- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.221
Dikkat et canım ayaklarını üşütme önemli oSıcakta zor valla çocuklar bebekler için
Allah yardımcın olsun kolaylık versin canım
Bende burda üşüyorum valla hava bugünlerde serin biraz şuan ılık ama evin içi serin benim
Bende üşümekten yakınıyorum ayaklarım donuyor hele
Dikkat et canım ayaklarını üşütme önemli o
Daha önce kullandım ama işe yaramadı şimdi sadece folbiol kullanıyorumRabbim beklediğine kavuştursun
İnofolic kullanıyomuydun pko'ya iyi geliyomuş
O bekleyiş çok stresli bilirim☹
Sagol canim ıyıyım cok sukur bir sonraki hafta 2 li test ıcın gıdecegım vırus var diye evden de cıkamıyoruz dogru duzgun oyle gecıyor iste gunler. Allah tamamen yok etsin insallahB Beriberiberil nasılsın nasıl gidiyor canım herşey yolundadır inşallah
Sagol canim ıyıyım cok sukur bir sonraki hafta 2 li test ıcın gıdecegım vırus var diye evden de cıkamıyoruz dogru duzgun oyle gecıyor iste gunler. Allah tamamen yok etsin insallahaklımdasın duamdasın insallah senden guzel haberler bekliyoruz en yakın zamanda hayırla saglıkla
Evet kuzum Allah yardımcısı olsun bebeğinin zor evet as kaldı inşallah ama geçecek onun sağlığıyla sen de mutlu olacaksın yaşayan biri olarak zor ama tedavisi var şükür bak sorunsuz atlatacak Allah’ın izniyle yaşıtlarıyla zamanında yürüyecekİnşallah canım ya öyle tabi ama şu sıcaklarda çok zorlanıyor yavrum uyumuyor bunalıyor hayırlısıyla bir çıksaydı
Ocean mumny kullanmaya başladım kullananlar memnunmuş hem bir çok vitamin ve mineral var omega 3 de içeriyor önceden de promotil women kullandım uzun süreDaha önce kullandım ama işe yaramadı şimdi sadece folbiol kullanıyorum
Kundak derken ? Kundak yapınca kalça çıkar mı? Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce dzelirKundak canım nedeni maalesef ki 2.aydan beri tedavi görüyor yaşına kadar tedavi gerekir dediler
Vefalı demek. Vallaha vefayı öğretecek son kişi bile değilsin banaMavi Boncugumm
Sana açıklama yapmayacağım ama fazlasıyla kırgınım sana. Biraz düşünürsen anlarsın belki.
2021 mart anneleri topiğini de ben açmadım ayrıca. Açan kişi gebe değilmiş yönetici direk bana devretti ki niye açıklama yapıyorum onu da bilmiyorum.
ama kalbimi çok kırdın bunu bil.
Ya evet evet çocukluk. Ben onu yazana kadar bekledim belki bi gün bişey yazar diye. Yaa insan bi defa sormaz mı ne var ne yok beta kaç kese gözüktü mü bilmem ne diye. Tamam üzgünsün keyifsizsin de benim mutluluğumla da mutlu olamıyorsan kusura bakma tavrımıda yaparım tribimide atarım. Neyse cevap verme daha da. Gerçek bi dostluk değilmiş aramızdaki ben anladım anlayacağımı. Allah gönlüne göre versin.Asıl kırıcı olan sensin benim ne halde olduğumu neler yaşadığımı bilmediğin halde neymiş efendim başka topikte birine cevap yazmışım diye afra tafra yaptın. Sanada biri bişey sorsa sende cevaplarsın. Ben bizim sayfada bana kim ne zaman bişey yazsa hep cevap verdim sende bana bişey sormuş olsan daima yazdım sana. Benim ruh halimi bilmeden öyle söylemeye hakkın yoktu
O gün bana öyle söylemeseydin ben 40 kere yazardım ama kendi dediklerini düşünmeden karşındakini suçluyosun hemen
Senin verdiğin tepkiyi kimse vermedi burda çünkü insanlar birbirlerinin halinden anlıyolar
Başka yerlerde yazmanı ben sorgulamadım öyle bişey de yapmam zaten isteyen istediği yere yazar ama bunu sen sorun ettin bir anda
sanki haftalarca burda yazmıyomuşum veya sizi tınlamıyomuşum gibi tepki verdin
çok yersizdi...kusura bakmada yaptığın şey çocukluk yani
Kundakta çok sıkı bağlıyorlar ya kuzum böyle çok var kalça çığı ya da başka çıkıklar oluyor halam da beni çık sıkı bağlarmış anneme kalsa halam sebebi ama doğum sırasında da olabiliyormuş şu kundak olayı bebek ilerde düzgün fizikli olsun diye yapıyorlar en çokKundak derken ? Kundak yapınca kalça çıkar mı? Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce dzelir
Ya evet evet çocukluk. Ben onu yazana kadar bekledim belki bi gün bişey yazar diye. Yaa insan bi defa sormaz mı ne var ne yok beta kaç kese gözüktü mü bilmem ne diye. Tamam üzgünsün keyifsizsin de benim mutluluğumla da mutlu olamıyorsan kusura bakma tavrımıda yaparım tribimide atarım. Neyse cevap verme daha da. Gerçek bi dostluk değilmiş aramızdaki ben anladım anlayacağımı. Allah gönlüne göre versin.
