Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim gonlune gore tekrar nasip etsin insallah kalbine ferahlık versin canim vardır Allahın bir bıldıgı bu kadar verdi tekrar verir hıc olmuyor degil en azından ıcını ferah tut canım

Rabbim gonlune gore tekrar nasip etsin insallah kalbine ferahlık versin canim vardır Allahın bir bıldıgı bu kadar verdi tekrar verir hıc olmuyor degil en azından ıcını ferah tut canım

Rabbim aynı acıyı sizlere yaşatmasin canim. Saglıkla sihatle bebegini kucagina al insallah

Bugün sabahtan beri en çok sana üzüldüm
Seni en iyi ben bide burda kürtaj yaşayanlar anlar Rabbim bu üzüntüyü tekrar yaşatmasın bu süreci en kolay şekilde atlatmanı nasip etsin canım yanındayım dua edicem

Sagol canim benim Allah razi olsun cok yardimci oldun zaten. Rabbim düşmanıma yaşatmasın.

Umutumut82 kuzum sonunun böyle olmasına çok üzüldüğümü bilmeni isterim Allah’ım senin yar ve yardımcın olsun bir daha asla yasatmasın ne diyeceğim bilemiyorum ama çok çok üzgün olduğumu bilmeni isterim sabrını versin Rabbim kimseye yasatmasın Elimizden gelen bir şey varsa şöyle kuzum benim

Zaten icimde bir his vardi canim kimseyede söylememistim. Napalim nasip degilmis. 3 4 ay ara vericem. Sonrasini rabbim bilir. Insallah sizlerden güzel haberler alirim.

Burada birçok insanla hamile kalmayı bekliyorduk. Duygulandım gorunce konuyu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Saglikli doğumlarınız olsun arkadaşlar.❤❤❤❤

Aa aaa çok geçiş olsun canım benşm yaa. Ne denilirki hiç bilmiyorum bu duurmda. Allah sabır versin

Burada birçok insanla hamile kalmayı bekliyorduk. Duygulandım gorunce konuyu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Saglikli doğumlarınız olsun arkadaşlar.❤❤❤❤

Hamilelere sağlıklı doğumlar, bizlerede sağlıklı hamilelikler nasip etsin amin
Seni hatırladım bi zamanlar yazardın sonra kayboldun Allah bağışlasın evladını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…