canım yanlış anlama ama ben yahudilerin sahibi olduğu bir firmada çalışıyorum uzun zamandır...ve inan onlar çoğu müslümdan çok daha fazla dinlerine bağlı yaşıyorlar...
dini bayramlarına ve özel günlerine çok dikkat ederler; üstelik bizim dini bayramlarımıza karşı da çok saygılılar...
ayrıca onların ahlak anlayışları da gayet katı... evlilik öncesi çocuğa onay vermelerini bırak gençlerin erken yaşta evlenmelerini ve ailelerine uygun insanlarla evlenmeleri konusunda çocuklarına karşı da gayet baskıcılar... bence bu medyada ya da bazı önemli konularda yahudilerin olmasıyla ilgili değil...
ama çok haklısın ki ne yazık ki tam da bahsettiğin gibi gençler yetişiyor artık... biz çoğumuz ; dizilerde anlatılanın doğru olmadığının farkındayız ama keşke herkes öyle olsa... olmadığı için de tepki vermemek elde değil...
ShowTv - Dizi şutarafagittibuyrunnnnnnnnn
eylül-cansın özyosun
geçen haftanın tekrarını izledim bugün bi saçmalık daha gerzek ipek le barış şarap şişesini almış içeceklerdi ama kavga edince kaldı yuhh hamile kadınlarada kötü örnek oldunuz tebriklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?