- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.801
Kuzum koyulaşmış 200 300 üstünde çıkar tahmininGünaydin kizlar. Uyku tutmadi test yaptim. Sizce koyulasma varmi
Eki Görüntüle 2654159 Eki Görüntüle 2654160
üstteki bugünkü.fark yok gibi.
Kuzum koyulaşmış 200 300 üstünde çıkar tahminin
Kuzum koyulaşmış 200 300 üstünde çıkar tahminin
[/QUOT
300 üstü çıkar bu da 2 katı demek olcak inşallah bu defa2 gün önce 177 idi. Bakalim ne diyecekler. Özelde 60tl vermek istemiyorum oyüzden sağlik ocaginda baktiricam .herhalde sonucu yarina cikar. Bu gecede uyku yok.
özel poliklinik gibi yerlerde daha uygun yapıyorlar testi hani hastane değil de2 gün önce 177 idi. Bakalim ne diyecekler. Özelde 60tl vermek istemiyorum oyüzden sağlik ocaginda baktiricam .herhalde sonucu yarina cikar. Bu gecede uyku yok.
300 üstü çıkar bu da 2 katı demek olcak inşallah bu defa
heyecanını anlıyorum inşallah gönlüne göre verir Rabbim
özel poliklinik gibi yerlerde daha uygun yapıyorlar testi hani hastane değil de
benim de 26 mayıs canım 1 ay var yaklaşıkKürköantolum cok sevindim hayırlı ugurlu olsun insallah son adet tarihin neydı senın dogumumuz aynı gune geliyor sanki benim 29 Nisan
İnşallah o günleride görürüz canım çok teşekkür ederimGözün aydın çok çok mutlu oldum. Sağ salim kucağına alırsın inşallah... sırasıyla kese kalp atışı cinsiyet hareketler alışveriş ve bi bakmışsın kucağında Anne olmuşsun
İnşallah canım yaa bende yaşadım bir keredeli olmuştum. Özel mesaj hiç bilmiyorumki nasıl nerden oluyorSağol canım desteğin içinevet en iyisi hafıza kartına aktarmak bende takılı vardıda o komple doluydu o yüzden telefonun hafızasında kalmıştı adam 2-3 tuşa aynı anda basmaktan bahsetti ama öyle bişey yapmadımki 3 gündür sinir oldum sürekli açmakla uğraştım inşAllah bidaha aynı şeyi yaşamam ☹ bu arada sana özel msj atılmıyo
Umutumut82 kuzum kan çıkınca yaz. Ne zamana çıkar dediler
Ederim canım benim. Ay damarın belli değil mi kıyamam ya. Benim damarım lak diye ortada ama yine içim bi tuhaf oluyor kan alınırken. İnşallah güzel çıkacak sonuç kuzumDoktor yarin cikar dedi canim. Sol kasigim agriyor baya. Ay zaten cok zor kan aldilar 5 delik actilar ancak alabildiler. ben yinede ara ara internetten kontrol ederim.dua et bana kuzum.
Ederim canım benim. Ay damarın belli değil mi kıyamam ya. Benim damarım lak diye ortada ama yine içim bi tuhaf oluyor kan alınırken. İnşallah güzel çıkacak sonuç kuzum ☺ E nabıza düşse hemen
E nabıza da 4 saate falan anca düştü benimki. Ben 1saat 15 dk da öğrendim dünBenim damarlarim cok ince delik desik ediyorlar valla... elim telefonda sürekli bakiyorum belki yansir diye.
E nabıza da 4 saate falan anca düştü benimki. Ben 1saat 15 dk da öğrendim dün
E nabıza da 4 saate falan anca düştü benimki. Ben 1saat 15 dk da öğrendim dün
Burda daha kotu gibi geldi bana renkKızlar 1 test daha yaptim. Test manyagi oldum..artık test almaya eczaneye gitmeye utanmaya basladim . Eki Görüntüle 2654233
Burda daha kotu gibi geldi bana renk
tam çıkmamış benceE nabizda sonuc sıfır yaziyor galiba yanlislik oldu