- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
-
- Konu Sahibi The Calender
- #9.801
canım doktorumla konuştukta,üçlü testi yaptırman en doğrusu dedi. çünkü üçlü de organlarına bakılıp hangisinin az ya da hiç çalışmadığını tespit edip,doğum olayını ona göre planlıyorlarmış.yine de sen bilirsin,doktoruna danış derim.Cnm valla bende vazgececegim galiba ...Masallah anne bebege
4 martta randevun var bakalim ne diyecek doktor bende 2 liyi yaptirmayinca 3 luye bakmiyolarmis diye duymustumcanım doktorumla konuştukta,üçlü testi yaptırman en doğrusu dedi. çünkü üçlü de organlarına bakılıp hangisinin az ya da hiç çalışmadığını tespit edip,doğum olayını ona göre planlıyorlarmış.yine de sen bilirsin,doktoruna danış derim.
günaydın tatlım nasılsın?günaydınnnnnn
iyiyim cnm hamdolsun.....dişim tuttu cuma günü yanağım şişti apse yaptı ama ağrısı geçti şükür......iyiyim kuşum saol sen nasılsın
aman tatlım yorma kendini benimde perdelerim falan mutfak temizliğim vardı ALLAH razı olsun komşum geldi yardım etti.....günaydın hatunlar nasılsınız? benim dün evde temizlik vardı,ben yapmadım ama ayakçı gibi dolandığım için çok yorulmuşum,işe dinlenmeye geldim :)
ayyy deme kötü ya diş hamileyken müdehalede cok zor geçmiş olsun tekrarlmaz inşallahiyiyim cnm hamdolsun.....dişim tuttu cuma günü yanağım şişti apse yaptı ama ağrısı geçti şükür......
İNŞALLAH Cnm dişçiye git dedi doktorum ama dişçi yakınımız da kemikten beslenir beni dinlersen ilaç kullanma dedi bende gitmedim doktora çok şükür ağrısı geçtiayyy deme kötü ya diş hamileyken müdehalede cok zor geçmiş olsun tekrarlmaz inşallah
kendin yapmasanda ev senin,herşeyin yerini sen biliyorsun.o orda şu şurda demek bile yoruyor insanı.şükür işim ağır değil de işde yorulmuyorum çok.ne güzel yardım eden komşuların olması.ben üst kattaki ev sahibinden başka kimseyi tanımıyorumaman tatlım yorma kendini benimde perdelerim falan mutfak temizliğim vardı ALLAH razı olsun komşum geldi yardım etti.....
günaydın cnm nasılsın?Günaydın kızlar
sağolsun bu sene rabbim kalbime göre bir komşu gönderdi bana çok iyidir kardeş gibi olduk çalışmadığı zamanlarda kahvaltı hazırlar çağırır çok iyidir sağolsun....bende bayağı yorulmuştum ama zaten yorgunluk konusunda çok hassas dönemdeyiz cnm....mutfağa gidip gelince yoruluyorum bırak iş yapmayı......kendin yapmasanda ev senin,herşeyin yerini sen biliyorsun.o orda şu şurda demek bile yoruyor insanı.şükür işim ağır değil de işde yorulmuyorum çok.ne güzel yardım eden komşuların olması.ben üst kattaki ev sahibinden başka kimseyi tanımıyorum