Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin haklısın bi süre geçince tabi insanın isteği daha ağır basıyor ama olur inşaallah çok güzel yaştasın en büyük avantajın o

Korunma olmadi hic ondan biraz endisedeyim doktorada gittim birseyin yok dedi git 1 seneni doldur fln bende bekliyorum bi senm dolsun nasip canim ya adet olmam insAllah hayirli bi haber alirim

Ne güzel işte bişeyin yokmuş endişelenmene gerek yok belki yumurtlama gününü kaçırıyosundur yada yanlış biliyosundur...gelecek inşaallah minnoşun belkide yoldadır inşaAllah

Kızlar normalde benim adetime bir hafta on gün kala göğüslerim çok şişer ve dokunulmayacak kadar acır şimdi 5 gün var ama göğüslerimde çok hafif hassasiyet dışında bir şey yok

Selam kızlar hamiş olanları tebrik ediyorum benim de bata çok az kaldı 4 gün falan ama bi kaç gündür kasık ağrısı falan hepsi kesildi kısacası ümidim pek kalmadı. Sizlerde durum nedir

Selam kızlar hamiş olanları tebrik ediyorum benim de bata çok az kaldı 4 gün falan ama bi kaç gündür kasık ağrısı falan hepsi kesildi kısacası ümidim pek kalmadı. Sizlerde durum nedir
Bende senn gibiyim ama adet gunum bugun halen hastalamadim insAllah hamileyimdir ama benmde umudum yok

L LiMm S SiriusBlackK kizlar tesekkur ederim cevabiniz icin.
Bilmiyorum ki bi zarari var midir ben de aldim ama daha baslamadim. 2-3 ay icerim gebelik olusmazsa da ara veririm belki.

Ama hepimiz icin een hayirli zamanda olussun tabi hamislikler

Insallah canim bi zarari olmadi henuz 2 aydir iciyorum. Bi saglik ocagina danisabilirsin degerine baktirip

Evet sancilarim cok asiri oldu bugun azaldi ama olacakmisim gibi hissediyorum 21 gunde adet oluyorum onun için test yapmiyorum 28 gunde bir olsam yapardim bugün cikardi öyle bisi varsa kararsizim yarin yaparim belki test
Bence döngüne göre uygun zaman yapabilirsin insallah gelmiştir minik Benim yalnızca göğüslerim acıyo ama normalde adete yakın zaten acır. Testi yapınca haber ver olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…