonra yazıcam şimdi çıkmam gerek..ama ipeğim ağladı garbim sonunda okuduğu şiirde ;

Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu, ağlardım
Beni sevmiyordun, bilirdim
Bir sevdiğin vardı, duyardım
Çöp gibi bir oğlan, ipince
Hayırsızın biriydi fikrimce
Ne vakit karşımda görsem
Öldüreceğimden korkardım
Ne vakit Maçka'dan geçsem
Limanda hep gemiler olurdu
Ağaçlar kuş gibi gülerdi
Sessizce bir cigara yakardın
Parmaklarımın ucunu yakardın
Kirpiklerini eğerdin, bakardın
Üşürdüm, içim ürperirdi
Akşamlar bir roman gibi biterdi
Jezabel kan içinde yatardı
Limandan bir gemi giderdi
Sen kalkıp ona giderdin
Benzin mum gibi giderdin
Sabaha kadar kalırdın
Hayırsızın biriydi fikrimce
Güldü mü cenazeye benzerdi
Hele seni kollarına aldı mı

ATTİLA İLHAN....

Son düzenleme:

dids ; özgür'ün gitmemesine inan bende çok sevindim..ipek'in o arabada arkada sessiz sessiz ağlaması bu iki oldu erkan yüzünden ipek'in ağlaması.. çantadaki yazdığı nota gözünün takılması o şimdi o notu kimse okumadan nasıl alırım düşüncesinde..bakalım o notu kimse okumadan alabilecek mi?

mesajlar karıştı ipek'inde aklı karıştı..
özgür annesiyle amerika'ya gitmekten vazgeçer çünkü bu seyehat özgür için değil film çekimi için yapılmaktadır.. bunu da otobüs hareket etmek üzereyken öğrenir ve özgür annesiyle gitse bile orda yine görüşemeyeceklerini bildiği için gitmekten vazgeçer.. ona göre araya sıkıştırılmış bir tatildir bu..ve özgür melek teyzesine sığınır bu gece burda kalabilirmiyim diye..melek hanım da sarılarak tabi der o esnada süt nine melek hanıma bir çimdik atar..kaydirigubbakcemile3
deniz;annesinin yanına gider annesi ondan habersiz isveç'e gidecektir ama deniz'in bu olanlardan haberi yoktur..sonradan öğrenir..babası deniz'i görmeye gider ama deniz onunla konuşmak istemez..baba kalbi işte o yağmur altında sabaha kadar orda öyle bekler ve sonunda da hasta olur..melek hanım ona çorba yapmak ister ama evde malzeme yoktur gizlice kendi evine gider ve malzemeleri alıp salih beyin evine gider.. annesinede yakalanıncada bin türlü yalanı söyler..ee boşuna dememişler annesine bak kızını al diye ipek te annesine çekmiş melek hanım gibi annesinden gizli iş çeviriyor, hemde yalan söylüyor..
adada kalan ipek annesine tel.açar yalan söyler..sonra apar topar adadan dönerken erkan hoca onu vapura bindirirken yağmur yağıyordur ve erkan ipek'in yüzünden öpecekken yanlışlıkla dudağından öper..sonra ipek bu olanları kızlara anlatır ve mualla evlenmeden olmaz günah der..kızların yanında ipek erkan'a mesaj çeker;evdeyim muhteşem bir gündü teşekkür ederim diye..esin'de o esnada erkan'a mesaj çekiyordur..ilişkileri için 2. bir şans istiyordur, erkan'da esin'e mesaj çeker.. derken erkan esin'e gönderceği şu mesajı ipek'e gönderir; ''öyle özel bir kadınsın ki seninle olan herşey muhteşem sana aşık olmamak mümkün değil''...bu mesajı alan ipek erkan'ın kendisine aşık olduğunu düşünür..aynı mah. oturdukları halde barış'la ipek hiç karşı karşıya gelmezler.. ama ipek özgür'le markete gidince tesadüfende olsa ipek'i görür ve takip edip oturdukları yeri öğrenir..barış ipek'i çok seviyor..ipek barış'a annesinin diktiği gömleği verirken birde oyuncak pinokyo verir üzerinde ; istersen beni çöpe at ama ne olur beni ipek'e verme yazılı bir not vardır..
fevzi efendi ile mualla sinemaya giderler tabi süt ninede yanlarında..mualla bu olaydan sonra bir kere daha görüşür fevzi efendiyle.. sonrasında da hamit'e yaptığı secret olayını fevzi ile uygulamaya başlar..sonra o da çok üzülecek çünkü fevzi efendi onun dul olduğunu öğrendi işler değişti..süt nine artık fevzi efendi ile mualla'yı hayatta görüştürmez..erkan hoca melek hanıma ipek le adada olduklarını söyledi..acaba ipek bu durumu annesine nasıl açıklayacak..ipek artık erkan hoca aşkından vazgeçte seni seven barış'ın sevgisini gör..inan o seni erkan dan çok daha mutlu eder..

