- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
- #9.821
ALLAH kabul etsin cnm sağolasın......isim çok güzel emirGünaydın güzel hatunlar.Güneşli bir hafta diliyorum hepinize.Bizim bebişin ismi emiray olacak kocam emir olsun diye tutturdu bende ozaman emiray olsun dedim.sizce nasıl ? Bu aradaThe Calender duayı bitirdim Allah kabul etsin inş.
nabr kuzu ben kaptırdım kendimi temizliğe:))))selamlarrrr
Leylacım okudum ben canımDILEGI: @ yasuyasu (aişe elif) Arkadasimizin gonlundeki dilegini gerceklestir..dualarimizi sana gonderiyoruz hayirlarla kabul et rabbim..amin İNŞALLAH....
1---ezeleren(gülbeyaz)-------- fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1665--OKUNDU.....
2---polyanna23(leyla)-------- 9999-fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)-1674--OKUNDU....
3----moonserose(ayşegül)-----fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1665
4---yasuyasu(aişe elif)---------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665
5---sevgi_16(özge)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665
6---elalmami(lale)------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1665
okuyanlardan ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsin İNŞALLAH.............
Günaydın hanımlar dün çok yoğundum hiç açamadım iyisiniz inşallah..
bende iyiyim canım bu aralar rüyalarımda bebek görüyorum.. senin yanman devam ediyomu? memurmusun bu arada özeldemi çalışıyosunben iyiyim çok şükür .benimde işler yoğun bu aralar.sen nasılsın?
günaydın nasılsın? elektrik olmayınca hayat duruyor sanki değil mi?günaydın kızlar elektrik kesikti bu saaate kadar yav:))))
hayrolsun inşallah,bende hamile kalmadan önce rüyamda bebek görmüştümbende iyiyim canım bu aralar rüyalarımda bebek görüyorum.. senin yanman devam ediyomu? memurmusun bu arada özeldemi çalışıyosun
sorma kuzum aynende öle........çok şüküür iyiyim cnm kızkardeşim geldi yanımdaydı dün, bugün gitti sağolsun bayağı yardımcı oldu malum misafir var ve ben taşındığımdan beri herşeyin yeri sürekli değişiyor....sen nasıl oldun bulantılar geçtimi?günaydın nasılsın? elektrik olmayınca hayat duruyor sanki değil mi?
hayrolsun inşallah,bende hamile kalmadan önce rüyamda bebek görmüştümbir rüya daha görmüştüm ama çok ilginçti,yorumuna baktım netten ,en kısa zamanda hamile kalacaksınız yazıyordu. mide yanmam son sürat devam ediyor ama bulantım azaldı çok şükür. malesef özelde çalışıyorum canım...
nerdesin kuzum sen:)günaydın herkeseeee