Melekler Korusun Show Tv

aşkı memnu yla karşılaştırma dahi yapılamaz... en azından o dizi millete ibret olsun diye özendirme unsurları içermeden ve en önemlisi dini değerlerimize hakaret etmeden yayınlanıyor... ama bu dizenin adında melek ifadesi geçmesine rağmen hiç utanmadan dinle dalga geçebiliyorlar... üstüne üslük evlilik dışı çocuğa karşı çıkmak da geri kafalılık olarak nitelendiriliyor... çocuklarımız ve gençlerimiz kötü etkileniyorlar... gençlik dizisi yaaa güya.... ayrıca benim memleketimde yaşayan insanları da saf salak yobaz olarak gösteriyorlar... bu dizi yayından kalkmalı... ben de rtük e şikayet yazıcam....:oklava:

Aşk-ı Memnu zaten bir edebiyat uyarlamasıdır, konusu da adından bellidir. Gelişmeler senaristlerin hayal gücüne bağlı değildir, ayrıca tüm gelinlere de ithaf edilmemiştir.

Dizi ilk başladığında soluksuz izliyordum, hatta iple çekiyordum yeni bölümlerini,
ne kadar güzel gidiyordu, son dönemlerde çok saçmaladılar, nasıl bozdular filmi..hele bir iki bölüm izlemedim neler değişmiş filmde öle, resmen kalitesini düşürdüler, saçmaladılar yani..

Salih babanin erken vefati da iyi olmus, adam diziden ayrildi kurtuldu.

En azindan bu sacmaliklara alet olmadi

Bu diziyi izlemiuordum aslında ama geçen bölüm izledik tesadüfen.
Şok yaşadım resmen :)
Evlilik dışı bir ilişki var, bunu kapatmak amacıyla evleniliyor.
Tamam buraya kadar herşey normalde ;
O slayttaki bebeğin fotolarını koyacak kadar geniş bir millet mi olduk yahu?
Şaşırdım valla ...

Ben de ilk güzel olan zamanlarında izliyordum,şimdi aylardır bakmıyorum,

Bukadar mı saçmalanır bir dizi ya,Hümeyra hala o diziden neden ayrılmıyor hayret ediyorum yani,

Ayrıca arkadaşlar Show tv yahudilerinmiş,zaten Türkiyedeki çoğu medya kuruluşu yahudilerin elindeymiş,

O nedenle neden bu kadar dinimize,gelenek göreneklerimize,milli değerlerimize aykırı diziler yapıldığını anlayabilirsiniz,

Hepsi biz gençlerimizi ahlaktan,dinden,terbiyeden,güzelliklerden uzak tutup yerine içki

mübtelası,karı kız peşinde koşan,evlenmeden çocuk doğurup büyütmeyi medeniyetmiş

gibi algılayan,pasif uyuz ilimle fenle araştırmayla okumayla alakası olmayan insanlar

haline getirmek,

Bu o kadar bariz belli oluyor ki artık dizilerde,toplumumuz da uyandı diye düşşünüyorum artık...

Bence de rtük sitesine girip tepkimizi verelim...

turkbayragi

Ben de ilk güzel olan zamanlarında izliyordum,şimdi aylardır bakmıyorum,

Bukadar mı saçmalanır bir dizi ya,Hümeyra hala o diziden neden ayrılmıyor hayret ediyorum yani,

Ayrıca arkadaşlar Show tv yahudilerinmiş,zaten Türkiyedeki çoğu medya kuruluşu yahudilerin elindeymiş,

O nedenle neden bu kadar dinimize,gelenek göreneklerimize,milli değerlerimize aykırı diziler yapıldığını anlayabilirsiniz,

Hepsi biz gençlerimizi ahlaktan,dinden,terbiyeden,güzelliklerden uzak tutup yerine içki

mübtelası,karı kız peşinde koşan,evlenmeden çocuk doğurup büyütmeyi medeniyetmiş

gibi algılayan,pasif uyuz ilimle fenle araştırmayla okumayla alakası olmayan insanlar

haline getirmek,

Bu o kadar bariz belli oluyor ki artık dizilerde,toplumumuz da uyandı diye düşşünüyorum artık...

