Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bende de belirtiler var benim son adet tarihim 4 marttı.Benim döngüm eskiden 23 -24 günde bir olurdu bazen 25 en son zamanlarda da 29 günde bir oldu.O yüzden beklemedeyim 2 Nisa’na kadar regl olmazsam umutlanacağım.

Son günlerde kasık ağrısı, bel agrısı yaşıyorum Benim hiç belim ağrımazdı.Hatta dün gece bel ağrısından uyandım.Başım dönüyor işteyken çok yoğun çalışıyorum koşuşturmalı acaba diyorum o yüzden mi yoksa gebelikten mi, 2 gündür de bulantı değil de afedersiniz yediğim ağzıma gelir gibi oluyor.

Bir de rüya gördüm.2 gün önce pembe bir şey gördüm çocuk süs eşyası gibi bişeydi.Dün gecede durumu iyi olmayan bir kaç akrabam var ben onlara maddi anlamda destek oluyorum onları gördüm.Kedi, köpek ve muhabbet kuşu gördüm.Yolda kedi köpeklere yemek veririm kuşumuz var ona da bakarım yem alırım falan sanki böyle iyiliğim dokunduğu insanları, hayvanları görüyorum.Bir de kız bebek salıncak gibi bişeyde pembe giyinmiş gibi eşim başında diyorumki biz işteyken bu bebek evde nasıl kalacak diyorum.Evde gezer dolapları falan üstüne düşürürse diyorum değişik bir rüyaydı.Acaba iyiliklerim karşılığı Allahım bebek mi verecek bana aklıma o geldi.Hayırlısı olsun inşallah.Adet olacağım diye korkuyorum inşallah bebeğim benimledir☺

Bu da benimki kızlar...Rabbim'e hamdolsun💓
Tez zamanda sizlerede yaşatsın💓Eki Görüntüle 2251862
Ayy allahım vee açılışı sen yaptın biliyordum hissetmiştim bennnn allahım bizde senin arkandan geliriz inşallah canımmm hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbimmm🤩🤩🤩

Selam kızlar bende de belirtiler var benim son adet tarihim 4 marttı.Benim döngüm eskiden 23 -24 günde bir olurdu bazen 25 en son zamanlarda da 29 günde bir oldu.O yüzden beklemedeyim 2 Nisa’na kadar regl olmazsam umutlanacağım.

Son günlerde kasık ağrısı, bel agrısı yaşıyorum Benim hiç belim ağrımazdı.Hatta dün gece bel ağrısından uyandım.Başım dönüyor işteyken çok yoğun çalışıyorum koşuşturmalı acaba diyorum o yüzden mi yoksa gebelikten mi, 2 gündür de bulantı değil de afedersiniz yediğim ağzıma gelir gibi oluyor.

Bir de rüya gördüm.2 gün önce pembe bir şey gördüm çocuk süs eşyası gibi bişeydi.Dün gecede durumu iyi olmayan bir kaç akrabam var ben onlara maddi anlamda destek oluyorum onları gördüm.Kedi, köpek ve muhabbet kuşu gördüm.Yolda kedi köpeklere yemek veririm kuşumuz var ona da bakarım yem alırım falan sanki böyle iyiliğim dokunduğu insanları, hayvanları görüyorum.Bir de kız bebek salıncak gibi bişeyde pembe giyinmiş gibi eşim başında diyorumki biz işteyken bu bebek evde nasıl kalacak diyorum.Evde gezer dolapları falan üstüne düşürürse diyorum değişik bir rüyaydı.Acaba iyiliklerim karşılığı Allahım bebek mi verecek bana aklıma o geldi.Hayırlısı olsun inşallah.Adet olacağım diye korkuyorum inşallah bebeğim benimledir☺

İnşaallah canım rüyan güzel hayrolsun....kızın olacak heralde 😊ben böyle rüyalara çok inanırım genelde haberci olurlar..
Dediklerin hamilelik belirtisi olabilir ama sonuç belli olana kadar bişey denemez ihtimal var tabi... İnşaallah sen ve burdaki herkes çift çizgileri tez zamanda görür🥰

