Melekler Korusun Show Tv

Slm arkadaşlar kaybettiğim 'dost sandıklarımı' arkadaşlıklarımı bana hatırlattığı için ben melekler korusun dizisini çok beğenerek izliyor onu izlerken bütün stresimi atıyorDUM.. Taa ki evlenecekleri günki bölüme kadar.. O gün o kadar sinir oldum ki anlatamam.. Öncelikle dini nikah bir gelenek değildir islamiyete göre zorunlu bir durumdur... Ve dünyanın en güzel anlarından biridir bence... Bahsettikleri para verme işiyse 'mehir'dir kadına güvence içindir bildiğim kadarıyla... Her anlamıyla mükemmel olan islam dinimiz bunu da düşünmüştür.. Bu tür konularla dalga geçmek kimsenin haddi değildir hele ki kendini bilmez 3-5 kişinin hiç değildir... Bu diziye bu kadar seviyesizleşmeyi yakıştıramadım...Protesto ediyorum ve artık izlemiyorum...

canım yanlış anlama ama ben yahudilerin sahibi olduğu bir firmada çalışıyorum uzun zamandır...ve inan onlar çoğu müslümdan çok daha fazla dinlerine bağlı yaşıyorlar...
dini bayramlarına ve özel günlerine çok dikkat ederler; üstelik bizim dini bayramlarımıza karşı da çok saygılılar...

ayrıca onların ahlak anlayışları da gayet katı... evlilik öncesi çocuğa onay vermelerini bırak gençlerin erken yaşta evlenmelerini ve ailelerine uygun insanlarla evlenmeleri konusunda çocuklarına karşı da gayet baskıcılar... bence bu medyada ya da bazı önemli konularda yahudilerin olmasıyla ilgili değil...

ama çok haklısın ki ne yazık ki tam da bahsettiğin gibi gençler yetişiyor artık... biz çoğumuz ; dizilerde anlatılanın doğru olmadığının farkındayız ama keşke herkes öyle olsa... olmadığı için de tepki vermemek elde değil...

evet yahudiler çok dindardır ama kendileri dışındaki milletleri bozmaya uğraşıyorlarkötükedihüso

geçen haftanın tekrarını izledim bugün bi saçmalık daha gerzek ipek le barış şarap şişesini almış içeceklerdi ama kavga edince kaldı yuhh hamile kadınlarada kötü örnek oldunuz tebriklerr

Simdi gordum, Eylul Disco Kral'inda Okan'da konuk bu aksam. Gercek ismini bilmedigim icin Eylul diyorum, siz anladiniz :1:

Konusmasi, bakislari ayni dizide ki gibi :1:

ilk zamanlar fena değildi ama aptal saptal bi dizi oldu çıktı buda ya herşeyleri bi abes bi garip 4 sene öncesinde bu barışa yeniden deneyelim dediğinde barış ne dedi kabul etti mi oraları göstermediler alsanaalsanasmile dini nikah konusuna hiç girmiyorum yaptıkları dengesizlik ve aldıkları tepkiler umarım bi yarar sağlar dicem ama dizi bitecek zaten uzatmaları oynuyor boshayallersmile aman bitsin bu salak ipekte özgürde diğerleride gerizekalılar evlendiniz hadi o kadar gösterdiler evi dizdiler yerleştirdiler hep birlikte peki bu kolilerin işi ne sanki emaneten kalıyorlar gibi ne yerleşme var ne bi şey aradıklarını kolilerden çıkarıyorlar herşey çok uyduruk bitsin artık bu dizi kangren oldu kesmek lazım

Esin'in saçlarına bitiryorum.. Gerçi hatun herşeyiyle çok güzel. Gözleri saçları giyimi...

Onun saçlarının rengi nedir kızlar.. Boya mı yoksa röfle balyaj vs mi...

geçen haftanın tekrarını izledim bugün bi saçmalık daha gerzek ipek le barış şarap şişesini almış içeceklerdi ama kavga edince kaldı yuhh hamile kadınlarada kötü örnek oldunuz tebriklerr

evet o benim de dikkatimi çekmişti... senaristler mi bilinçsiz ; oyuncular mı ; yönetmen mi ; yapımcı mı anlamadım...kimse demiyor mu hamile bir kadın var alkol ne alaka diye...

ilerleyen dakikalarda ipek barışın getirdiği şarabı ben hamileyim diye içmedi zaten arkadaşlar..hemen hemen her dizide böyle bir sahne oluyor, abartılacak bişey değil bence

Sözler ve Sırlar

ıpek, Aslı'nın gelişiyle rezil olur! Barış tüm geceyi Aslı'yla geçirir... ıpek ve Aslı arasında soğuk bir savaş başlar. Sonunda Barış ıpek'e bir söz verir...

Mualla'nın bebeği tehlikededir. Kehribar, hesap sormak için Fevzi'nin karşısına çıkar. Mualla'yı alıp götürmeye gelmiştir!

Erkan'ı Birol bulur! Erkan tanınmayacak haldedir! Birol'un Erkan'dan kurtulmak için, Esin'e bir teklifi vardır... Esin büyük bir karar aşamasındadır...

ıpek ve Barış, birbirlerinin hiç görmedikleri yüzlerini görürler. Barış'ın sırları gün yüzüne çıkar. ıpek'ten önce yüzük taktığı bir sözlüsü vardır! Bu yeni krizin üzerine iki davetsiz misafir ıpek'in evine kalmaya gelir!

Esin Erkan'ı iyileştirmek için bir çıkış yolu bulur: Özgür'ü ve Birol'u karşısına alarak Erkan'a kendi evinde bakmaya karar verir. Herkes için çok zorlu bir süreç başlar...

Erkan ilk gece krize girer ve evden kaçmaya kalkar! Esin her şeyi göze alır ve Erkan'ı bırakmaz... Ancak bu zorlu anların bir şahidi vardır! Esin büyük bir bedel ödeyecektir...

Ya ne olursa olsun ben Esin' le Erkan' ın barışmasını istiyorum.
Esin' in içinde tek bir sevgi damlası kalmamış olsa; Masal' ın babası diye bu kadar iyilik yapmazdı.
Yazık ya adama :(

akşam ipek in afralarına tafralarına sinir oldum, kapadım diziyi, eve misafir gelmiş surut 5 karış, kayınvalide gelmiş 5 karış, kolilerde ne koliymiş hala açılmamış, bence çok bencil çok, tamam misafir getirilirken kesinlikle haber verilmeli ama onlarda misafir sonuçta, sonra halledersiniz aranızda

Back
X