Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenme olmuş olabilir

Canim benim oglum var bende yerlesme kanamasi yasamadim. Rabbim gonlübe göre versin
Yerleşme herkeste olmuyo diye biliyorum zaten canım ben öerak ettiğim için bi umut bekliyodum hep
Benimde ilk hamileliğimde 5. haftada hafif lekelenme olmuştu şimdi kızım var 11 aylık.
benimde ilkinde 7 8 haftada lahverengi lekelenme olmuştu ikincidede 5 haftalıkken ama o üstüne görmeydi 3gün şakır şakır adet gbi parçalı kanamam olmuştu ikiside kız benimde
Bak canım böyle bi şey kan vermek istemiyorum hemen iğne çok yakıyo canımı
Benimde böyle çıkmıştı canım benim 3 nisan bat senin bat geçti mi yoksa daha varmı

Bak canım böyle bi şey kan vermek istemiyorum hemen iğne çok yakıyo canımı
Geç döllenme olma ihtimali yüksek canım ya iki gune sabah ilk idrarla testi tekrarla zaten barsa koyulaşır yada kan ver inşallah vardır ya mübarek kandil gününde dua edelim birbirimize bende 2 3 gün beklicem öyle sabah ilk idrarla yapcam bide benimde bat yarın

Canım benim bat bugün sende ne zaman böyle göründü ben adet olmazsam yarın bi idrar daha yapayım

Amin inşallah ama sanki ben vaktinde yumurtladım gibi Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimize

Canım benim bat bugün sende ne zaman böyle göründü ben adet olmazsam yarın bi idrar daha yapayım
ben 1 nisanda yani dün yaptım testi öğlen yaptım 4saatlik idrarla dün göründü işte böyle bi dahada yapmadım eşim 3 4 gün sonra yapalım bi daha dedi artık bekliyorum bakalım 1nisanda yaptım testi batım 3 nisan
Amin inşallah ama sanki ben vaktinde yumurtladım gibi Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimize
Amin canım inşallah Bende adetim bittikten bigun sonra yumurtladım ertesi gunu değerlendirdik

Seninkinin görüntüsü var mı

Merhaba kizlar, grip oldum her yanim agriyor hicbir belirti hissedemiyorum o yuzden herseye yanlis anlam yuklemek istemiyorum sanirim. Sadece bugun fark ettigim birseyi paylasmak istedim, göguste hassasiyet yok gibi ama mavi ince damarlar goruyorum . Sizlerde de oldu mu hic ?

30.03.2019

Kızlar şimdi yine gördüm peçeteye sildiğimde şeffaf akıntının içinde incecik damar gibi bi kahverengilik vardı dün geceki gibi tırnak ucu kadardı sabah normal akıntım gelmişti yoktu şimdi gene aynı şekil vardı arada adet sancısı gibi ağrı böyle sol kasığımdan damar kasılıyo gibi oluyo yerleşmedir inşallah buya allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…