Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam geçecek kırgınlığın şimdi moral yükselt sen de bebeğin için de yap bunu kuzum güzel gelişmelerini bizimle paylaşmanı isteriz sen ve sen gibiler her zaman umut olursunuz ancak burda biri en sonunda mutluluğa ulaşıldığında ben de diyorum bak neden olmasın hayatta güzel şeyler de oluyormus insan tam her şeyden umudunu kestiğinde içinde yeniden çiçekler acıyor diyor neden olmasın başkalarına ve bize hep Burda umut olman dileğiyle kuzum 😘😘

Tamam geçecek kırgınlığın şimdi moral yükselt sen de bebeğin için de yap bunu kuzum güzel gelişmelerini bizimle paylaşmanı isteriz sen ve sen gibiler her zaman umut olursunuz ancak burda biri en sonunda mutluluğa ulaşıldığında ben de diyorum bak neden olmasın hayatta güzel şeyler de oluyormus insan tam her şeyden umudunu kestiğinde içinde yeniden çiçekler acıyor diyor neden olmasın başkalarına ve bize hep Burda umut olman dileğiyle kuzum 😘😘
Canım benim seni geç tanıdım ama kalbinin güzelliğini biliyorum. İnan hiç kimseyle bi derdim yok benim. Ama artık bu topikte sohbet muhabbet edeceğimi sanmıyorum. Samimi gelmiyor çünkü. İnanki sen olasın nur olsun kim olursa olsun hiç kimse ile sıkıntım yok canımsınız. Ama benim mutluluğuma üzülen bi insanın açtığı topikte olmak istemiyorum. Hepinizi seviyorum. 💙

Herşey işine geldiği gibi. He he tamam.

Ha bu arada ben sana özelden yazacaktım bi ara ama baktımki özelin kapalı ama yinede orda bi yerden yolladım sana msj
Eeee ona niye yazmadın o zaman yazıp söyleseydin derdin neyse bende bilirdim kırgınsan onu da telafi ederdik
Öyle ortaya laf atarak kaçmakla hallolmuyo bişey

Ha bu arada ben sana özelden yazacaktım bi ara ama baktımki özelin kapalı ama yinede orda bi yerden yolladım sana msj
Eeee ona niye yazmadın o zaman yazıp söyleseydin derdin neyse bende bilirdim kırgınsan onu da telafi ederdik
Öyle ortaya laf atarak kaçmakla hallolmuyo bişey
Gördüm o mesajı bilerek cevap vermedim. Bugün vefadan bahsedince kimin vefalı olduğunu söylemek istedim sadece.

Ben ikinizi de seviyorum ikinizin de üzülmesini istemiyorum eminim ki herkes buna üzülmüştür ve yazacaklardır mutlaka size ikinizin kalbinden şüphem yok ikinizde güzel yüreklisiniz kalpten inanıyorum biz teyzeyiz unutma o bebişi az beklemedik dimi kuzum öpüyorum ikinizi de KurkmantoluS KurkmantoluS 😘😘💖❤️💕

Ben ikinizi de seviyorum ikinizin de üzülmesini istemiyorum eminim ki herkes buna üzülmüştür ve yazacaklardır mutlaka size ikinizin kalbinden şüphem yok ikinizde güzel yüreklisiniz kalpten inanıyorum biz teyzeyiz unutma o bebişi az beklemedik dimi kuzum öpüyorum ikinizi de KurkmantoluS KurkmantoluS 😘😘💖💕
Canımsın. Rabbim bu güzel kalbinin hürmetine sana en kısa sürede versin inşallah 💙💙
Daha bebeği görmedik kalp atışını duymadık hiç bişey belli değil bakalım hayırlısını versin rabbim 🌸

