Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka bi doktora daha görünsen mi? Hepsi farklı söyleyebiliyo bide bu kendiliğinden küçülüp kaybolmazmıymış illa alınması mı gerekiyomuş?
İki doktora gittim ilki hiç bi sıkıntı olmaz normal dene bi süre olmazsa alırız aşılama yaparız dedi diğeri de kararsız kaldı çok arada olan bi polip dedi benim de kafamı karıştırdı

İki doktora gittim ilki hiç bi sıkıntı olmaz normal dene bi süre olmazsa alırız aşılama yaparız dedi diğeri de kararsız kaldı çok arada olan bi polip dedi benim de kafamı karıştırdı
Merhaba polip tam olarak nerde rahim içinde mi acaba benim de miyom var ama Rahim arka duvarının alt tarafında 1,5 cm civarında zararsız diyorlar ama bilmiyorum ameliyatla devril de onu dışardan eritme yoluyla yapılan işlem olduğunu da söyledi bir doktor

Benim ki de çok etkilemeyecek bi yerdeymiş İnan tam yerini anlayamadım ben ama başka yerde olsa kesin alalım derdim dedi doktor. Benim ki de yakalım dedi ama yine anestezili bi işlem korktum da açıkçası bi de 2600 lira istediler

Peki ağrı yapıyomu o kanama falan?
İllaki poliple hamile kalanlarda vardır
Allah Ol der her türlü olur canım sen çabana devam et takdir O'nun biz elimizden geleni yapalım da istemekten vazgeçmeyelim
Her kışın sonu bahardır

Ben ellemiyorum eğer gebelik oluşursa zaten açtıklarında onu da alırlar alanında uzman bir doktor vardı tüp bebek doktoru o da önemsemedi hatta bir doktorum da bana birinin dogumuna girdiğinde açtıklarında bor çok büyük mıyom gördüm ve şok oldum dedi yani verecek Rabbim ger turlu veriyor

Yok ablacım hiç bi sıkıntı hissetmiyorum ben ne kanama ne başka bişey. Yaz sonuna kadar denerim heralde böyle yine olmazsa bu defa aldırırım mecbur ne yapayım

Benim ablam ebe oda öyle dedi hemen hemen herkeste olur o polipler miyomlar doğumda alınır onlarda dedi inşallah rabbim bize de ol der tez zamanda

Yok ablacım hiç bi sıkıntı hissetmiyorum ben ne kanama ne başka bişey. Yaz sonuna kadar denerim heralde böyle yine olmazsa bu defa aldırırım mecbur ne yapayım

Herşey olacağına varır çok üzülüyosun biliyorum beklemek zor napalım elimizden bişey gelmiyo hepimiz yaşıyoruz bunu bende çok zorluklar yaşadım imtihanımız farklı olsada aynı yollardan geçiyoruz canım benim bugünlerde geçecek
Emin ol Allah'ın bildiği vardır bizim için en doğru zamanda verecek

Çok üzülüyorum abla çok valla bildiğin gibi değil evet elimizden hiç bişey gelmiyor Allah büyüktür vardır bi bildiği ya sabır

Çok üzülüyorum abla çok valla bildiğin gibi değil evet elimizden hiç bişey gelmiyor Allah büyüktür vardır bi bildiği ya sabır

Biliyorum o duyguyu iyi bilirim
7/24 akıldan çıkmaz☹
Bekleyelim Allah sabredenlerle beraberdir❤
Bak N Nisanesintisi01 napsın o 37 yaşında sen yaştan avantajlısın en azından her halimize şükür... Ama ben inanıyorum Allah'ın izniyle birgün o da sende bende kalacağız

İnsallah canım Allah sabredenlerle beraber sabra devam kuzum duamdasınız

Allah büyüktür olur inşallah en kısa zamanda

canım ben bu durumu doktorumla konuşmuştum
myomla polip farklı şeyler demişti
myomun kesinlikle alınması lazım ama poliplerin yerine göre gerek olmayabilir demişti

Tez zamanda inşallah diyelim kuzum

Çok teşekkür ederim evet ben 2 buçuk ayda farkettim inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…