- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 31
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.001
kızlar test yaptim ama o yana bu yana çevirince gölge gibi bisey var hic kırmızı bisey yok yani yine negatif. beynim benimle oyun oynuyor resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar test yaptim ama o yana bu yana çevirince gölge gibi bisey var hic kırmızı bisey yok yani yine negatif. beynim benimle oyun oynuyor resmen
Benimde ilk hamileliğimde gölge gibiydi canım, yeniyse öyle olur...kızlar test yaptim ama o yana bu yana çevirince gölge gibi bisey var hic kırmızı bisey yok yani yine negatif. beynim benimle oyun oynuyor resmen
Ama 1 hafta kala çok erken değil mi?Ben de adete 1 hafta kala kan testi yaptım çıkmadı bakalım adetim 2 Nisan gecikirse bi test yaparım ama pek umudum yok kanda çıkmadı sonuçta
evet kısa süreli kullanmışsınız. TeşekkürlerrDoğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay adetim hem geçikti , hem de çok yoğun oldu. Zaten sonrasında da hemen hamile kaldım. Ama ben doğum kontrol hapını sadece 3 ay kullandım. Uzun süreli kullanımlarda vücudun kendini eski düzenine sokması daha uzun sürebiliyormuş.
eşim de hamile değilsin çok takiyon diyo sinirlerim bozuldu. ilk defa gecikti bu kadarBaşta gölge gibi görünür zaten çok yeni oluşuyosa önce öyle görünür bakalım bekle bakalım 2 gün daha sabret canım belli olmaz
aslında 11inde yumurtlama günümdü ve tek ilişki cokyoldu geçeli ondan ümitli değilim hickuzum yani simdiye kadar belli olmasi lazimdiBenimde ilk hamileliğimde gölge gibiydi canım, yeniyse öyle olur...
atsana testini bakalım, silik çizgi var diyorsun batta geçti neden olmasın ki...eşim de hamile değilsin çok takiyon diyo sinirlerim bozuldu. ilk defa gecikti bu kadar
attim kuzum çöpe işe geldim :/ zaten gölge bildiğin ben zorlaya zorlaya gördüm kendimiatsana testini bakalım, silik çizgi var diyorsun batta geçti neden olmasın ki...
Olsa çıkar demişti doktor inşallah çok erkendir de sonradan çıkar adetime 5 gün kaldıAma 1 hafta kala çok erken değil mi?
Selam kızlar Allah seni inandırsın bende tam işe gelirken böyle bir mesaj size yazssammi diye düşündüm. Şöyleki; benim tecrübeli yaşlı bir teyzem var bebek istediğimi bildiği için bana adetin gelmek üzere iken adamı kendinden uzak tut yoksa adet olursun dedi. Çünkü bebek varsa bile kan pıhtısıdır rahme tam yerleşememiştir yani bebek tutunmak üzere iken sen ilişkiye girersen bebek de kanla beraber gider dedi yani kan pıhtısı halinde. bende çok şaşırdım güya kendimi tecrübeli sayardım düşünkü 1 çocuk annesiyim.Kızlar birşey sorcam geçen gün kuzenim bana adetten 2-3 gün önce ilişkiyi kes yoksa adetin gelebilir demişti. Bu doğrumu ya bebeğin tutunamama gibi birşeyi olur mu. Endişelendim şimdi.
canım selam. biraz daha bekle. çizgi olmassa bembeyaz oluyor test hayalet çizgi bile görmüyorsun yani.kızlar test yaptim ama o yana bu yana çevirince gölge gibi bisey var hic kırmızı bisey yok yani yine negatif. beynim benimle oyun oynuyor resmen
Neyse ,nşallah hamilesindir de sürpriz olur sana cnm, bende işteyim akşam olsa da eve gidip tekrar ovülasyon yapsam diye sabırsızlanıyorum. Bakalım eğer hamileysem ovülasyon testi doğru sonuç veriyor mu, gitgide koyulaşıyor. Benimde bata son 1 gün, heyecandan ölecem...attim kuzum çöpe işe geldim :/ zaten gölge bildiğin ben zorlaya zorlaya gördüm kendimi
Hadi inşallah canım, senin ve düğer tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini alırız...Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza 3 yıllık evliyim 2 düşüğüm var gerekli bütün testleri yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı şükür. Kan pıhtılaşmasına eğilimim var onun içinde günde bir tane asprin içiyorum. Bu arada pcosluyum 4 5 aydır adet göremiyorum bu ay sogan kürüne başladım. Bir de bu ay yumurta takibine başladı doktorum. Adetin 12. Günündeyim dün kontrolüm vardı doktor yumurtamın çatladığını bu 5 günü değerlendirmemi söyledi. Nisan ayından oldukça ümitliyim Bat 20 Nisan
cqnim benim insallah ya bari sen guzel haber verNeyse ,nşallah hamilesindir de sürpriz olur sana cnm, bende işteyim akşam olsa da eve gidip tekrar ovülasyon yapsam diye sabırsızlanıyorum. Bakalım eğer hamileysem ovülasyon testi doğru sonuç veriyor mu, gitgide koyulaşıyor. Benimde bata son 1 gün, heyecandan ölecem...
öyle mi dersin canım akşam o hayalet duruyorsa cekip atayım sizecanım selam. biraz daha bekle. çizgi olmassa bembeyaz oluyor test hayalet çizgi bile görmüyorsun yani.
İnşallah canım teşekkür ederimHadi inşallah canım, senin ve düğer tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini alırız...