- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
- #9.741
sağol cnm dikkatli olmaya çalışıyom zaten 10 dk iş yapıyorsam yarım saat oturuyorum kuzzum....hiç alışık değilim kalktımmı bitirmeden oturmam ama doğuma kadar böyle napalım ....test yapmadınmı?siz nasılsınız?leyloşum yorma kendini bu günlere zor kavuşturdu rabbim tedbiri elden bırakma canım
ezel için yatmayı düşünüyorum cnm:)ne için istihare yapıyosunuz?
test test yaptınmı canmiyiyim canlarım beklemedeyim hsg korkusundanhasta olamadım
keşke o kadar rahat olabilsem onlarda o anlayışta olsa ama nerdeeeeeee?neyse sağlık olsun:))))aman ne temizliği ya bırak yapma gelsinler onlar yapsınlar sen şimdi kendini paralarsın onlar gelincede otur oturduğun yerde bırak
canımm dikkat et aman yat bişe yapma dinlenİyi geceler kızlar.Benim yine çok derdim var.bugün kusmaktan bitap düştüm gece zaten hiç uyumamistim.kasigimin tam ortasına bıçak saplanir gibi sürekli ağrı giriyordu.bi vcye gideyim dedim bide ne göreyim kan.hemde çokk.eşim evdeydi.hemen doktoruma gittik.bbebeğim çok şükür iyi.kusarken kendimi çok zorladığım için olabilir Dedi.serum iğne yiyip eve geldik.hiç kalkma yat dinlen dedi.Dualarınızı bizden esirgemeyin kızlar. Hepinizi öpüyoruz
İyi geceler kızlar.Benim yine çok derdim var.bugün kusmaktan bitap düştüm gece zaten hiç uyumamistim.kasigimin tam ortasına bıçak saplanir gibi sürekli ağrı giriyordu.bi vcye gideyim dedim bide ne göreyim kan.hemde çokk.eşim evdeydi.hemen doktoruma gittik.bbebeğim çok şükür iyi.kusarken kendimi çok zorladığım için olabilir Dedi.serum iğne yiyip eve geldik.hiç kalkma yat dinlen dedi.Dualarınızı bizden esirgemeyin kızlar. Hepinizi öpüyoruz
Kuzum geçmiş olsun korkma ilerleyen haftalarda olduğun için dinlen sadece şu bulantılarına ayva çok iyi bak aç karnına sabahları yemeye çalış cnm ALLAH emanetsiniz.........İyi geceler kızlar.Benim yine çok derdim var.bugün kusmaktan bitap düştüm gece zaten hiç uyumamistim.kasigimin tam ortasına bıçak saplanir gibi sürekli ağrı giriyordu.bi vcye gideyim dedim bide ne göreyim kan.hemde çokk.eşim evdeydi.hemen doktoruma gittik.bbebeğim çok şükür iyi.kusarken kendimi çok zorladığım için olabilir Dedi.serum iğne yiyip eve geldik.hiç kalkma yat dinlen dedi.Dualarınızı bizden esirgemeyin kızlar. Hepinizi öpüyoruz
nasılsın canımgünaydın hanımlar.................
iyiyiym aşkım ben bu gece rüyalarımı anlatayım ama sen yoktunnasılsın canım
ama kuzum yeni doğmuş bir erkek bebeği doyuruyordum ağzından zeytin çıktı 4 tane ilintisi varmıdır sence?yani kusarken gördüm bebek....nasılsın canım