Tamam. Unutma senin derdin olabilir ama ben bu mutluluğu her zaman yaşamıyorum. Her ne kadar ne açıklama yaparsan yap. Yinede zerre haklı değilsin gözümde. Evet öyle büyük ablasın ki derdim var derdim var diyerek unutabildin demekki beni. Senin önceden de dertlerin oluyordu ama böyle değildin. Hiç kusura bakma. Başka topiklere cevap verecek netin varsa bana da soracak neyin olmalıydı.İşte anlamadığın nokta şu , sana bişey sormama fırsat vermeden fırça atıp gittin daha ne olduğunu sormadan
Önce bi sorarsın ne olduğunu en azından ne olduğunu bilip ona göre yazarsın
Ben haftalarca yazmamazlık etmedim alt tarafı birkaç gün geçmişti onun öncesinde de internetimin olmadığını sana burda N Nisanesintisi01 söylemişti
Ben özel hayatımdaki üzüntülerle uğraşırken sana nasıl yazmamı bekledin çok enteresansın gerçekten. Ben sana sen hamile kaldığın zaman ne kadar sevindiğimi burda yazmıştım zaten dualarda ediyordum. Dost dediğin anlayışlı olur, empati kurar... Ben karşımdaki insanı yargılamadan önce sorarım anlayışlı olurum empati kurarım, ben böyle bir dostum. Seninle dostluk anlayışımız çok farklı demekki sen karşındakinin halini düşünmeden yargısız infaz yapan bir dostmuşsun. Bugüne kadar yeri geldi sana ablalık ettim elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım ama yakıştıramadım bunu sana
Yok kuzum ben gergin değilim. Hiç olmadığım kadar kırgınım sadece.kurk mantolu madonna Mavi Boncugumm lıtfen bak ikinizde şuan gerginsiniz boşuna uzuyorsunuz birbirinizi hatırım için gelin orta yolu bulup o şekilde iletişim kurun ben ikinizin buradaki varlığından mutlu olan biriyim bellli ki bir yanlış anlaşılma var düzeltilebilir insanlar neler yaşıyor düzeliyor her şey yoluna giriyor geçmişte olan dostluğunuz adına rica ediyorum bir büyüğünüz olarak başka kırıcı şeyler yazmayın birbirinize ikinizi de severim hadi kızlar kimse kimseye küsmesin buralar ikiniz olmadan eksik oluyor haberiniz olsun
Tamam. Unutma senin derdin olabilir ama ben bu mutluluğu her zaman yaşamıyorum. Her ne kadar ne açıklama yaparsan yap. Yinede zerre haklı değilsin gözümde. Evet öyle büyük ablasın ki derdim var derdim var diyerek unutabildin demekki beni. Senin önceden de dertlerin oluyordu ama böyle değildin. Hiç kusura bakma. Başka topiklere cevap verecek netin varsa bana da soracak neyin olmalıydı.
her neyse salaklık bende ki beklentiye giriyorum.
zamanında da hesabımı dondurdun diye kendi kendine bişeyler demiştin. Yok biz gidiyo muyuz keyfimiz yokken bilmem ne diye.
neyse yaa hala mal gibi yazıyorum.
Herşey işine geldiği gibi. He he tamam.Gerçekten saçmaladın kimse senin gibi yapmıyo burda N Nisanesintisi01 sürekli irtibatta benim herşeyimi bilmesine rağmen birgün olsun senin verdiğin tepkiyi vermedi
Yani bütün bu yazdıklarımdan "unutmuş" manasını çıkarman ayrı komik. Sanki aylarca yazmamışım gibi tepki vereceğine düşünceli olup sorabilirdin ben başta senin mutluluğunu zaten paylaşmışım daha neyin lafını yapıyosun sen? En baştan yazmasamda aylar falan geçse haklısın derdim. Tabi öyle uzaktan dertleri küçümseyerek sırf kendi mutluluğunu düşünmek kolaydır. Dostluk öyle lafla olmuyo şero hanım. Senin bahsettiğin o zaman daha kese ve kalp atışını duyacak zaman bile değildi 4 küsürlü haftadaydın
Neyi sormamı bekledin daha zamanın gelmemişken. Hemende kendini örnek ver sen hesabını dondurmuştun ve birkaç ay geçmişti dikkat edersen ben maksimum 1 hafta yazmamışımdır burda o zaman.
1 haftayı aylarla kıyaslayıp durma
Aman neyse nasıl istiyosan öyle yap ben hata yaptığım zaman özür dilemesini de bilirim ama hatam yok benim
Anlamayan empati kurmayan sensin
Selametle kal