- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Amin canim guzl yanlarida var bu meslegin ama zorlugu cok cocugu olanlar doguda okula gonderemuyor olmayanlar ara veriyoZor ya benim çevremdede var asker eşi olanların düzenli bi hayatları olmuyo Allah yardım etsin .... Zaten burda durdukça bu düşünceden hiç uzaklaşamazki kafamız
Benim eşimde buraya girmeme uyuz oluyo
her akşam gördüğünde yinemi ordasın şu kadınlar günü başıma bela oldu diyo
Napayım sıkılıyorum insanlarada belki biraz faydam olur diyorum
Bi hafta sonra bidaha bakalım dedi ya
Amin canim guzl yanlarida var bu meslegin ama zorlugu cok cocugu olanlar doguda okula gonderemuyor olmayanlar ara veriyohakkimizda hayirlisi. Ben gizli giriyorum valla kiziyo bana da esim . Ama bidahaki aya noo
Kızlar benimde bat 6 nisan.... ama bugün ovulasyonda 16.gün hala negatif sanirim bu ay yumurtlama olmadi.yinede regliye kadar test yapmaya devam edicem.
Ekliyorum senide canım...çift çizgi çıkmıyormu yani? Belki geç yumurtlayacaksın şu aralar gebelik için en uygun dönem yinede bırakma bence...gecikmen oluyomu
Adetin bittiğinden beri mi test yapıyorsun? Ben başka bi konuda görmüştüm adetlerine 2 3 gün kala yumurtlama oluyordu döngün ne kadar?Kızlar benimde bat 6 nisan.... ama bugün ovulasyonda 16.gün hala negatif sanirim bu ay yumurtlama olmadi.yinede regliye kadar test yapmaya devam edicem.
Aynen öyle sabretcez artık napalımO da emin olmak için demiştir sabır dua başka ne gelir elden
Adetin bittiğinden beri mi test yapıyorsun? Ben başka bi konuda görmüştüm adetlerine 2 3 gün kala yumurtlama oluyordu döngün ne kadar?
Ben bu ay 19. Gün gördüm yumurtlamayıKızlar benimde bat 6 nisan.... ama bugün ovulasyonda 16.gün hala negatif sanirim bu ay yumurtlama olmadi.yinede regliye kadar test yapmaya devam edicem.
Ben bu ay 19. Gün gördüm yumurtlamayı
hafif Pko luyum canim reglim duzensiz. 5yasinda oglum var.kardeş istiyor... 5 ay klomen catlama ignesi kullandim 2 asilama oldum. Ilk asilamam kimyasal oldu.kan pirtilasmam varmis. Doktor 3 ay ara verdi tedaviye. kendinden olur diye umut ediyorum. ikinci cizgi var ama koyulasmiyor.
Konunuza tam hakim degilim. Yine de yazmak istedimTatlım ama herkesin döllenmesi aynı şekilde olmazki.... Herkesin yumurtlama döllenme süresi aynı olmaz adet gelmeden çıkanlarınki belki erken döllendi.... Hem onlar erken gebelik testi yapıyo senin yaptığın normalmiydi yoksa erken gebelik testimiydi
Ben bu ay 19. Gün gördüm yumurtlamayı
Çok enteresan sanki en alttaki 13 daha koyu yumurrlamadıysan hiç çizgi çıkmaz benim yumurtlamadığım zamanlarda silik bike çıkmıyo. Doktora gözüktün mü hiçEki Görüntüle 2248554 Eki Görüntüle 2248555 testler bu sekilde.
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsinoğluşunada maşallah Kan pıhtılaşman ilk hamileliğindede varmıydı peki cnm? Çizgi iğnenin etkisimi ? Son aşılaman ne zamandı
Konunuza tam hakim degilim. Yine de yazmak istedim
3. Cocugumu bat a 5 gun kala 5 liralik testle ogrendim
Ikinci cizgi silik cikmisti.
Bat gunu test yaptim degerim cok dusuktu. Hatta basta doktorum bile dusuk yaptigimi zannetti. Surekli testi tekrarladik.
Kalp atisini 8. Hafta sonunda duydum.
Yani gorune bilir 5 gun kala
Çok enteresan sanki en alttaki 13 daha koyu yumurrlamadıysan hiç çizgi çıkmaz benim yumurtlamadığım zamanlarda silik bike çıkmıyo. Doktora gözüktün mü hiç