Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar Allah seni inandırsın bende tam işe gelirken böyle bir mesaj size yazssammi diye düşündüm. Şöyleki; benim tecrübeli yaşlı bir teyzem var bebek istediğimi bildiği için bana adetin gelmek üzere iken adamı kendinden uzak tut yoksa adet olursun dedi. Çünkü bebek varsa bile kan pıhtısıdır rahme tam yerleşememiştir yani bebek tutunmak üzere iken sen ilişkiye girersen bebek de kanla beraber gider dedi yani kan pıhtısı halinde. bende çok şaşırdım güya kendimi tecrübeli sayardım düşünkü 1 çocuk annesiyim.
İnşallah birşey olmaz o zaman diyelim :KK43: bugün kasıklarım ağrımaya başladı çünkü. :KK43:

İnşallah birşey olmaz o zaman diyelim :KK43: bugün kasıklarım ağrımaya başladı çünkü. :KK43:
Benimde ağrıyor. Bata 1 günüm kaldı, öyle düşünme gebelikte de kasıklar çok aprıyor çünkü, ben oğluma hamileyken sürekli wc gidip gidip bakmıştım kasık ağrılarından regl oldun mu diye, olmadım. ,nşallah sende hamilesindir Allah'ın izniyle...

size bişey sorucam sizde d.k kullanmıssınız o bakımdan. acaba d.k ilacını ilk bıraktıgınız ay nasıldınız. adette gecikme kasıklarda çok ağrı oldumu acaba?

Selamlar, ben geçen sene haziran ayına kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum. Son hapımı 7 haziran perşembe içtim. Sonra 10 haziran pazar günü doğum kontrol hapının adetini gördüm. 29 günlük bir periottan sonra 9 temmuzda bir daha adet oldum. 29 normal bir döngü sayısı dedim ilk önce, sonra 14 gün sonra 23 temmuzda bir daha adet oldum. Temmuz 2018 de 2 hafta arayla iki kere adet oldum yani. O zamandan sonra 24-26-29-25-27 vb. şekilde döngüm olmaya başladı. Sanırım 27'ye oturdu. Ara kanamam, kahverengi leke vb. birşey olmadı. Doktorum 6 ay kadar süreceğini söylemişti sistemin tam olarak oturmasının. Nitekim öyle de oldu.

Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza 😊 3 yıllık evliyim 2 düşüğüm var gerekli bütün testleri yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı şükür. Kan pıhtılaşmasına eğilimim var onun içinde günde bir tane asprin içiyorum. Bu arada pcosluyum 4 5 aydır adet göremiyorum bu ay sogan kürüne başladım. Bir de bu ay yumurta takibine başladı doktorum. Adetin 12. Günündeyim dün kontrolüm vardı doktor yumurtamın çatladığını bu 5 günü değerlendirmemi söyledi. Nisan ayından oldukça ümitliyim 🤗 Bat 20 Nisan

Yaşın küçükse hiç sorun etme olur inşaAllah zamanı gelince..bugünleri iyi değerlendir 🙂

Benimde ağrıyor. Bata 1 günüm kaldı, öyle düşünme gebelikte de kasıklar çok aprıyor çünkü, ben oğluma hamileyken sürekli wc gidip gidip bakmıştım kasık ağrılarından regl oldun mu diye, olmadım. ,nşallah sende hamilesindir Allah'ın izniyle...
Benimde 2 gün kaldı cumartesi olmam gerekiyor inşallah hayırlı haberler alırız canım 😘

Hoş buldum cnm insAllah bakalim benim bugun adet günüm iki gundur sanci cekiyorum ama olmadim halen insAllah ta olmam 21 gunde bir hasta oluyorum bugun test yapsammikki diye cok düşündüm sonu hüsran çıkar diye korktum😥

Bence 2 gün bekle varsa daha garanti olur
Erken adet görmen büyük avantaj... Geç görmek en zoru. Vardır inşaallah

Bilmem ya evet iyi biside ama 7 aydir deniyoruz olmuyor bekleyeyim bencede heran adet olma ihtimalim var çünkü

Doktorlar 1 yıla kadar düzenli deneyipde olmamasını normal kabul ediyor
Yani şimdi olmadı diye bi sorun var anlamına gelmez tutturmak nasip işi herşeyden önce.
Nasip gelince korunsanda oluyor o yüzden dert etme 😉

Selamlar, ben geçen sene haziran ayına kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum. Son hapımı 7 haziran perşembe içtim. Sonra 10 haziran pazar günü doğum kontrol hapının adetini gördüm. 29 günlük bir periottan sonra 9 temmuzda bir daha adet oldum. 29 normal bir döngü sayısı dedim ilk önce, sonra 14 gün sonra 23 temmuzda bir daha adet oldum. Temmuz 2018 de 2 hafta arayla iki kere adet oldum yani. O zamandan sonra 24-26-29-25-27 vb. şekilde döngüm olmaya başladı. Sanırım 27'ye oturdu. Ara kanamam, kahverengi leke vb. birşey olmadı. Doktorum 6 ay kadar süreceğini söylemişti sistemin tam olarak oturmasının. Nitekim öyle de oldu.
teşekkür ederim canım..

Yaşın küçükse hiç sorun etme olur inşaAllah zamanı gelince..bugünleri iyi değerlendir 🙂
24 yaşındayım aslında acele etmedim hiç evlendikten 1 sene sonra düşünmeye başladım o zamanlar hemen istemiyordum. Ama artık 3 yılı doldurunca şuan eşimde bende çok istiyoruz. Tabi nasipten ötesi yok, bizim ne istediğimizden ötesi var. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🙂

Doktorlar 1 yıla kadar düzenli deneyipde olmamasını normal kabul ediyor
Yani şimdi olmadı diye bi sorun var anlamına gelmez tutturmak nasip işi herşeyden önce.
Nasip gelince korunsanda oluyor o yüzden dert etme 😉
Korunma olmadi hic ondan biraz endisedeyim doktorada gittim birseyin yok dedi git 1 seneni doldur fln bende bekliyorum bi senm dolsun nasip canim ya adet olmam insAllah hayirli bi haber alirim

X