- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi The Calender
- #9.781
ay buda cok şirinmişşşşbende duyunca çok şaşırmıştım ama sanırım ayva bulantı anındaki suyu emiyor ve mide rahatlıyor.
benim annemde kardeşimin bebeğine bunu yapıyor şuanEki Görüntüle 1432759
Amin canım inş bi avazda dogururuz hep beraber.CANIM çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine doğumun çok kolay olcak Allahın izniyle bi avazda doğurcan inşallah
cuman mübarek olsun,mutluluğum daim arkadaşım.bende sabah işe gelirken o kadar güzel güneş vuruyordu ki yüzüme , o mutlulukla çalışmaya başladım ama tedirginim biraz.bugün ikili tarama testim var.bi mutluyum bhugun ewet canım cuma ya ondan herladesen nasılsın
seninde cuman mübarek olsun canımm.. neden tedirgin oluyosun herşey yolunda pozitif olcuman mübarek olsun,mutluluğum daim arkadaşım.bende sabah işe gelirken o kadar güzel güneş vuruyordu ki yüzüme , o mutlulukla çalışmaya başladım ama tedirginim biraz.bugün ikili tarama testim var.
tedirgin olma kuzum walla iyi düşün iyi olsun inşallahsanada hayırlı cumalar sevgi. ikili testte down sendromunu kontrol etmek için bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar ya tedirginliğim ondan...
canım iyi düşün iyi olsun Allahın izniyle..sanada hayırlı cumalar sevgi. ikili testte down sendromunu kontrol etmek için bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar ya tedirginliğim ondan...
Canim inş çok iyi çıkacak test sonuçların.şahsen ben 2li testi yaptirmadim.3lü yaptirmayi da düşünmüyorum.sadece organ taraması yaptıracağim.zaten down sendromu olsa bile tedavisi yok.öyle düsunüyorum.rabbim sağlıklı bebisler versin hepimize inşallah .cuman mübarek olsun,mutluluğum daim arkadaşım.bende sabah işe gelirken o kadar güzel güneş vuruyordu ki yüzüme , o mutlulukla çalışmaya başladım ama tedirginim biraz.bugün ikili tarama testim var.
Cnm valla bende vazgececegim galiba ...Masallah anne bebegegünaydın hatunlar, ben dün doktora gidince ikili testten vazgeçtim.doktor sadece ense kalınlığını ölçtü ve normal dedi,ikimizde sağlıklıymışız çok şükür . siz nasılsınız?