Kızlar yapmayın Allah askına daha gecen yıl bu zamanlar umutsuzca bekliyorduk olacak mı olmayacak mı diye şurda yazarak rahatlayıp hayata devam ettik hıc tanımadığımız insanlarsınız hepiniz. Kimimiz esıylr sorun yasado ayrılma noktasına geldi dertleştik hallettik kimimiz Oz annesinden yakındı halletti kimimiz kaynanası. Yuzunu gormedıgımız insanlar gorduklerımızden daha derman oldu yaramıza. Sırf bunların hatrına kucuk seyler buyume lı kırıcı olmayalım kimsenin gonlu kimsede kalmasın ıcımızde en yaralı olanlar hala hamile kalamayanlar en azından bu durum ıcın alttan alalım Gonul koymayalım kurk mantolum. Benım hamile kalısıma sızın kadar sevinmedi arkadaslarım eminim bir cogunuz un da oyle dır benim 2015 annelerinden burdan edindiğim hala yuz yuze ya da telefonla gorustugım arkadaslarım var kıymetinı bilelim.

Kızlar yapmayın Allah askına daha gecen yıl bu zamanlar umutsuzca bekliyorduk olacak mı olmayacak mı diye şurda yazarak rahatlayıp hayata devam ettik hıc tanımadığımız insanlarsınız hepiniz. Kimimiz esıylr sorun yasado ayrılma noktasına geldi dertleştik hallettik kimimiz Oz annesinden yakındı halletti kimimiz kaynanası. Yuzunu gormedıgımız insanlar gorduklerımızden daha derman oldu yaramıza. Sırf bunların hatrına kucuk seyler buyume lı kırıcı olmayalım kimsenin gonlu kimsede kalmasın ıcımızde en yaralı olanlar hala hamile kalamayanlar en azından bu durum ıcın alttan alalım Gonul koymayalım kurk mantolum. Benım hamile kalısıma sızın kadar sevinmedi arkadaslarım eminim bir cogunuz un da oyle dır benim 2015 annelerinden burdan edindiğim hala yuz yuze ya da telefonla gorustugım arkadaslarım var kıymetinı bilelim.
Ben bildiğimi düşünüyorum canım. Ben bencillik yaptığımı da düşünmüyorum. İnsan en çok sevdiğini kırılır ondan beklermiş derler ya çok doğruymuş. Valla sizlerde kusura bakmayın. Belki kendimi yanlış ifade ediyorumdur belki arkadaşın dediği gibi çocukluk yapıyorumdur. Sadece beklediğim biraz Mutluluktu. Ama bunuda kimseye zorla yaptıracak değilim. Tekrardan eski duyguları bekleyeceğimi de düşünmüyorum. Ciddi anlamda fazla kırıldım çünkü. Belkide çok ciddiye almamak gerekiyordu burayı bilemiyorum

Canım benim seni geç tanıdım ama kalbinin güzelliğini biliyorum. İnan hiç kimseyle bi derdim yok benim. Ama artık bu topikte sohbet muhabbet edeceğimi sanmıyorum. Samimi gelmiyor çünkü. İnanki sen olasın nur olsun kim olursa olsun hiç kimse ile sıkıntım yok canımsınız. Ama benim mutluluğuma üzülen bi insanın açtığı topikte olmak istemiyorum. Hepinizi seviyorum. 💙

Mutluluğuna üzülmek mi? 😱😱 Sen ne dediğinin farkındamısın ya sen hamile kalmadan önce ben burda kaç kere seni sordum güzel haberle dönecek diye seviniyodum sonra sen geldin hamile olduğunu söyledin sevindim o kadar güzel şeyler yazdım hakkımı yiyip durma😠😠😠
Hata etmişim demek sana en başından yazmamam gerekirdi
Kendi mutluluğunla dahada mutlu ol
Ama insanların üzüntülerini küçümseyip durma!
Ben burda herkesin sevincinede üzüntüsünede ortak oldum bugüne kadar
Ayıp bu yaptığın
Madem o kadar vefalısın o zaman kaçıp gitmeseydinde ne düşündüğünü söyleseydin
Öyle kafanda bişeyler kurup kaçarak cevap yazmayarak bi yere varılmıyo
Çocuklar yapmıyo senin yaptığını

