Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 5 gün kala normal ucuz testlerden yapmıştım negatif adet günü sabahı tekrar yapıcam olmazsam
Belki geç döllenmedir seninki bana da geç döllenme olabilir dediler ama benim yumurtlama günüm tam zamanında gibiydi hissettim sanki bu arada test olarak miratech var o da normal ucuz testlerden ama herkes tavsiye ediyor alabilesin ondan çok hassasmış erken gebelik testlerinden daha iyi

Kızlar birşey sorcam hamilelik olsa tek bir kasığa ağrı girer heralde değil mi? Benim bi sağ kasığıma hafif bir ağrı giriyor bir sol kasığa giriyor.

Merhaba canım en son çarsamba günü gittiğimde doktor hazırsın dedi iki tarafta da yumurta gelişmis dedi ovitrelle yazdı bununla ya hamile de kalabilirsin adette olabilirsin duruma göre konuşruz dedi dün akşam 8 de vuruldum bakalım iliski saatleri verdi ona başlayacağız ☺

Belki geç döllenmedir seninki bana da geç döllenme olabilir dediler ama benim yumurtlama günüm tam zamanında gibiydi hissettim sanki bu arada test olarak miratech var o da normal ucuz testlerden ama herkes tavsiye ediyor alabilesin ondan çok hassasmış erken gebelik testlerinden daha iyi
Bana da 2 kere yumırtladım gibi geldi bu ay. İkinci yani adetten 9 gün önce olmuşsa olabilir sanki. Miratech soruyim eczaneye varsa ondan aliyim. Eczacı after 10 diye bir test verd ondan yapmıştım

Merhaba canım en son çarsamba günü gittiğimde doktor hazırsın dedi iki tarafta da yumurta gelişmis dedi ovitrelle yazdı bununla ya hamile de kalabilirsin adette olabilirsin duruma göre konuşruz dedi dün akşam 8 de vuruldum bakalım iliski saatleri verdi ona başlayacağız ☺

Hadi hayırlısı olsun inşaallah hayırla sonuçlanır canım 🤲🥰😘

X