- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.441
fer_nur iyimisin canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Film seyrediyorum kuzucum sen nasılsın ne yapıyorsun
Evet ya önceden buralar nasıldıEvet kuzum ben birkaç kişiyle irtibattayım seninle olduğu gibi
Gnydn şükür iyiyiz. Ücretsiz izin aldım. Biraz evde kalıp çocuklarla ilgilenecem.Sen nasılsın?fer_nur iyimisin canım?
Film seyrediyorum kuzucum sen nasılsın ne yapıyorsun
Gnydn şükür iyiyiz. Ücretsiz izin aldım. Biraz evde kalıp çocuklarla ilgilenecem.Sen nasılsın?
Evet ya önceden buralar nasıldı
Çok şükür boncukum yolunda dün gördük geldik haftaya cinsiyet öğrencez inşallah, her hafta bi görmesem rahat edemiyorum, paşamız içerde rahat bana dışarda huzur vermiyo bulantıdan ama canı sağolsunB Beriberiberil balbebekk Nurov Gonulmeyvesi kızlar nasılsınız gelin bakim buraya:) herşey yolundadır inşallah
Çok şükür boncukum yolunda dün gördük geldik haftaya cinsiyet öğrencez inşallah, her hafta bi görmesem rahat edemiyorum, paşamız içerde rahat bana dışarda huzur vermiyo bulantıdan ama canı sağolsun
Aa anlarsan atiyim canım usg görüntüsü neki ultrason var bide renkli görüntü var elimde şuan olurmuki onlar, erkek hissediyorum hep ama hiç önemli değil ikisi de yok nasılsa sırayla olsun inş, sana da tez zamanda nasip olsun canım sıkma sakın canını hepsinin zamanı belli onu bekliyolarPaşa dedinde erkek mi acaba:)
Sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil
Eğer erkekse hemen belli olur
İstersen özelden usg resmini at bi tahminde bulunayım:) o bulantılar bile güzel geliyo bana zorlasada sonucunu düşününce değer
B Beriberiberil balbebekk Nurov Gonulmeyvesi kızlar nasılsınız gelin bakim buraya:) herşey yolundadır inşallah
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın ben en son 10 gün önce gittim doktora bi daha eylülde gidicem Allahım isteyen herkese nasip etsin
Amin hamdolsun bizde napalım kaldık buralarda cinsiyet belli oldu mu canım
Çok iyi sayılmam kayınbabamı kaybettik eşim coronaya yakalandı yoğun ve stresli bi zamandan geçiyorumSemaknc semoş nerdesin iyimisin?
İnşallah en yakın zamanda sizdende güzel haberler alırızz çakşır suyunu denryin mutlaka
Yok canım daha belli olmadı belki eylülde gitmem de belli olur
Çok iyi sayılmam kayınbabamı kaybettik eşim coronaya yakalandı yoğun ve stresli bi zamandan geçiyorum