Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün doktora gittim klomen kistimi büyütmüş 6 cm olmuş ya çok canım sıkıldı ondanmış benim şişliğim ağrılarım, kan tahlili yaptı gebelik durumuma bakcak inş olmuştur ya aranızda ben gibi varmı kisti olup klomenle hamile kalan

İnşallah hamilesindir ya soğan kürü denemişmiydin?

Kızlar Merhaba! Bende hamilelik düşünüyorum 2 ciyi 2 aydır korunmuyorum biraz kahverengi akıntım arttı 2 aydır geçen ay yumurtlama testi ile takip etmiştim dün dr gittim adet im biteli 9-10 gün oldu ben 1-2 günü değerlendirdim ultrasondan baktı yumurtlaman bozulmuş dedi bana primolut verdi Cumartesi başla günde 3 defa kullan dedi adet olunca gel dedi hesapladım ilacın bitimi adet günlerime geliyor hormonlarıma bakacak şimdi bu ilaç beni etkiler mi geciktirici ve söktürücü olarak etkisi var şimdi ben ilişki yaşadım hamile olma ihtimali varsa bu ilaç da etkiler mi ne yapacağımı şaşırdım

Sağol bitanecim sağol Rabbim razı olsun

Kızlar. Bat 8 nisanda. 6 gün oldu biteli. Adetime çok var yani. Ama adetim bittiği zamandan beri kasık ağrılarım var. Bir gün sağ bir gün soldu. Şimdi işe alt kasıklarim ağrıyor. Ağrısı üst bacaklarıma vuruyor. Akıntı 2 gün oldu. Bitti. 3 defa denedik. Benim gibi ağrı yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir?

Hayrolsun inşallah.... Belki yumurtlamadan olabilir ama üşütmüş de olabilirsin
Ayaklarını ve karnını sıcak tut canım
Döngün kaç bilmiyorum ama çalışmalara devam

Ay benim daha 8 gun gecmis ama cok duydum bata 5-6 kala idrarda cikani ondan baktiydim

Tatlım ama herkesin döllenmesi aynı şekilde olmazki.... Herkesin yumurtlama döllenme süresi aynı olmaz adet gelmeden çıkanlarınki belki erken döllendi.... Hem onlar erken gebelik testi yapıyo senin yaptığın normalmiydi yoksa erken gebelik testimiydi

Hiç böyle olmazdı. Anlamadım bende. Dikkat edeyim kendime

Merhaba canım keşke doktora sorsaydın o sana korunup korunmaman gerektiği konusunda bişey demedimi
Ben olsam ilacı bitirdikten sonra başlardım çünkü olaki tutsa ilaç zarar verebilir ilacın prospektüsüne baktınmı hamileler için ne yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…