Melekler Korusun Show Tv

ipeğin saçları çok kötü ya hiç beğenmedim ayrıca dizi çok saçmalamaya başladı iyice gına geldi şimdi bir esinin abisinin özgüre aşık olması özgürün barıştan hoşlanıp sonra tekrar ipekle onları evlendirmesi çooook saçmaydı tabiki bu diziyi ciddiye almamak lazım gerçek hayatlarıda yansıttığı vardır illaki ama herkesin kızı uzakta böyle olacak diye bi kayde yok onada katılmıyorum sadece konular çok çarpıtıldı bir düzen yok süt nine bile boyun eğdi herşeye artık pess dedik....amannn alt tarafı dizi işte ona kalırsa aşk'ı memnu bundan daha ahlaksızca...adam kendini amca yerine koyup behlülü sahiplenmiş yıllar sonra adamın karısının koynuna girdi şimdi bide kızıyla evlencek rahat rahat..ohhhne ala...ibretlik bunlar övülesi tarafları yok..ohaoldumsmile​

ipeğin saçları çok kötü ya hiç beğenmedim ayrıca dizi çok saçmalamaya başladı iyice gına geldi şimdi bir esinin abisinin özgüre aşık olması özgürün barıştan hoşlanıp sonra tekrar ipekle onları evlendirmesi çooook saçmaydı tabiki bu diziyi ciddiye almamak lazım gerçek hayatlarıda yansıttığı vardır illaki ama herkesin kızı uzakta böyle olacak diye bi kayde yok onada katılmıyorum sadece konular çok çarpıtıldı bir düzen yok süt nine bile boyun eğdi herşeye artık pess dedik....amannn alt tarafı dizi işte ona kalırsa aşk'ı memnu bundan daha ahlaksızca...adam kendini amca yerine koyup behlülü sahiplenmiş yıllar sonra adamın karısının koynuna girdi şimdi bide kızıyla evlencek rahat rahat..ohhhne ala...ibretlik bunlar övülesi tarafları yok..ohaoldumsmile​

aşk-ı memnuyla bu diziyi karıştırmamak gerek.. en azından onun senaristleri yapımcısı namuslu.. gurbetteki kızlara annelere diye ithaf edip de gelenklerimizle,dinimizle dalga geçmiyolar.. dizinin adı zaten yasak aşk.. evet yaşadıkları şey yanlış tabi ki de bunlar sadece birer dizi amaa melekler korusun cılkını çıkardı bunun.. izleyiciyi salak yerine koyuyolar anca..

aşkı memnu da en azından yaşanan yasak aşk saklanıyor en azından saklama gereği duyuluyor.
ama bu melekler korusun yani şu son bölümlerde ipeğin hamile kalmasının ne anlamı vardı.zaten evleneceklerdi.
hayır bide babasız çocuk büyütmek bunlara ne kolay geliyor.
esin ..ipek barış istemiyor işi yok gücü yokçocuğu doğurcam diyor.
yahu insanlar evliyken bile çocuk deyince düşünüyor.

Son düzenleme:
valla ben rtük e mail attım.ağzıma geleni saydım.en sonunda da rtüksen uyumada görevini yap bu kadar edepsizlik olmak saygısızlar yazdım..:))

herdizide evlilik sahneleri yaşanıyor.
ama hiç biri imam nikahını konu bile etmiyor. haklı olarak.ne gerek vardı bu melekler korusunda böle bi sahne koyup dalga geçmeye.
bu ülkede müslüman da var hıristiyan ataistte..
ama kimse kimsenin inancıyla dalga geçemezz
hadlerini bilsinler

Show'da Dini Nikahla Dalga Geçildi
Bir televizyon kanalında yayınlanan dizide evlenen iki genç için kıyılacak dini nikah çağ dışı tasvir edildi. Mehirle de dalga geçilen bölüm izleyicilerden büyük tepki gördü.
17 Haziran 2010 / 16:22

Show TV'de yayınlanan Melekler Korusun adlı dizide evlenecek genç çiftin dini nikahı yapılacağı sırada yaşanan diyaloglar büyük tepki topladı. Diyanet ışleri Başkan Yardımcılığından emekli ilahiyatçı Necmettin Nursaçan, nikahın dini yönünün de olması gerektiğini belirterek, mehir konusuna da değindi.

Haber 7'ye de ulaşan tepkilerde dizide dini nikahla dalga geçildiği ve dini nikahın gelenek gibi gösterilmeye çalışıldığı dile getirildi.

DıNı NıKAH ÇAĞ DIŞI

Dizinin dini nikahı gelenek gibi gösteren kısımda, nikah için başının örtülmesi istenen gelin adayı 'Ben başımı falan örtmüyorum, duvağımı taktırdım saçımı yaptırdım' diyerek odayı terk ediyor. Gelin adayı ailesinin de dini nikaha karşı çıkacağını belirterek, dini nikahın gereksizliğini belirten sözler sıralıyor.

'BENıM AŞKIM SATILIK DEĞıL

Nikah için ikna edilen gelin adayı daha sonra imamın mehiri anlatıp, miktarını sormak istediğinde nikahtakilerden biri, 'Gelin boşandığında damattan para mı alacağız?' diye soruyor. ımam ise 'Onun gibi bir şey' diyerek bu soruyu cevaplıyor.

Damat adayı da 'Benim aşkım satılık değil' diyerek olaya nokta koyuyor. 50 bilezikten başlayan pazarlık 500 bilezik, ev, yelkenli gibi isteklerle devam ediyor.