senağlama yaaaaa offfffffffffff butun gun show tv nın karsısında bekledım melekler korusunu tekrar verırler dıye ama vermedı tekrarınısenağlama senağlama senağlama senağlama her hafta pazar tekrarını verıodu vermedı bugunsenağlama senağlama

bende az önce internetten izledim...sonunda benim en sevdigim siirlerden birini okuduya,bittim resmen..yazik yaa...esine bi kez daha gicik oldummm

ben netten indirip izliyorum... öyle daha güzel oluyor canım... ben de izleyemedim...
cts olması hiç iyi olmadı... bir de 8de başlıyor... dışardan erken dönsem bile başını kaçırıyorum :(

semus son bölümü tam izliyememistim
sayende izlemis kadar oldum :-))) sagol canim

Şeniz canım benim..dizi ile ilgili yazdığım yorumları zaman ayırıp okumanız vede beğenmeniz..ve diziyi izlemiş kadar olmanız inan beni mutlu ediyor..dizi biter bitmez hemen gelip buraya yazamıyorum ama olsun..elimden geldiğince diziyle ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim..aime21seni ve senin nezdinde diğer bütün arkadaşlar hepinizi seviyorum.. iyiki varsınız.. Şeniza.s.

şimdi netten izledim son bolumusenağlama bu ıpegın yuzu hıc gulmeyecekmı aaasenağlama eşşek erkan eşşek esinsenağlama esine bende uyuz oluorumkötükedihüso

ben de dün izledim ... netten indirmiştim.... film gibi soluksuz izledim... çok güzeldi ya... bence şimdiye kadar ki en güzel bölümdü... özgür ; esin ; ipek ; salih bey hepsi ağladı benim içim acıdı... esinle erkan arasında geçen konuşmalar hepsi o kadar güzeldi ki sanki ben de ordaymışım gibi hissettim... çok güzel oynamışlar...

kapıcıya ; denize ; denizin annesine ; özgürün annesine de ayrıca sinir oldum ...

özgürün ; kehribar kal deyince " tüm evi çektiririm " demesine de koptum :)

ben seviyorum bu diziyi yaaa... :)

bu dizi çok süper hayatıı anlatıo:kahve: he:kahve:r iş olacagına varıo esın okumasın mektıbı dıye ugrastılar ama daha beter oldu annesı okudu:çok üzgünüm: ah ipek derdın hıc bıtmıcekmı senın:çok üzgünüm: AŞK İNSANI REZİL EDER İŞTE BÖLE:oklava:

bu bölüm çok üzüldümm ipek e :((

özgür lede deniz in aşkı başlayacakk heraldeee hihoyyyt

Özgür'e bişey olmasın nolur ya :çok üzgünüm:

Mektubada dokunmayan kalmadı, yazık oldu İpek'ime, etmedikleri kalmaz şimdi :çok üzgünüm:

Esin'ede her bölüm daha fazla uyuz oluyorum :mymeka:

Özgür'e bişey olmasın nolur ya :çok üzgünüm:

Mektubada dokunmayan kalmadı, yazık oldu İpek'ime, etmedikleri kalmaz şimdi :çok üzgünüm:

Esin'ede her bölüm daha fazla uyuz oluyorum :mymeka:

al benden de o kdr bende gıcık oluom esin ee :mymeka: :mymeka:

özgürtoşa bişi olmaz yaa deniz e aşık olur o kdrr :asigim::asigim::asigim:

Back
X