Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ilk güzel olan zamanlarında izliyordum,şimdi aylardır bakmıyorum,
Bukadar mı saçmalanır bir dizi ya,Hümeyra hala o diziden neden ayrılmıyor hayret ediyorum yani,
Ayrıca arkadaşlar Show tv yahudilerinmiş,zaten Türkiyedeki çoğu medya kuruluşu yahudilerin elindeymiş,
O nedenle neden bu kadar dinimize,gelenek göreneklerimize,milli değerlerimize aykırı diziler yapıldığını anlayabilirsiniz,
Hepsi biz gençlerimizi ahlaktan,dinden,terbiyeden,güzelliklerden uzak tutup yerine içki
mübtelası,karı kız peşinde koşan,evlenmeden çocuk doğurup büyütmeyi medeniyetmiş
gibi algılayan,pasif uyuz ilimle fenle araştırmayla okumayla alakası olmayan insanlar
haline getirmek,
Bu o kadar bariz belli oluyor ki artık dizilerde,toplumumuz da uyandı diye düşşünüyorum artık...
Bence de rtük sitesine girip tepkimizi verelim...
turkbayragi
canım yanlış anlama ama ben yahudilerin sahibi olduğu bir firmada çalışıyorum uzun zamandır...ve inan onlar çoğu müslümdan çok daha fazla dinlerine bağlı yaşıyorlar...
dini bayramlarına ve özel günlerine çok dikkat ederler; üstelik bizim dini bayramlarımıza karşı da çok saygılılar...
ayrıca onların ahlak anlayışları da gayet katı... evlilik öncesi çocuğa onay vermelerini bırak gençlerin erken yaşta evlenmelerini ve ailelerine uygun insanlarla evlenmeleri konusunda çocuklarına karşı da gayet baskıcılar... bence bu medyada ya da bazı önemli konularda yahudilerin olmasıyla ilgili değil...
ama çok haklısın ki ne yazık ki tam da bahsettiğin gibi gençler yetişiyor artık... biz çoğumuz ; dizilerde anlatılanın doğru olmadığının farkındayız ama keşke herkes öyle olsa... olmadığı için de tepki vermemek elde değil...
katılıyorumBen melekler korusunu cokk cok yanlis buluyorum !!!
acayip kötü örnek oluyorlar millete yanlis bilgide bulunuolar beeence !!!
ipegede gicik oluyorum -.-!"
katılıyorum
Geçen haftaki bölümde
imam nikahı ile dalga felan geçtiler
hiç hoş bir sahne değildi.