- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.041
24 yaşındayım aslında acele etmedim hiç evlendikten 1 sene sonra düşünmeye başladım o zamanlar hemen istemiyordum. Ama artık 3 yılı doldurunca şuan eşimde bende çok istiyoruz. Tabi nasipten ötesi yok, bizim ne istediğimizden ötesi var. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Korunma olmadi hic ondan biraz endisedeyim doktorada gittim birseyin yok dedi git 1 seneni doldur fln bende bekliyorum bi senm dolsun nasip canim ya adet olmam insAllah hayirli bi haber alirim
Sagol cnm ya insAllah bende bekliyorum insAllah yoldadir ve buyuk guzel bi mucize olurNe güzel işte bişeyin yokmuş endişelenmene gerek yok belki yumurtlama gününü kaçırıyosundur yada yanlış biliyosundur...gelecek inşaallah minnoşun belkide yoldadırinşaAllah
İnşallah canım yaa, hayırlısını versin Allah'ım...Benimde 2 gün kaldı cumartesi olmam gerekiyor inşallah hayırlı haberler alırız canım
Bende senn gibiyim ama adet gunum bugun halen hastalamadim insAllah hamileyimdir ama benmde umudum yokSelam kızlar hamiş olanları tebrik ediyorumbenim de bata çok az kaldı 4 gün falan ama bi kaç gündür kasık ağrısı falan hepsi kesildi kısacası ümidim pek kalmadı. Sizlerde durum nedir
Senin de mi belirtilerin kesildi?Bende senn gibiyim ama adet gunum bugun halen hastalamadim insAllah hamileyimdir ama benmde umudum yok
Ben 2 aydie içiyorum canımKizlar folic asid icmeye basladiniz mi?
Ben de basliyim caniim sagolasin cvbin icin.Ben 2 aydie içiyorum canım
4 aydır kullanıyorum ama bu ara ara verdim sıkıldımKizlar folic asid icmeye basladiniz mi?
Ben doktora danismadan aldim canim bi zarari yok diye biliyorumBen de basliyim caniim sagolasin cvbin icin.
Insallah canimL LiMm S SiriusBlackK kizlar tesekkur ederim cevabiniz icin.
Bilmiyorum ki bi zarari var midir ben de aldim ama daha baslamadim. 2-3 ay icerim gebelik olusmazsa da ara veririm belki.
Ama hepimiz icin een hayirli zamanda olussun tabi hamislikler
L LiMm S SiriusBlackK kizlar tesekkur ederim cevabiniz icin.
Bilmiyorum ki bi zarari var midir ben de aldim ama daha baslamadim. 2-3 ay icerim gebelik olusmazsa da ara veririm belki.
Ama hepimiz icin een hayirli zamanda olussun tabi hamislikler
Ben doktora gittiğimde şimdiden başla demişti gebelik istiyorsan demişti. ama başlamadım daha :))
Evet sancilarim cok asiri oldu bugun azaldi ama olacakmisim gibi hissediyorum 21 gunde adet oluyorum onun için test yapmiyorum 28 gunde bir olsam yapardim bugün cikardi öyle bisi varsa kararsizim yarin yaparim belki testSenin de mi belirtilerin kesildi?
Bence döngüne göre uygun zaman yapabilirsin insallah gelmiştir minikEvet sancilarim cok asiri oldu bugun azaldi ama olacakmisim gibi hissediyorum 21 gunde adet oluyorum onun için test yapmiyorum 28 gunde bir olsam yapardim bugün cikardi öyle bisi varsa kararsizim yarin yaparim belki test
Aynı durum bende de var. 2 gün kaldı regle ama göğüslerimde hiç bir ağrı yok sadece biraz şiştiler.Kızlar normalde benim adetime bir hafta on gün kala göğüslerim çok şişer ve dokunulmayacak kadar acır şimdi 5 gün var ama göğüslerimde çok hafif hassasiyet dışında bir şey yok