Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuç çıktımı canım?
2248497

Kızlar sonuç bu

Biri bana bişey desin🙄 iğneden dolayımı yüksek ay çok heyecanlıyım ya doktor birazdan gelcek dediler bekliyorum delircem

Tatlım ama herkesin döllenmesi aynı şekilde olmazki.... Herkesin yumurtlama döllenme süresi aynı olmaz adet gelmeden çıkanlarınki belki erken döllendi.... Hem onlar erken gebelik testi yapıyo senin yaptığın normalmiydi yoksa erken gebelik testimiydi
Normal testti canim ya evet 11 gun gecmesi lazimmis . Dayanabilirsem pazari beklim.

Eşimle beraber gelcektik o uyudu kaldı bende sessiz sessiz çıktım geldim allahım inş hamileyimdir ya gidince hala uyuyo olur o

24 yasindayim da canim bunun yasla ilgisi yok ki. Darladilar beni. Bi sene sonra doguya gidicez eger gidersek cocuk fikrine ara vermemiz gerek malum hastane durumlari felan.

Biliyorum canım şaka yaptım tabi çocuk aşkı başka bişey... Genceciksin olur inşallah kafaya taktıkça daha zor oluyo senin eşindemi memur

Biliyorum canım şaka yaptım tabi çocuk aşkı başka bişey... Genceciksin olur inşallah kafaya taktıkça daha zor oluyo senin eşindemi memur
aynen canim asker kendisi. Bende mecburen evde oturuyorum calisamiyoeum. Evde oturuncada kafaya takmadan olmuyor. Ama bu ayda olmadiysa taktik.degistiriyorum 😂 kk'ya girmek yok pepapa bakmak yok. Zaten yarim akilliyim aklimda tutamam ben 😂

aynen canim asker kendisi. Bende mecburen evde oturuyorum calisamiyoeum. Evde oturuncada kafaya takmadan olmuyor. Ama bu ayda olmadiysa taktik.degistiriyorum 😂 kk'ya girmek yok pepapa bakmak yok. Zaten yarim akilliyim aklimda tutamam ben 😂

Zor ya benim çevremdede var asker eşi olanların düzenli bi hayatları olmuyo Allah yardım etsin .... Zaten burda durdukça bu düşünceden hiç uzaklaşamazki kafamız
Benim eşim buraya girmeme uyuz oluyo
her akşam gördüğünde yinemi ordasın şu kadınlar klübü başıma bela oldu diyo😆
Napayım sıkılıyorum insanlarada belki biraz faydam olur diyorum

X