Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben kan verdim saat 7 de 2 saate çıkar dedi. 9 u bekliyorum. Acile gittim bu arada çok halsizliğimde var. Biraz abarttım kan sayımı idrar falanda yaptılar hepsinin sonuçları çıkmış şimdi baktım netten hamilelik yok şaka gibi bi 20 dakka sonra çıkar heralde.
Sanırım daha gebelik testinin sonucu cıkmamış ya biz yanlış anladık :KK17:

Kızım doğduğunda tam 25 ay vardı aralarında büyük kızım pek kıskanmadı daha cok sevindi bi yek emzirirken korktu beni ısırıyo sandı onu da eve küçük paket meyve suyu ve sütlerden aldık ben her emzirdiğimde onada bi meyvesuyu verdik zaten anca bi iki kere denk geliyodu öyle öyle alıştı valla küçükken daha kolaydı inan şuan evin içindeki çığlık sesini duysan anam anam dersin deliriyolar kavga dövüş oyunları bile çığlıklı bunların bütün gün uyuyana kadar çığlık şamata alıştım artık ama uyudularmı bazen canım sıkılıyo uyansalar diye bakıyom öyle büyük kızım kardeş istiyo hala daha küçük onu rahat bırakmıyo herseyi elinden alıyo ama genede bişey demiyo veriyo kıyamam haladaha bi kardeşim daha olsa anne o zaman onlar kavga ederler bende ayırırım onları severim diyo :KK70:

Maaşallah ne akıllı 😘 şuandada ayrı zorluklar vardır tabi ortalığı kırıp dökmeleri de cabası ev Çarşamba pazarına dönüyodur dimi😂 benim oğlum bile tek olmasına rağmen öyle dağıtıyoki hergün defalarca topluyorum
Millet ne topluyosun yine dağıtacak diyor
Onu bende biliyorum heralde ama duramıyorum dağınıklığa gelemiyorum yapım böyle düzenli olmalı heryer... Çat kapı biri gelse hem ben zor durumda kalırım
Canları sağolsunda varsın döksünler
Sen yine büyüttün ya ben napacam bakalım Allah yardım eder elbet🤲
Akşam kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyolar peki?

Sanırım daha gebelik testinin sonucu cıkmamış ya biz yanlış anladık :KK17:
Kızlar gebelik test sonucum çıkmamış demek istemiştim. Ama şimdi çıktı. Direk <0.5 yazmışlar halbuki çizgi beni umutlandırmıştı. Baya moralim bozuk şuan. Neyse ne yapalım hayırlısı böyleymiş. Adeti bekliycem artık.

Eklentiler

• IMG_20190329_210116.jpg
    IMG_20190329_210116.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 39
Maaşallah ne akıllı 😘 şuandada ayrı zorluklar vardır tabi ortalığı kırıp dökmeleri de cabası ev Çarşamba pazarına dönüyodur dimi😂 benim oğlum bile tek olmasına rağmen öyle dağıtıyoki hergün defalarca topluyorum
Millet ne topluyosun yine dağıtacak diyor
Onu bende biliyorum heralde ama duramıyorum dağınıklığa gelemiyorum yapım böyle düzenli olmalı heryer... Çat kapı biri gelse hem ben zor durumda kalırım
Canları sağolsunda varsın döksünler
Sen yine büyüttün ya ben napacam bakalım Allah yardım eder elbet🤲
Akşam kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyolar peki?
Valla kuzum onları bana uydurmaya çalıştım olmadı bi taneyken bende senin gibiydim heryer toplu olcak hiç kafam gelmiyodu anca cocuk üzülüyodu ben sinir oluyodum ikinci olduktan sonra baktım olmuyo onlar bana uymuyo ben onlara uydum habersiz kapımı çalan olmaz pek zaten hep derim zaten ben iki cocukşu kadınım gelcekseniz arayın oyle gelin diye gelcek olan da telefon açıyo bigun önceden o zaman toparlıyorum heryeri kafam rahat oluyo oyuncak işini de büyük kızım artık 5 yaşında olduğu için o topluyo kendi topladığı içinde fazla dağıtası gelmiyo uyku meselesi de valla sıkıntı lafalarına göre takılıyolar nasıl mutlularsa oyle bırakıyorum babaları geç geliyo babalarını beklemek istiyolar 11e kadar e o geldikten sonrada 1 2 saat vakit geçiriyolar saat 12 bucuk 1 oluyo yatıp uyuyolar ertesi günde 10bucuk 11de uyanıyolar düzenimiz böyle ben onları zorladım kurallara ama olmadı ben sinir olduö onlar üzüldü böyşe şimdilik iyiyiz okul zamanı bakalım nasıl olcak şimdilik iyiyiz onlar mutlu olsun yeter

Kızlar gebelik test sonucum çıkmamış demek istemiştim. Ama şimdi çıktı. Direk <0.5 yazmışlar halbuki çizgi beni umutlandırmıştı. Baya moralim bozuk şuan. Neyse ne yapalım hayırlısı böyleymiş. Adeti bekliycem artık.

