- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Öğleden sonra sonucumu alıcam ama hiç umudum yok ya
Sonuç çıktımı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğleden sonra sonucumu alıcam ama hiç umudum yok ya
Normal testti canim ya evet 11 gun gecmesi lazimmis . Dayanabilirsem pazari beklim.Tatlım ama herkesin döllenmesi aynı şekilde olmazki.... Herkesin yumurtlama döllenme süresi aynı olmaz adet gelmeden çıkanlarınki belki erken döllendi.... Hem onlar erken gebelik testi yapıyo senin yaptığın normalmiydi yoksa erken gebelik testimiydi
Canim umutlanma insallah igneden degildir ama ne dedi doktorEki Görüntüle 2248497
Kızlar sonuç bu
Daha bekliyorum gelmedi dr ya delircem sevinemiyorum bile rakama hufCanim umutlanma insallah igneden degildir ama ne dedi doktor
Normal testti canim ya evet 11 gun gecmesi lazimmis . Dayanabilirsem pazari beklim.
Canim buyuk ihtimal igneden olabilir.beklicez tekrar ver dicekDaha bekliyorum gelmedi dr ya delircem sevinemiyorum bile rakama huf
Bekle bekle sistim yaHayırlısı inşallah vardır normal testler adetten önce zaten göstermez
Sen bekle bencede cnm
Insallah kuzumEşimle beraber gelcektik o uyudu kaldı bende sessiz sessiz çıktım geldim allahım inş hamileyimdir ya gidince hala uyuyo olur o
Bekle bekle sistim ya
24 yasindayim da canim bunun yasla ilgisi yok ki. Darladilar beni. Bi sene sonra doguya gidicez eger gidersek cocuk fikrine ara vermemiz gerek malum hastane durumlari felan.Kız sen 22 yaşındamısın bebesin daha ya bak sinirimi bozdun şimdi ben napayım 32 yaşındayım sus bakim şikayet yok
Biri bana bişey desin iğneden dolayımı yüksek ay çok heyecanlıyım ya doktor birazdan gelcek dediler bekliyorum delircem
24 yasindayim da canim bunun yasla ilgisi yok ki. Darladilar beni. Bi sene sonra doguya gidicez eger gidersek cocuk fikrine ara vermemiz gerek malum hastane durumlari felan.
aynen canim asker kendisi. Bende mecburen evde oturuyorum calisamiyoeum. Evde oturuncada kafaya takmadan olmuyor. Ama bu ayda olmadiysa taktik.degistiriyorum kk'ya girmek yok pepapa bakmak yok. Zaten yarim akilliyim aklimda tutamam benBiliyorum canım şaka yaptım tabi çocuk aşkı başka bişey... Genceciksin olur inşallah kafaya taktıkça daha zor oluyo senin eşindemi memur
Canim daha erken zaten bencede sakin kal bekle. Insallah vardirBi hafta sonra bidaha bakalım dedi ya
aynen canim asker kendisi. Bende mecburen evde oturuyorum calisamiyoeum. Evde oturuncada kafaya takmadan olmuyor. Ama bu ayda olmadiysa taktik.degistiriyorum kk'ya girmek yok pepapa bakmak yok. Zaten yarim akilliyim aklimda tutamam ben