Slm arkadaşlar kaybettiğim 'dost sandıklarımı' arkadaşlıklarımı bana hatırlattığı için ben melekler korusun dizisini çok beğenerek izliyor onu izlerken bütün stresimi atıyorDUM.. Taa ki evlenecekleri günki bölüme kadar.. O gün o kadar sinir oldum ki anlatamam.. Öncelikle dini nikah bir gelenek değildir islamiyete göre zorunlu bir durumdur... Ve dünyanın en güzel anlarından biridir bence... Bahsettikleri para verme işiyse 'mehir'dir kadına güvence içindir bildiğim kadarıyla... Her anlamıyla mükemmel olan islam dinimiz bunu da düşünmüştür.. Bu tür konularla dalga geçmek kimsenin haddi değildir hele ki kendini bilmez 3-5 kişinin hiç değildir... Bu diziye bu kadar seviyesizleşmeyi yakıştıramadım...Protesto ediyorum ve artık izlemiyorum...
@ redhot01 arkadasim dini nikahin dinimizde yeri yok demissin, bu cumlede ki hataya iyi bak. Adi ustunde dini nikah; ve dinimizde var. Bu kaniya nerden vardin bilemiyorum, ama bence konusmadan once iyi dusun, veya iyi arastir.
Efendimiz sav zamaninda nikahlar nasil kiyiliyordu zannediyorsun? Belediyede imza atilmiyordu, veya beyaz gelinlik giyip, yuzukler takilmiyordu ki, bu bir hristiyan adetidir.
Kadinlarimiza guvence saglayan ve koruyan bu guzel dini vecibe, nasil olurda dinimizde yeri olmaz ya...?
Bu kadar insan tepki veriyorsa alindiklari icin degil, dine yapilan bi asagilama soz konusu oldugu icin tepki veriyorlar, bunu gordukleri icin seslerini yukseltiyorlar..
Kimse etkilenmez diyorsun. Tabii hic kimse dizideki insanlara gore hareket etmez, ama dusuncede degisiklik, veya bakis acisini degistirebilirler.. Malesef ulkemizde de bu hicte zor degil..
Ay şu Erkan bir iyileşse artık izlemem sanırım.
Ben Barış' ı bir yerde haklı buluyorum. Aslı lazım onlara ama fazla da asalaklık yapmanında anlamı yok. Bariz bir şekilde kadın eşini aşağılar konumda davrandı ses etmedi.
Özgür' ün hali ise çok komikti ya; çikolata elinde kağıdı saklıyor
ipegin sut ninesimi neydi okadin beyaz sacli olan kucuk sirlarda oynuyor
o tiyatro provasında barışla aslıhanmıydı neydi o kızın uzun uzun öpüşmesi Yarabbim ne saçma.yahu prova dasınızzz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?