Üzüldüm bende ya ama hayırlısı tabi motivasyonunu bozma inşallah önümüzdeki aya kuzum💓 adetin gelsede bari
Yinede belli olmaz yumurtlama akıntısı görürsen dene bazen ayda 2 defa da yumurtlama olabiliyomuş

O silik çizgi benide yıktı hep canım bende silik çizgi diye koştuk gittik hafta sonu acile bi heves 2.5 çıkmıştı benimde yıkılmıştım halbuki o çizgi yüzünden çok emindim bi kaç saat hiç konuşmadım kimseyle yanlız kaldım sonra eşim geldi yanında iki tame kızın var çok şükür halimize dedi toparladım kendimi allah sabır versin iniallah tez zamanda nasip olur canım rabbim sağsalim nasip eder

Üzüldüm bende ya ama hayırlısı tabi motivasyonunu bozma inşallah önümüzdeki aya kuzum💓 adetin gelsede bari
Yinede belli olmaz yumurtlama akıntısı görürsen dene bazen ayda 2 defa da yumurtlama olabiliyomuş
Canım yarın adet günüm yumurtlama olmaz heralde. Benim kasıklarım hiç ağrımaz adetliyken bile iki gündür hafiften ağrıyınca gebelik sanmıştım. Şuan çok hüzünlendim :KK43:

Valla kuzum onları bana uydurmaya çalıştım olmadı bi taneyken bende senin gibiydim heryer toplu olcak hiç kafam gelmiyodu anca cocuk üzülüyodu ben sinir oluyodum ikinci olduktan sonra baktım olmuyo onlar bana uymuyo ben onlara uydum habersiz kapımı çalan olmaz pek zaten hep derim zaten ben iki cocukşu kadınım gelcekseniz arayın oyle gelin diye gelcek olan da telefon açıyo bigun önceden o zaman toparlıyorum heryeri kafam rahat oluyo oyuncak işini de büyük kızım artık 5 yaşında olduğu için o topluyo kendi topladığı içinde fazla dağıtası gelmiyo uyku meselesi de valla sıkıntı lafalarına göre takılıyolar nasıl mutlularsa oyle bırakıyorum babaları geç geliyo babalarını beklemek istiyolar 11e kadar e o geldikten sonrada 1 2 saat vakit geçiriyolar saat 12 bucuk 1 oluyo yatıp uyuyolar ertesi günde 10bucuk 11de uyanıyolar düzenimiz böyle ben onları zorladım kurallara ama olmadı ben sinir olduö onlar üzüldü böyşe şimdilik iyiyiz okul zamanı bakalım nasıl olcak şimdilik iyiyiz onlar mutlu olsun yeter

Tabi 2.olduktan sonra bende istesemde böyle kalamicam😊 ama en azından şuan için imkanım var elimizden geldiğince artık biraz büyüyünce akılları erince kendileri toplarlar o zamana kadar sabır tabi onlar iyi olsunlarda en önemlisi o dediğin gibi💗babalarınıda bütün gün özlüyolar tabi yavrucaklar napsınlar😊 oğlanlar analarına kızlar babalarına düşkün olurlarmış öylemi sendede😊

O silik çizgi benide yıktı hep canım bende silik çizgi diye koştuk gittik hafta sonu acile bi heves 2.5 çıkmıştı benimde yıkılmıştım halbuki o çizgi yüzünden çok emindim bi kaç saat hiç konuşmadım kimseyle yanlız kaldım sonra eşim geldi yanında iki tame kızın var çok şükür halimize dedi toparladım kendimi allah sabır versin iniallah tez zamanda nasip olur canım rabbim sağsalim nasip eder
Hayırlısı inşallah canım şuan hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum. Eşimde yok. Şuan yalnızım zaten hünküre hünküre ağlayabilirim :) neyse kızlar dewteğiniz için teşekkür ederim biraz kafamı dinliyim ben zaren bir daha adetim bir hafta kadar geçmeden test yapmıycam asla. Böyle insan daha çok üzülüyor.

Bencede canım 2 tane var ya hiç olmayanları hali 😕

Hayırlısı inşallah canım şuan hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum. Eşimde yok. Şuan yalnızım zaten hünküre hünküre ağlayabilirim :) neyse kızlar dewteğiniz için teşekkür ederim biraz kafamı dinliyim ben zaren bir daha adetim bir hafta kadar geçmeden test yapmıycam asla. Böyle insan daha çok üzülüyor.

