- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi The Calender
- #9.761
yani illaki beni görmen gerekmiyoki zaten zeytin ne anlama gelio bakıım bi başka ne gördün canım zaten daha cok renkler önemli istiharedeama kuzum yeni doğmuş bir erkek bebeği doyuruyordum ağzından zeytin çıktı 4 tane ilintisi varmıdır sence?yani kusarken gördüm bebek....
çocuk beyaz kundağa sarılıydı çok dikkatimi çekti kundağı:)))))))yani illaki beni görmen gerekmiyoki zaten zeytin ne anlama gelio bakıım bi başka ne gördün canım zaten daha cok renkler önemli istiharede
ay wallamıı iyiymişş hayırlı olarak yorumluyorumçocuk beyaz kundağa sarılıydı çok dikkatimi çekti kundağı:)))))))
kuzum çocuksuz kadının doğum yapacağı erkek evladı olacağına yorumlanıyor:))))))))))))))))))))))ay wallamıı iyiymişş hayırlı olarak yorumluyorum
CNM SIRA SENDE......................merhabalar nasılsınız?
günaydın hatunlar.nasılsınız? geçmiş olsun elalmami,aman dikkat et kendine.çalışmıyorsan yat hiç kalkma boşver.bende de lekelenme vardı,düşük riskin var demişti doktor.evden-işe gidip geliyorum,oturarak çalışıyorum başka hiçbir iş de yapmıyorum. ALLAH ım bebeklerimizi bize bağışlasın.dikkat et yinede
Teşekkür ederim kızlar dikkat ediyorum.Yatakla iç içe olacağım artık. Rabbim oğluşumuzu korusun inş. Sadece dua edebilirim elimden başka bişey gelmiyor.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.canımm dikkat et aman yat bişe yapma dinlen
aminn kuzumm inşallahhTeşekkür ederim kızlar dikkat ediyorum.Yatakla iç içe olacağım artık. Rabbim oğluşumuzu korusun inş. Sadece dua edebilirim elimden başka bişey gelmiyor.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.
Teşekkür ederim canım. Tamam ayvayı deneyeceğim yarın sabah inş işe yararKuzum geçmiş olsun korkma ilerleyen haftalarda olduğun için dinlen sadece şu bulantılarına ayva çok iyi bak aç karnına sabahları yemeye çalış cnm ALLAH emanetsiniz.........
Canim eğer Ezel e niyet ederek yattiysan zaten onu ruyanda gormesen bile ona yorumlayacakmissin.bende çok yatardim istihareye ama hiç yattigim kişiyi gormezdim.cami hocamız kişiyi gormene gerek yok niyet etmen yeterli demişti.bide perşembe gecesi yatmaya başlamak daha hayırlı derler.iyiyiym aşkım ben bu gece rüyalarımı anlatayım ama sen yoktunbu gece yine yatacağım kuzum..........
CANIM çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine doğumun çok kolay olcak Allahın izniyle bi avazda doğurcan inşallahİyi geceler kızlar.Benim yine çok derdim var.bugün kusmaktan bitap düştüm gece zaten hiç uyumamistim.kasigimin tam ortasına bıçak saplanir gibi sürekli ağrı giriyordu.bi vcye gideyim dedim bide ne göreyim kan.hemde çokk.eşim evdeydi.hemen doktoruma gittik.bbebeğim çok şükür iyi.kusarken kendimi çok zorladığım için olabilir Dedi.serum iğne yiyip eve geldik.hiç kalkma yat dinlen dedi.Dualarınızı bizden esirgemeyin kızlar. Hepinizi öpüyoruz
ayvayı ilk kez duyuyorumÇok hoş battaniyeler,bende bekarken hamile arkadaşlara örer hediye ederdim.telefonumda varsa model eklerim. bu arada bende bulantılarımı ayva ile geçirdim.midem bulanmaya başlar başlamaz bir iki dilim ayva yiyorum ve bastırıyor.