- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.941
Testin fotosunu atsana canımKızlar son kez gebelik testi yaptım başka markayla geldik var hem de çok net kan vermeye gidiyim mi yoksa 15 nisanimi bekliyeyim o güne randevu almışım
Ayy ins cnm ya heveslenip te kursagimda kalmasın :)Bence hamilesin hayırlı olsun
Kan versene canım yarına yada bugün acile gidip kan versene benimki silik bile çıksa koşa koşa kan vermeye giderim haAyy ins cnm ya heveslenip te kursagimda kalmasın :)
Kan versene canım yarına yada bugün acile gidip kan versene benimki silik bile çıksa koşa koşa kan vermeye giderim ha
[/QUOTE
Yarın gidiyim burda acileer diyoki git testal Ecz kaç kere kapıdan döndüm kadın doguma gidiyim yarin:)
Maşallah cnm sağlıkla al kucaginaIşte. Canım önceden de yaptım paylaştım ama o diğer testlerde hep yanildim o yüzden içim rahat olsun diye başka marka siparis ettim yaptım
Ayy maşallah süphanallah sen daha niçin duruyon kız gördüğüm en net testlerden biri senin hayırlı olsun canımIşte. Canım önceden de yaptım paylaştım ama o diğer testlerde hep yanildim o yüzden içim rahat olsun diye başka marka siparis ettim yaptım
Sağol canım darısı heppinizin başına bu mubarek günün hürmetine rabbim sizlere de nasip etsin insallah geriye kalan sağlıklı gebelikmi yoksa değil miMaşallah cnm sağlıkla al kucagina
Sağol canım benim tskler. Senin de hayırlı olsun kuzumAyy maşallah süphanallah sen daha niçin duruyon kız gördüğüm en net testlerden biri senin hayırlı olsun canım
Hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah sağlıklıdır minik kuzu.Bugün verdim kuzum bide idrar tahlili istedi
Yarın çıkarmış ama Perşembe gelirsen daha net olur dedi perşembe gidicem inşaallah
Ayy maşallah yaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş inşallah.Işte. Canım önceden de yaptım paylaştım ama o diğer testlerde hep yanildim o yüzden içim rahat olsun diye başka marka siparis ettim yaptım
Sağol canım Allah razı olsun bu ay inşallah sende Hamile kalirsinAyy maşallah yaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş inşallah.
Çook amin canım senden de Allah razı olsun.Sağol canım Allah razı olsun bu ay inşallah sende Hamile kalirsin
Allahim bize de nasip et hayirlisiylaIşte. Canım önceden de yaptım paylaştım ama o diğer testlerde hep yanildim o yüzden içim rahat olsun diye başka marka siparis ettim yaptım
Ben henüz hamile dğeilim canım ya yumurtlama takibi yapıyorum yarın yumurtlama günüm benimdeSağol canım benim tskler. Senin de hayırlı olsun kuzum
Evet canım yapıyorlarKızlar acil de kan testi yapiyorlarmi
Canım bi kan versen daha iyi olur aslında bem test yapmadım 2 3 gün sonra yapmayı düşünüyorumHala siljk cnm testim
Sağol tskler canım. Oyle mi ben kan vermeye bir türlü gidemiyorum oğlum hasta biraz sonra hastaneye götürecem dedim acaba acil de kan testi yaparlarmiAllahim bize de nasip et hayirlisiylacok sevindim , tertemiz bi pozitif. Bu kadar ne ciktiysa 100 un ustundedir hcg niz korkmayin gidin kan vermeye gelmis bebisiniz