Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi cnm cok şükür kızımızı bekliyoruz.. oglanlarla bugun disari izni var ya biraz alisverise cikcaz pembis kiyafetlere falan bakcam hevesim var..bi ara yazdim âmâ yoktun?nasil gidiyo ?

İyi gözün aydın. Ben aynıyım değişiklik yok
Her adet dönemi ağlıyorum içime kapanıyorum buralarada girmek istemiyorum öyle bir ânıma denk gelmiştir yoksa cevap yazardım ne zaman sağlıklı bi bebeğim olursa o zaman iyi olucam😔

Canım bilmiyorum az önce test yaptım soluk bi çizgi çıktı ama umutlanmak istemiyorum, biliyorsun geçenlerde bariz çizgi çıkmıştı ama kan negatifti.
Sen nasılsın canım?

Bat ne zaman bugün yumurtlamanın kaçıncı günü? Benimde çok silik gördüğüm zamanlar olmuştu o yüzden artık bariz çizgi görmeden inanasım gelmiyor ama Allah'tan umut kesmeyelim. Umutlu ol ama sonuç belli olmadan kendini kaptırma.inşAllah vardır
Bende aynı bildiğin gibiyim canım hamdolsun diyelim... Testini atarmısın?

Baya zor kuzum ilk gün 24 saatten fazla ağladı hiç susmadan ne yedi ne içti😔😔 şimdi alıştı tabi ama takıp çıkarırken yine ağlıyo
Ayy kıyamam ya Allah yardımcınız olsun bebeğim. Çektiği acıların sonundq
A iyi olur inşallah 😔

Bat ne zaman bugün yumurtlamanın kaçıncı günü? Benimde çok silik gördüğüm zamanlar olmuştu o yüzden artık bariz çizgi görmeden inanasım gelmiyor ama Allah'tan umut kesmeyelim. Umutlu ol ama sonuç belli olmadan kendini kaptırma.inşAllah vardır
Bende aynı bildiğin gibiyim canım hamdolsun diyelim... Testini atarmısın?
Çatladığı gün dahil bugün 12. Gün canım iki saatlik idrarla başka test yaptım o negatif çıktı olmadı yine 😔😔
C95E3FDF-A58C-4DD7-9571-91C60497CC19.jpeg

Çatladığı gün dahil bugün 12. Gün canım iki saatlik idrarla başka test yaptım o negatif çıktı olmadı yine 😔😔
Eki Görüntüle 2644283

Aa bariz belli 🤔 test bozuk mu bilmem ama belki öbür yaptığın testin hassasiyeti daha düşüktürde ondan çıkmamıştır
hemen moralini bozma bekle bakalım
Adet gelmediği sürece umut vardır 😘

X