Mutluluğuna üzülmek mi? 😱😱 Sen ne dediğinin farkındamısın ya sen hamile kalmadan önce ben burda kaç kere seni sordum güzel haberle dönecek diye seviniyodum sonra sen geldin hamile olduğunu söyledin sevindim o kadar güzel şeyler yazdım hakkımı yiyip durma😠😠😠
Hata etmişim demek sana en başından yazmamam gerekirdi
Kendi mutluluğunla dahada mutlu ol
Ama insanların üzüntülerini küçümseyip durma!
Ben burda herkesin sevincinede üzüntüsünede ortak oldum bugüne kadar
Ayıp bu yaptığın
Madem o kadar vefalısın o zaman kaçıp gitmeseydinde ne düşündüğünü söyleseydin
Öyle kafanda bişeyler kurup kaçarak cevap yazmayarak bi yere varılmıyo
Çocuklar yapmıyo senin yaptığını
Ne yapıyorsam çocuk çocuk diyip durma ya. Çok olgunsan ona göre davran sende. Ne illa herşeyi ortaya mı dökmem gerekiyordu sen kendin Düşünemiyor musun. Bide ablasın sözde. Ben sana ne zaman bebek konusunda yakınsam yaşın küçük diyip durdun. Senin yaşın büyük olabilir ama bi tane çocuğun var. Aç oku topikteki yorumlarını. Ben hamileyim dedikten sonra bütün mesajların üzücüklü. Bi dur ya bi biz mutlu olalım demi. Ama eminim herkes beni haksız görüyorsur şuan. Kendimi hiç haksız görmüyorum. Daha iyi tanıdığımı düşünüyorum seni. Artıkta yazdıklarına cevap vermeyeceğim.
sirkelen bi kendine gel. Senin derdini küçümseyen yok, ben sen değilim.

Ne yapıyorsam çocuk çocuk diyip durma ya. Çok olgunsan ona göre davran sende. Ne illa herşeyi ortaya mı dökmem gerekiyordu sen kendin Düşünemiyor musun. Bide ablasın sözde. Ben sana ne zaman bebek konusunda yakınsam yaşın küçük diyip durdun. Senin yaşın büyük olabilir ama bi tane çocuğun var. Aç oku topikteki yorumlarını. Ben hamileyim dedikten sonra bütün mesajların üzücüklü. Bi dur ya bi biz mutlu olalım demi. Ama eminim herkes beni haksız görüyorsur şuan. Kendimi hiç haksız görmüyorum. Daha iyi tanıdığımı düşünüyorum seni. Artıkta yazdıklarına cevap vermeyeceğim.
sirkelen bi kendine gel. Senin derdini küçümseyen yok, ben sen değilim.

Sen beni nerden tanıyacaksın beni tanıyan kimse senin gibi konuşmuyo!
Burda bi sürü insan var konuştuğum
Seven ve saygı duyan insanlar senin gibi konuşmaz sende sevgi yokmuş onu gösterdin
Hayatımda yaşadığım sorunları kendi yaşadığın mutluluğuna mâl edecek kadar düşüncesizsin işte. Ben gayet olgun davranıp olgun konuşuyorum aramızda 8 yaş var biraz saygın olsun ben bugüne kadar senin hakkında hep iyi şeyler konuştum .
3-5 gün yazmamışım diye bencilce düşünüp olgunluk gösterdiğini mi zannediyosun?
Çocukluk bu ne dersen de çocukça hareket ediyosun. Onca şeyi boşuna yazmışım sana yazık valla yazık
Sen devam et böyle sürekli kendini düşünerek ve daima kendini haklı zannederek övün
Allah yolunu açık etsin daha fazla germe beni
Keyfine bak sen dahada mutlu ol şimdi

