Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba aranızda yeniyim ay içnide yumurtlamayı çatlamayı gördüm adetime 4 gün kala ovülasyon testlerim yine hep kırmızı çıkmaya başladı ikinci bi yumurtlama mı acaba diye düşündüm ama kırmızılık hep sürdü çatlama olmadı adetimin üzerinden 5 gün geçti şuan ve hala kırmızı çıkıyor ovülasyon testlerim dün gün içinde gebelik testi yaptım ve sonuç negatiff bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmalı mıyım acaba adetlerim çok düzenlidir bu arada günü gününe olurum hiç şaşmaz yıllardır bu ay ilk defa böyle oldu

Nedeni polipler miydi acaba ben de 20 ay oldu sayılır kuzum her zaman eşimle de görüşemiyoruz biz ayrı şehirde çalışıyor
Vallahi bilmiyorum ki bu polip sonradan çıktı ama bende ben 6 ay önce doktora gittim o zaman söyledi polip var diye öncesinde rahim filmi falan çektirmiştim hiç bişey çıkmamıştı. Bi ara prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç kullandım hala da kullanıyorum yükselmesin diye sebep ne artık bilmiyorum sadece bildiklerimi yoluna koymaya çalışıyorum 😢

Hanımlar merhaba aranızda yeniyim ay içnide yumurtlamayı çatlamayı gördüm adetime 4 gün kala ovülasyon testlerim yine hep kırmızı çıkmaya başladı ikinci bi yumurtlama mı acaba diye düşündüm ama kırmızılık hep sürdü çatlama olmadı adetimin üzerinden 5 gün geçti şuan ve hala kırmızı çıkıyor ovülasyon testlerim dün gün içinde gebelik testi yaptım ve sonuç negatiff bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmalı mıyım acaba adetlerim çok düzenlidir bu arada günü gününe olurum hiç şaşmaz yıllardır bu ay ilk defa böyle oldu
Ovu testinizin fotoğrafını bi atar mısınız

Eklentiler

• 5DD58879-704D-49F2-8F09-8ACC71453C3B.jpeg
    5DD58879-704D-49F2-8F09-8ACC71453C3B.jpeg
    41,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 02501B43-4C70-44CB-9402-23740ABBC920.jpeg
    02501B43-4C70-44CB-9402-23740ABBC920.jpeg
    40,2 KB · Görüntüleme: 33
  • B41422CB-1814-48AC-A267-76025CB19330.jpeg
    B41422CB-1814-48AC-A267-76025CB19330.jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 41
  • C619BB45-AC83-4911-B24B-8A2603D32227.jpeg
    C619BB45-AC83-4911-B24B-8A2603D32227.jpeg
    36,1 KB · Görüntüleme: 39
  • DF010D6B-CC66-474D-A2F8-F829E429DA7B.jpeg
    DF010D6B-CC66-474D-A2F8-F829E429DA7B.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 35
Vallahi bilmiyorum ki bu polip sonradan çıktı ama bende ben 6 ay önce doktora gittim o zaman söyledi polip var diye öncesinde rahim filmi falan çektirmiştim hiç bişey çıkmamıştı. Bi ara prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç kullandım hala da kullanıyorum yükselmesin diye sebep ne artık bilmiyorum sadece bildiklerimi yoluna koymaya çalışıyorum 😢
Evet kuzum belki sonradan çıkmıştır ultrasonda mı gördü acaba benim milyomu doktorlar alttan baktıklarında hemen görüyorlar mesela bende onu taktım kafama bu aralar memlekete geçince doktorumla konuşacağım hiçbiri alınsın demedi ama bilmiyorum artık ben de sen gibi işte sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyorum rahim filmi çekildim geçen yıl onda bir şey yoktu varkisel amleyatı oldu eşim 7.aya girdik çok şükür ama sonucu hakkında bilgimiz yok sınırda bir şehirde olduğumuz için doktor her şey sıkıntı şuan korona çok fazla yayılmış durumda burda

Hanımlar merhaba aranızda yeniyim ay içnide yumurtlamayı çatlamayı gördüm adetime 4 gün kala ovülasyon testlerim yine hep kırmızı çıkmaya başladı ikinci bi yumurtlama mı acaba diye düşündüm ama kırmızılık hep sürdü çatlama olmadı adetimin üzerinden 5 gün geçti şuan ve hala kırmızı çıkıyor ovülasyon testlerim dün gün içinde gebelik testi yaptım ve sonuç negatiff bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmalı mıyım acaba adetlerim çok düzenlidir bu arada günü
Sen 2 güne bir değerlendirmeye çalış kuzum inşallah bu ay yüzünüz güler 🥰
İnşallah canım benim nolur duanı eksik etme ♥️

Evet kuzum belki sonradan çıkmıştır ultrasonda mı gördü acaba benim milyomu doktorlar alttan baktıklarında hemen görüyorlar mesela bende onu taktım kafama bu aralar memlekete geçince doktorumla konuşacağım hiçbiri alınsın demedi ama bilmiyorum artık ben de sen gibi işte sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyorum rahim filmi çekildim geçen yıl onda bir şey yoktu varkisel amleyatı oldu eşim 7.aya girdik çok şükür ama sonucu hakkında bilgimiz yok sınırda bir şehirde olduğumuz için doktor her şey sıkıntı şuan korona çok fazla yayılmış durumda burda
Ultrasonda gördüler benimkini de hemen önce 7mm dediler 5 ay sonra 8 mm dediler aklımda kalmasın dedim aldırdım işte . Hafif kalp şeklindeydi benim rahmim onu da düzeltti bide rahmin dardı biraz genişlettim dedi inşallah bi problem kalmamıştır artık . İnşallah olur en kısa zamanda senin de aşılama ya da tüp bebek düşünüyo musunuz

Ultrasonda gördüler benimkini de hemen önce 7mm dediler 5 ay sonra 8 mm dediler aklımda kalmasın dedim aldırdım işte . Hafif kalp şeklindeydi benim rahmim onu da düzeltti bide rahmin dardı biraz genişlettim dedi inşallah bi problem kalmamıştır artık . İnşallah olur en kısa zamanda senin de aşılama ya da tüp bebek düşünüyo musunuz
Son gittiğim doktor aşılama yapalım dedi ılk defa bir doktor tüp bebek demeden bu yöntemi dedi agustos gibi düşünüyoruz aşılama tüp bebek için bekleyeceğiz gibi kış belki onu da kısmet inşallah hiçbirine gerek kalmaz ne diyeyim insan istiyor doğal yoldan olsun ama olmaz ise de alternatif yöntemleri kullanmaktan çekinmem kuzum senin için doktor gayet güzel girişimlerde bulunmuş inşallah tüm engeller ortadan kalkmıştır hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻❤️🧿🥰

X