Sakın o hisse kapılma Allah ne imkansız denen durumlarda evlat veriyor sadece akışına bırakmak lazım zamanı gelince sen istesende istemesende zaten olacak...
İçinden geliyosa ağla açılırsın canım😕
Bende bi zamanlar senin gibiydim adetim bi keresinde 20 gün gecikmişti ve belirtlerim vardı öyle kendimi inandırdımki kanda 0.100 çıktı o gün eve kendimi zor attım hıçkıra hıçkıra ağladım ve o anda secdeye kapanıp dua ettim ağlarken Rabbime çok şükür duam kabul oldu 2 ay sonra nasip etti
Lütfen kendini bırakma bu işin en zor kısmı sabırla beklemek ama Allah'ın da bizden istediği bu zaten tevekkül Edip sabretmemizi istiyor... Rabbimiz çok büyük hiç beklemediğin anda bile mucizeni verebilir🌹💗

Offf bende kullandım o zıkkımı kullanmaz olaydım. Bazı insanlarda etkisi uzun sürebiliyormuş. Benimde 8 ay oldu. Sabredelim inşallah etkisi bitecek...
İnşallah canım ya, insan korkmaya başlıyor aylar geçtikçe, keşke kullanmasaydım diyorum ben de şimdi. Bir de çevremde bütün arkadaşlarım ya hamile, ya çocukları oldu, insan onlara sevinirken kendine de daha çok üzülüyor bir taraftan. Bir zamanı vardır diyorum artık, Allah vakti geldiğinde verecektir bebişlerimizi inşallah :)

Ben de bu ay adet olduğumda çok ağladım, insan hep bir ümitle bekliyor işte, ama zamanı gelmemiş daha demek ki, inşallah müjdeli haberi biz de alacağız sabredelim canım. 😊 Ben her ay adetim gelmeden test yapmaya niyetleniyorum belki bir şey vardır diye ama hiç nasip olmuyor çünkü gecikmiyor hatta bazen erken bile geliyor 😀 En iyisi kafamızdan bütün bu tarihleri çıkarıp bir anda sürprizle karşılaşmak galiba.

Tabi 2.olduktan sonra bende istesemde böyle kalamicam😊 ama en azından şuan için imkanım var elimizden geldiğince artık biraz büyüyünce akılları erince kendileri toplarlar o zamana kadar sabır tabi onlar iyi olsunlarda en önemlisi o dediğin gibi💗babalarınıda bütün gün özlüyolar tabi yavrucaklar napsınlar😊 oğlanlar analarına kızlar babalarına düşkün olurlarmış öylemi sendede😊
Babalarını sevselerde bana daha cok düşkünler hele büyük kızım anne sen olmasan ben çok üzülürdüm diyo sürekli ikiside benim üstümde babalarını yarım saat sevdiler mi tamam sonra gene bendeler gidin babanıza diyorum yok ikiside üstümde
Moralini bozma inan bi hayır vardır elbet rabbimden umudunu kesme inan bu kadar takıntı halinede getirme bi uğraş bişeyler bul bebek için şartlama kendini belirtilere falan hiç bakma çok zor biliyorum benimde 2 sene olmadı başta her ay o testlere bakıp bakıp ağlardım 2 3 gün atmazdım adet olsamda atamazdım defter tutmuştum belirti defteri araştırıp yazıyodum sürekli daha kötü oldu tabi ama sonra ev taşıma işi çıktı bide üstüne yakın bi akrabanın düğün telaşı o ay onlarla uğraşmaktan ben bebek memek belirti o bu düşünemedim bile o ay o telaşelerin arasında hamile kalmışım inşallah rabbim tez zamanda nasip eder sanada

İçine mi doğdu canım🤭 dün adet günümdü aslında 31 günde bir olduğum için dün 31.günümdü adet gelmedi ama bazen dahada gecikebiliyor yinede test yapayım dedim
O da ne anında çift çizgi belirmesinmi😲
Marka laboquick'ti @Hadicnmsende 'de o markayı yapmıştı yakın zamanda onunda çift çizgi çıkmıştı kan vermiş ama negatif çıkmış malesef😕 tereddüt ettim aynı marka ya bu da öyle olursa.... Kan verdim akşam sonuç 170 çıktı şükürler olsun 💓 ama anlamadığım idrar testinde epey belirgin çıktığı için değerimin daha yüksek olmasını bekliyodum inşaallah sağlıklıdır🤲 benim hesabıma göre 14 günlük falan oluyo ilişki günlerimi biliyorum zaten Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin🥰

Çok sevindim canım hayırlı olsun :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Son düzenleme:
Sakın o hisse kapılma Allah ne imkansız denen durumlarda evlat veriyor sadece akışına bırakmak lazım zamanı gelince sen istesende istemesende zaten olacak...
İçinden geliyosa ağla açılırsın canım😕
Bende bi zamanlar senin gibiydim adetim bi keresinde 20 gün gecikmişti ve belirtlerim vardı öyle kendimi inandırdımki kanda 0.100 çıktı o gün eve kendimi zor attım hıçkıra hıçkıra ağladım ve o anda secdeye kapanıp dua ettim ağlarken Rabbime çok şükür duam kabul oldu 2 ay sonra nasip etti
Lütfen kendini bırakma bu işin en zor kısmı sabırla beklemek ama Allah'ın da bizden istediği bu zaten tevekkül Edip sabretmemizi istiyor... Rabbimiz çok büyük hiç beklemediğin anda bile mucizeni verebilir🌹💗
Ne güzel anlatmışsın dediğin gibi önce tevekkül sonra sabır 🤲🏻

X