Ah canım bu dediklerini keşke anlayabilse
Ben kendimi ifade etmeye çalışıyorum hala yargılıyo ya böyle bilip bilmeden yargılayan insanlara sinir oluyorum 😠 zaten yeterince gerginim iyice tuz biber ekti
Ben herkes için burda güzel düşünürken hep iyi dileklerde bulunurken böyle şeyler duymak gerçekten üzücü
Yok mutluluğundan mutsuz oluyomuşumda pes ya pes burda o kadar iyi şeyler yazdım
İnsan birazda dönüp kendine bakar
Tamam ben başta düşünmeden konuştum dese bende alttan alacaktım bu raddeye gelmeyecekti ama nerde o düşünce

Canımsın. Rabbim bu güzel kalbinin hürmetine sana en kısa sürede versin inşallah 💙💙
Daha bebeği görmedik kalp atışını duymadık hiç bişey belli değil bakalım hayırlısını versin rabbim 🌸
Duyuransın da görürsün de inşallah emin ol mutluğunu sonuna kadar paylaşmaya hazırız kuzum tamam mı kimsenin tırnağına tas değmesin Rabbim meleğine kavuşmayı nasip etsin sana bağışlasın inşallah ben güzle hep güzel haber duymak istiyorum duamdasın sen de güzel düşün güzel olsun bak bu çok önemli unutma umut çiçeği öpüyorum hadi 😘😘💖❤️

Duyuransın da görürsün de inşallah emin ol mutluğunu sonuna kadar paylaşmaya hazırız kuzum tamam mı kimsenin tırnağına tas değmesin Rabbim meleğine kavuşmayı nasip etsin sana bağışlasın inşallah ben güzle hep güzel haber duymak istiyorum duamdasın sen de güzel düşün güzel olsun bak bu çok önemli unutma umut çiçeği öpüyorum hadi 😘😘💖
Sana hep dua ediyorum inanki 💖💖Allah bin kere razı olsun güzel dileklerinden dolayı 🌸🌸

Ah canım bu dediklerini keşke anlayabilse
Ben kendimi ifade etmeye çalışıyorum hala yargılıyo ya böyle bilip bilmeden yargılayan insanlara sinir oluyorum 😠 zaten yeterince gerginim iyice tuz biber ekti
Ben herkes için burda güzel düşünürken hep iyi dileklerde bulunurken böyle şeyler duymak gerçekten üzücü
Yok mutluluğundan mutsuz oluyomuşumda pes ya pes burda o kadar iyi şeyler yazdım
İnsan birazda dönüp kendine bakar
Tamam ben başta düşünmeden konuştum dese bende alttan alacaktım bu raddeye gelmeyecekti ama nerde o düşünce
Daha da benim hakkımda konuşmanı istemiyorum. Ben düşünmeden konuştum diyecekmişim sende alttan alacakmışın pehhh.
benle ilgili yorum yapma lütfen.

Daha da benim hakkımda konuşmanı istemiyorum. Ben düşünmeden konuştum diyecekmişim sende alttan alacakmışın pehhh.
benle ilgili yorum yapma lütfen.

Sen zehrini kustun zaten kusacağın kadar
Bigün senin yaptığın şeyi başkası da sana yaparsa o zaman anlarsın
Allah gönlüne göre versin

Kundakta çok sıkı bağlıyorlar ya kuzum böyle çok var kalça çığı ya da başka çıkıklar oluyor halam da beni çık sıkı bağlarmış anneme kalsa halam sebebi ama doğum sırasında da olabiliyormuş şu kundak olayı bebek ilerde düzgün fizikli olsun diye yapıyorlar en çok
Anladım canım bizde kundakla büyümüşüz ama demek ki sıkı değilmiş. Bazıları çok sıkıyor ya.

Ben buraya yeni yazmaya başladım mesele nasıl başladı niye bu kadar büyüdü bilmiyorum ama sakin olun boşu boşuna ban yemeyin gerilmeyin.

Slm kızlar malesef bebegimin kalbi atmadi. Haftaya kürtaj olucam. Yine yıkım yine yıkım. Bugün hastanede baktimda nerdeyse 20 bayan varsa hepsi gülerek ayrildilar bir tek ben ağlaya ağlaya cıktım. Vardır bununda bir nedeni. Rabbim biliyor. Umarim sizlerden güzel haberler alırız.

X