- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.421
Var canım Rabbım bagıslasın AMİN biri 11 yasında biri 4.5 aylık :)
Oo mâşaAllah Allah bağışlasın:)
Tedaviyle mi kaldın yoksa kendiliğinden mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım Rabbım bagıslasın AMİN biri 11 yasında biri 4.5 aylık :)
Yok canım kendılıgındenOo mâşaAllah Allah bağışlasın:)
Tedaviyle mi kaldın yoksa kendiliğinden mi
Kuzum ya ne konustmustuk bu defa o tedirginliği at ve güzel olacak güzel şeyler düşünmeye bak canım bayram hediyen olsun inşallahKızlar betam 2 gün önce 205 ti şimdi 485 cıktı galiba düşükten hemen somra yine hamileyim ama keseyi görmeden sağlıklımı bilemiyorum haftaya gidip bi baktırırım bu değerle yüksek ihtimal kimyasal değil ama dış gebelikten cok korkuyorum inşallah görürüm keseyi ve herşey bu defa güzel ilerler
Sagolasın senindeKızlar iyi bayramlar. Saglikli sihatli bol bebisli nice bayramlarimiz olsun insallah.
Aynen canım valla 10 una randevu aldım bilerek biraz gec aldım aslında bana kalsa 20 sine alıcam ama keseyi göriyim en azından kalp atısını beklerim sadece diye düşündüm. Ama heran iptal edip 20 sine alabilirim siz olsaydınız napardınız gecirdiğim boş gebelik beni etkiledi ama dış gebelik olasılıgınıda ortandan kaldırmak istiyorum biyandanKuzum ya ne konustmustuk bu defa o tedirginliği at ve güzel olacak güzel şeyler düşünmeye bak canım bayram hediyen olsun inşallah
keseyi görünce kalp atışı ve sonra hep düşünülüyor anlıyorum ama sen gönlünü ferah tut ki umudunu asla kaybetme sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Kesinlikle keseye baktırırdım en azından doğru yerde mi diye içim rahatlardı keseyi görür içim rahatlar sonra en azından kalp atışını beklerdim böyle yapardım kesinlikle ertelemeyin ve asla tedirgin olduğunuzu bebeğinize hissettirmeyin benim tavsiyem bu bunu başarmaya çalışmanızı diliyorum inanın öyle yaparsanız daha güzel olacak inanıyorum en güzel şekilde bu güzel duyguyu yasayın inşallahAynen canım valla 10 una randevu aldım bilerek biraz gec aldım aslında bana kalsa 20 sine alıcam ama keseyi göriyim en azından kalp atısını beklerim sadece diye düşündüm. Ama heran iptal edip 20 sine alabilirim siz olsaydınız napardınız gecirdiğim boş gebelik beni etkiledi ama dış gebelik olasılıgınıda ortandan kaldırmak istiyorum biyandan
Amin canım benim darısı herkese bekleyen isteyen bu yolda mücadele veren herkese olsun inşallahhhhhh bu mübarek günde tek duam allah herkese hayırlı sağlıklı vatana millete hayırlı evlat nasip etsinKesinlikle keseye baktırırdım en azından doğru yerde mi diye içim rahatlardı keseyi görür içim rahatlar sonra en azından kalp atışını beklerdim böyle yapardım kesinlikle ertelemeyin ve asla tedirgin olduğunuzu bebeğinize hissettirmeyin benim tavsiyem bu bunu başarmaya çalışmanızı diliyorum inanın öyle yaparsanız daha güzel olacak inanıyorum en güzel şekilde bu güzel duyguyu yasayın inşallah
Bu güzel içten duana amin diliyorumAmin canım benim darısı herkese bekleyen isteyen bu yolda mücadele veren herkese olsun inşallahhhhhh bu mübarek günde tek duam allah herkese hayırlı sağlıklı vatana millete hayırlı evlat nasip etsin
Kızlar iyi bayramlar. Saglikli sihatli bol bebisli nice bayramlarimiz olsun insallah.
Herkese iyi bayramlar diliyorum gelecek bayrama dileyen isteyen herkese anne olarak girmeyi diliyorum herkesin gönlünce olsun o duyguyu Rabbim bize de nasip eder inşallah
Ayyy utandım vallla gittikçe içselleştim kuzum yaaaa ne bileyim farklı bir duygu yoğunluğu içindeyim içim çok dolu kim dokunsa ağlarım sadece bebek değil eşimle ayrı olmak da uzuyor beni insallah bugünler geçecek inanıyorum inşallah güzel günler gelecekAmin güzel yüreklim ya senin gibi hassas düşünceli sevgi dolu bi dostu tanıdığım için şanslıyım geçen seneden beri dert ortağı olduk seninle ♥
Ayyy utandım vallla gittikçe içselleştim kuzum yaaaa ne bileyim farklı bir duygu yoğunluğu içindeyim içim çok dolu kim dokunsa ağlarım sadece bebek değil eşimle ayrı olmak da uzuyor beni insallah bugünler geçecek inanıyorum inşallah güzel günler gelecek
Amin canım eşlerinden ayrı olan herkes kavuşsun kimse ayrı kalmasın inşallahSenin bu pozitifliğine hayranım
Tabiki hiçbişey aynı kalmaz bu hayatta....
Eşinle beraber güzel günler göreceğine inanıyorum bende
Canım sonucun ne oldugidicem randevu alıcam bugun umarım bi sıkıntı yoktur bi iki dk içinde belirdi çizgi yanılma payı olmaz heralde
Ne kadar sesszi buralar arkadaşlar iyi misiniz hepiniz merak ettim sürekli bakıyorum yazan olmuş mu diye yok