İnşaallah canım rüyan güzel hayrolsun....kızın olacak heralde 😊ben böyle rüyalara çok inanırım genelde haberci olurlar..
Dediklerin hamilelik belirtisi olabilir ama sonuç belli olana kadar bişey denemez ihtimal var tabi... İnşaallah sen ve burdaki herkes çift çizgileri tez zamanda görür🥰

Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı çocuklar nasip etsin ☺️ Ben de rüyayı öyle yorumladım ama hayırlısı bakalım birkaç gün var belli olur yakında

Ayy allahım vee açılışı sen yaptın biliyordum hissetmiştim bennnn allahım bizde senin arkandan geliriz inşallah canımmm hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbimmm🤩🤩🤩

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum😘🥰 sende soruyordun zaten bir iki kişi daha var hissettiniz demekki 😀 tez zamanda yüce Rabbim sizlerede çift çizgileri görmeyi nasip etsin aminnn🤲💗 tabi bununla bitmiyor henüz başı inşaallah sağlıkla ilerler bakalım Allah'a emanet 🙄

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum😘🥰 sende soruyordun zaten bir iki kişi daha var hissettiniz demekki 😀 tez zamanda yüce Rabbim sizlerede çift çizgileri görmeyi nasip etsin amin ne🤲💗 tabi bununla bitmiyor henüz başı inşaallah sağlıkla ilerler bakalım Allah'a emanet 🙄
Stres yapma canım içini ferah tut iyi düşün ki iyi güze şeyler olsun inşallah sağlıcakla ilerler herşey Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️🤲❤️

Stres yapma canım içini ferah tut iyi düşün ki iyi güze şeyler olsun inşallah sağlıcakla ilerler herşey Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺🤲

İnşallah inşallah kuzum Allah razı olsun sizlerden iyiki açmışım bu sayfayı ne güzel hep beraber gönül kardeşliğimiz oldu😍 seviyorum hepinizi💓😘

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm Benimde bir oğlum var 18 ayını dolduracak dort gun sonra sevindim buna inşallah canım benim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Amin Allah bağışlasın canım ne güzel😍 seninkide eylül doğumlu dimi? İnşaallah bi tane de prensesimiz olur hayırlısıyla 🥰 Allah'tan gelene razıyız tabi ne verirse bin şükür💗

İnşallah inşallah kuzum Allah razı olsun sizlerden iyiki açmışım bu sayfayı ne güzel hep beraber gönül kardeşliğimiz oldu😍 seviyorum hepinizi💓😘
Aynen canım burda herkes birbirine umut oluyor aslında sana uğur getiren bu sayfa hepimize getirsin inşallah bebişinin doğumunu yazacağın günde gelcek inşallah ☺️🤗

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 2 ekim canım hatta 37 haftam bitti doğum yaptım :) biraz sıkıntı yaşadım son aylarda ilk hamileliğim dusuk le sonlanmisti artık olmaz demiştim hiç düşünmediğim ay tekrar hamile kalmıştım bu seferde takmamaya çalışıyorum ama elimde değil ya zamanda bir türlü gecmiyo ikincisi kız olsun isterim ama taktir rabbimiz in benim için yine farketmez

Aynen canım burda herkes birbirine umut oluyor aslında sana uğur getiren bu sayfa hepimize getirsin inşallah bebişinin doğumunu yazacağın günde gelcek inşallah ☺🤗

Amin ağzın bal yesin tatlı dillim 😍😘 hepinize diliyorum Rabbimden tez zamanda duyarım inşaallah güzel haberlerinizi💗
2,5 sene önce buralarda bi grup vardı yine sık sık yazışırdık orda farklı kişiler vardı tabi aile gibi olmuştuk resmen...sonra çoğunun bebişi oldu en umutsuz konuşanın bile kimisinin ikizi oldu😍 derken herkes kendi hayatına çekildi dahada yazmadılar ben ara ara yine yazdım ama bebişler gelince koptu herkes😊 aslında bebişlerden sonrada fırsat buldukça yazmak güzel olur

X