- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.577
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.001
Zor bişey mi bebek için bu kuzum. Ben bilmiyorum.Atel taktılar kuzum yaşına kadar tedavi olcak maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor bişey mi bebek için bu kuzum. Ben bilmiyorum.Atel taktılar kuzum yaşına kadar tedavi olcak maalesef
iyi cnm cok şükür kızımızı bekliyoruz.. oglanlarla bugun disari izni var ya biraz alisverise cikcaz pembis kiyafetlere falan bakcam hevesim var..bi ara yazdim âmâ yoktun?nasil gidiyo ?balbebekk nasılsın nasıl gidiyo?
iyi cnm cok şükür kızımızı bekliyoruz.. oglanlarla bugun disari izni var ya biraz alisverise cikcaz pembis kiyafetlere falan bakcam hevesim var..bi ara yazdim âmâ yoktun?nasil gidiyo ?
insallah tez vakitte canim sende buraya mutlu haberini paylasirsin..baksana burdaki bazi arkadaslar daha mujdeli haberi paylasti..size de gelecek sira insallah.
Canım bilmiyorum az önce test yaptım soluk bi çizgi çıktı ama umutlanmak istemiyorum, biliyorsun geçenlerde bariz çizgi çıkmıştı ama kan negatifti.
Canım bilmiyorum az önce test yaptım soluk bi çizgi çıktı ama umutlanmak istemiyorum, biliyorsun geçenlerde bariz çizgi çıkmıştı ama kan negatifti.
Sen nasılsın canım?
Baya zor kuzum ilk gün 24 saatten fazla ağladı hiç susmadan ne yedi ne içti şimdi alıştı tabi ama takıp çıkarırken yine ağlıyoZor bişey mi bebek için bu kuzum. Ben bilmiyorum.
Ayy kıyamam ya Allah yardımcınız olsun bebeğim. Çektiği acıların sonundqBaya zor kuzum ilk gün 24 saatten fazla ağladı hiç susmadan ne yedi ne içti şimdi alıştı tabi ama takıp çıkarırken yine ağlıyo
İnşallah kuzum inşallah yaAyy kıyamam ya Allah yardımcınız olsun bebeğim. Çektiği acıların sonundq
A iyi olur inşallah
Çatladığı gün dahil bugün 12. Gün canım iki saatlik idrarla başka test yaptım o negatif çıktı olmadı yineBat ne zaman bugün yumurtlamanın kaçıncı günü? Benimde çok silik gördüğüm zamanlar olmuştu o yüzden artık bariz çizgi görmeden inanasım gelmiyor ama Allah'tan umut kesmeyelim. Umutlu ol ama sonuç belli olmadan kendini kaptırma.inşAllah vardır
Bende aynı bildiğin gibiyim canım hamdolsun diyelim... Testini atarmısın?
Burda cızgı varÇatladığı gün dahil bugün 12. Gün canım iki saatlik idrarla başka test yaptım o negatif çıktı olmadı yine
Eki Görüntüle 2644283
Evet ama sonrasında başka test yaptım onda çıkmadı, bunu ilk idrarla yapmıştım.Burda cızgı var
Çatladığı gün dahil bugün 12. Gün canım iki saatlik idrarla başka test yaptım o negatif çıktı olmadı yine
Eki Görüntüle 2644283
Kuzum nasılsınUmutlu Anne Bekleyiste uykucummmm nerelerdesin ses ver hele
Kuzum nasılsın
Yok balım bıraktım ben o işleri Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun inşallah Allah iyilik versin inşallahNerelerdesin ballim merak ediyodum bende seni hamile misin yoksa kız hamdolsun ben aynı tas aynı hamam
Yok balım bıraktım ben o işleri Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun inşallah Allah iyilik versin inşallah