DıNı NıKAHI HAFıFE ALMAK DOĞRU DEĞıL

Eski Diyanet ışleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan dini nikah ve mehir hakkında şu bilgileri verdi: “Nikahın esası şahitler huzurunda icap ve kabul 'aldım, vardım' ama tabi bunun dini yönü de olmalı. Dua sena da olmalı. ıki ayrı ailede yetişmiş iki kişi dünyada ve ahrette mutlu olmak, birbirlerine yar ve yardımcı olmak, hayırlı nesiller yetiştirmek isteyen bu insanlar Allah'tan yardım dilemedi, Peygamberimize salatü selamda bulunmalı, böyle olursa çok daha güzel olur. Sadece hukuki bir muamele değil aynı zamanda böyle de bir yönü vardır. Hafife almak, önemi yok demek doğru değil.”

NıKAHIN HAYIRLISI KOLAY OLANDIR

Eski Diyanet ışleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan mehirin alt ve üst sınırı olmadığını belirtti. Nursaçan, mehir hakkında şunları söyledi; “Mehir hanımın hakkıdır, hanıma verilen değerin işaretidir. O bölgedeki örf ve adete göre belirlenmelidir. Alt ve üst sınırı yoktur. Sevgili Peygamberimiz 'nikahın hayırlısı kolay olandır' der. Mutluluğu parada pulda, dairede arabada aramak gerekmez ama bütün de boş çıkarmak mümkün değil. Nikahtan önce mehirden bahsedilmemişse, nikahtan sonra da kararlaştırılabilir. Çok yüksek olup da huzur bozacak seviyede olmamalıdır”

buda bi siteden alıntı haber

şükür tek bu fikirde olan ben değilmişim
nerde bizim dinimiz değerlerimiz bukadar kolay mı ya.
o batılı diye özendiklerimiz kendi dinlerine göre kilisede evleniyolar
ama bu diziye göre dini nikah geri kalmışlık
evlenmeden çocuk yapmak marifet
ve bunu tüm türkiye izliyo pes dedim ya

melekler korusun rezilliği
Dailymotion - Melekler Korusun Dizisi İğrençliği - www.webimsi.net - Film ve TV Kanalı

ay bide barışın benim aşkım satılık değil deemsi yokmu salak yaa.
kızlar rtük e şikayet ederken hamilelik falan değilde dini vecibelerle dalga geçikiyor demek daha etkili olur bence.
malum her dizide bir hamile var zaten onlara yaılacak bir şey yok

burdan izledim normlde diziye bakmiyorum..yani o kadar dini asagilamak istemisler ki getirdikleri hoca da yarabbim...
ya o kadr dizi var hic birinde imam nikahini görmedik hayir buna gerek yok ki,süt nine adettendir adettendir dedi durduda kendi kizina yapilmadi sanirim..resmen asagilamak icin koyulmus bir sahne ve gereksiz..

rtük tl 178 dir ve ücretsizdir bu ahlak dışı dizilere tepki vermezsek sayısı çoğalıcaktır üniversitede okuyan bütün kız öğrencilere bi hakarettir milletin gözünde okumuş kızlar böyledir diyenleri çok duydum buna bi dur demeliyiz ayrıca bu insanlar müslüman değilmi dini nikah şarttır dini nikahsız evlenmek zinaya girer batıyı örnek alan bu haysiyetsiz hristiyanların yahudilerin evlenmeden önce dini nikah kıydığını bilmiyorlarmı her dinin evlilik öncesi dini bi töreni olur tabi bunlar işlerine gelmiyor ahmakların

gerçekten bütün dizilerde gördük bu evlenmeden hamile kalma olaylarını, herkesin çok sevdiği bi dizi aşkı memnuda bile bize çok ters gelen olaylar var, ama hiç bi dizide bu kadar itici gösterilmedi bu, bu kadar alenen dalga geçilmedi dinle, örfle adetle..neyi nasıl yapacaklarını şaşırdılar, izlensin diye. bu diziyi esin karakterine bayıldığımdan izlemiştim zamanında, ama şmdi hiç tutulacak bu ucu kalmadı bu saçmalığın.

güzel başlayan ama sonrasında iyice saçmalayan bir dizialsanaalsanasmile
son bölümlerini izlemedim :umursamaz:umarım bir an önce yayından kalkarkötükedihüso

kızlar ben tim se mail atmıştım.bama cevap geldi

Değerli ızleyicimiz

Hassasiyetinizi anlayışla karşılamaktayız.

Gereken uyarılar senaristlerimize iletilmiştir Bir kasıt söz konusu değildir.

Tekrar anlayışınız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

cevap gelmesi güzel ama bir kasıt yok diyorlar nasıl yoksaguclubacismile
umarım senaristler bundan sonra daha mantıklı olurlar ve bu ülkenin insanına saygı duyarlaraklinialirimsmile

valla ben rtük e mail attım.ağzıma geleni saydım.en sonunda da rtüksen uyumada görevini yap bu kadar edepsizlik olmak saygısızlar yazdım..:))

vereliniortak iyi yapmışsın iyice ekrana her çıkanı seyretmek
zorunda bırakılıyoruz sanki tama duyarlı kişiler tepki veriyor ...gerekli olan şeyleri kaliteli yapımları dandik
sebeplerle kaldırırlar ama saçmalıklar devam eder.

Back
X