Bence de rtük sitesine girip tepkimizi verelim...

turkbayragi

canım yanlış anlama ama ben yahudilerin sahibi olduğu bir firmada çalışıyorum uzun zamandır...ve inan onlar çoğu müslümdan çok daha fazla dinlerine bağlı yaşıyorlar...
dini bayramlarına ve özel günlerine çok dikkat ederler; üstelik bizim dini bayramlarımıza karşı da çok saygılılar...

ayrıca onların ahlak anlayışları da gayet katı... evlilik öncesi çocuğa onay vermelerini bırak gençlerin erken yaşta evlenmelerini ve ailelerine uygun insanlarla evlenmeleri konusunda çocuklarına karşı da gayet baskıcılar... bence bu medyada ya da bazı önemli konularda yahudilerin olmasıyla ilgili değil...

ama çok haklısın ki ne yazık ki tam da bahsettiğin gibi gençler yetişiyor artık... biz çoğumuz ; dizilerde anlatılanın doğru olmadığının farkındayız ama keşke herkes öyle olsa... olmadığı için de tepki vermemek elde değil...

canım yanlış anlama ama ben yahudilerin sahibi olduğu bir firmada çalışıyorum uzun zamandır...ve inan onlar çoğu müslümdan çok daha fazla dinlerine bağlı yaşıyorlar...
dini bayramlarına ve özel günlerine çok dikkat ederler; üstelik bizim dini bayramlarımıza karşı da çok saygılılar...

ayrıca onların ahlak anlayışları da gayet katı... evlilik öncesi çocuğa onay vermelerini bırak gençlerin erken yaşta evlenmelerini ve ailelerine uygun insanlarla evlenmeleri konusunda çocuklarına karşı da gayet baskıcılar... bence bu medyada ya da bazı önemli konularda yahudilerin olmasıyla ilgili değil...

ama çok haklısın ki ne yazık ki tam da bahsettiğin gibi gençler yetişiyor artık... biz çoğumuz ; dizilerde anlatılanın doğru olmadığının farkındayız ama keşke herkes öyle olsa... olmadığı için de tepki vermemek elde değil...

Yok canım,ben zaten yahudileri kötülemek için yazmadım,tabiki onların da takva sahibi

iyi insanları var,en azından tek bir ilaha ALLAHa inanıp sünnet oluyolar,domuz eti yemiyolar,

Benim dediklerimi siz de bilirsiniz İsrail yönetimindeki gibi siyonist olanlar,bu ayın başında ülkemizden 9 insanın şehit olduğunu herkes biliyor,

Demek istediğim onlar kendilerinin üstün ırk olduğuna inanıp başka ırkları dinleri dışlayıp kötü emellerine alet ediyolar,

Duymuşsunuzdur Yahudi olunmaz doğulur derler hep,

Neyse sonuç olarak fikrimiz aynı sanırım,kimse çocuklarının,yeğenleriin,oğlunun kızının

böyle kötü örnek olarak gösterdikleri şekilde bir yaşam sürmesini istemez,

O amaçla ben rtük sayfasına girip şikayetimi ettim,

Gerisi insanlara kalmış...
boshayallersmile

dur bakalım bugün nasıl bir rezillik yaşanacak? çok merak ediyorum imam nikahını redden biri resmin nikahıda yapmasaydı o zaman öyle yaşalardı madem modernler uyuzlar

Ben melekler korusunu cokk cok yanlis buluyorum !!!
acayip kötü örnek oluyorlar millete yanlis bilgide bulunuolar beeence !!!
ipegede gicik oluyorum -.-!"

Esin ne salak yaa eylul cadisina gene inandikaydirigubbakcemile3
guluyorum artik diziyekaydirigubbakcemile3
cok sacmaladilar coook-tatlicadiarzu-

Ben melekler korusunu cokk cok yanlis buluyorum !!!
acayip kötü örnek oluyorlar millete yanlis bilgide bulunuolar beeence !!!
ipegede gicik oluyorum -.-!"
katılıyorum
Geçen haftaki bölümde
imam nikahı ile dalga felan geçtiler
hiç hoş bir sahne değildi.

katılıyorum
Geçen haftaki bölümde
imam nikahı ile dalga felan geçtiler
hiç hoş bir sahne değildi.

evt gıcık oldum tmm illahi yaptırmak zorunda değilsin o senin tercih meselen inanç şeklinle ama bu şekilde aşağılayıcı alaycı konuşmalar yapılmaması gerekli .bende bunu protesto amaçlı ve dizi bayağı bozdu için izlemedim imam nikahı sahnesinden sonra iyice tiksindim diziden

Ben meraktan izledim Valla hicbiri sevimli bile gelmiyor bana artik.. Eskiden mesaj falan vermeye calisiyorlar diye dusunuyordum ama gecen haftaki rezaletten sonra migdem bulandi hepsinden! Hele ipege gicik oluyorum cokda cirkin bikere!

Diziyi takip etmek icin pek bisey kalmadi zaten. Bende meraktan izledim.Ipek ve Baris sacmasapan bi evlilik yasiyorlar.. Nasil ev duzenleyip, gecindirecekler hic anlamiyorum, onun disinda da cocuklari olacak..

Galiba Erkan intihar edecek, salak Eylul yuzunden Esin zaten telefonlarini acmiyor..
Ozgur antremanlarina gitmiyor, Ipegin evinde yemek yapiyor Ipege..
Birol bi turlu acilamiyor Ozgure felan felan..

Bitirsinler artik.. sacmaladilar..

Back
X