- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.021
Kesinlikle en güzeli o takmamak sen de takma kuzum hayırlısı olsunİnşAllah ansızın gelir meleğin bigün
En güzeli kafaya takmamak zaten en doğrusunu yapıyosunben başaramadım onu
Mrb iyiyiz şükür 2 aylik olacak Allahın izniyle sen nasilsin ?fer_nur nasılsın? Bebeğinde iyidir inşallah
Mrb iyiyiz şükür 2 aylik olacak Allahın izniyle sen nasilsin ?
Hangi ay dogumlu 17,nisan benimMaşallah büyümüşablamın kızıyla aranız çok yakın o da 2,5 aylık...hamdolsun her halimize bende aynı işte napalım
Hangi ay dogumlu 17,nisan benim
20 mart benim dogum günüm20 Mart'ta doğdu canım
Yaklaşık 1 aymış aranızNisan veya mayıs ayı doğum yapmak için hep hayalimdi...
Nasipten ötesi olmuyo
Merhaba ablacım. Hoş geldin. Görünmüyordun uzun zamandır. Nasılsın iyi misin ? Beklenen adet tarihi 11 HaziranAyTerapisii nasılsın tatlım var mı bi değişiklik? Bat güncelleyeyim istersen
Merhaba ablacım. Hoş geldin. Görünmüyordun uzun zamandır. Nasılsın iyi misin ? Beklenen adet tarihi 11 Haziran
Amin ablacığım. Bende iyiyim elhamdülillah. Kafayı yedim sıkıntıdan her gün cam kapı siliyorum bu karantina bana iyi gelmedi hiçSağol canımelhamdulillah... Sen nasılsın? Adetine az kalmış hadi hayırlısı
Sen de bendensin temizlik yaptıkça içim açılıyor sanki gezme isteğim bile azaldı evre otursam günlerce aklıma dışarı çıkmak gelmiyorAmin ablacığım. Bende iyiyim elhamdülillah. Kafayı yedim sıkıntıdan her gün cam kapı siliyorum bu karantina bana iyi gelmedi hiç
Aynen ya. Bugün bir şey yapamadım kardeşim yaptı kaç gündür inanılmaz bir bel ağrısı var ya. Öldüm soğuk aldım galiba. Ya da eşimin de dediği gibi sıkıntıdan o kadar temizlik yaparsan yakında belini bulamayızSen de bendensin temizlik yaptıkça içim açılıyor sanki gezme isteğim bile azaldı evre otursam günlerce aklıma dışarı çıkmak gelmiyorher gün kendime bir iş buluyorum yapacak
Evet o bende de oluyor kuzum çok çalıştığım günler daha gazla oluyor canımızın kıymetini hiç bilmiyoruz gerçektenAynen ya. Bugün bir şey yapamadım kardeşim yaptı kaç gündür inanılmaz bir bel ağrısı var ya. Öldüm soğuk aldım galiba. Ya da eşimin de dediği gibi sıkıntıdan o kadar temizlik yaparsan yakında belini bulamayız
Aynen valla kaç gündür belimin ağrısından uyuyamiyorum ayaklarıma kadar ağrı attiEvet o bende de oluyor kuzum çok çalıştığım günler daha gazla oluyor canımızın kıymetini hiç bilmiyoruz gerçekten
Canım benim oluyor ama sonrasında adet oluyordum. Senin adetten önce mi yoksa sonra mı oluyorKızlar bir şey soracağım size adet olduğunuzda sadece lavoboya gidince gelen hani afedersiniz. Pede gelmeyen ama laboya gidince gelen yasadıız mi hiç böyle bir şey geçen yıl da bir defa böyle oldu sonra kist çıkmıştı doktora gideceğim ancak 3 gün sonra başka şehirde olduğum için