Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ediyorum tabıkı canım Rabbım hıc bekletmeden size de nasip etsin insallah ben sımdıye karar ne varsa denedım artık tup bebek demıstı doktor burda sizinle de konusup kendimce konuyu kapatmıştım bu ay hıc bısey denemedim ramazan zaten hatta rşim bu ay zaten olmaz ne kadar Bı araya geldik diye trıp lere giriyordu ama iste veren Allah 🤗 yaotıgım tek sey cokkkk fazla dua etmek oldu size de ediyorum ınsallah bekletmeden hayırlısı ile sizi de mutlu etsin 😊

Amin Allah razı olsun canım ❤
maşallah ya işte nasip nasip zamanı gelince uğraşsanda oluyo uğraşmasanda....
Kesinlikle dualarında gücü var Allah isteyin vereyim diye buyurmuş duasız bi kalp susuz çiçeğe benzer🤗 o çiçekleri devamlı sulayıp canlı tutmak gerek....bazen insanlar duam kabul olmadı deyip isyana düşebiliyor halbuki kabul olmadığını bilemeyiz ben şu yeryüzünde bigün hamile kalacağına inanıpda kalmayana rastlamadım dualar er ya da geç yerini buluyor❤ N Nisanesintisi01 darısı seninde başına inşallah çiçeğim bigün sende dualarımın karşılığını buldum diye yazarsın buraya🥰 ve şeromda tabi K KurkmantoluS

Amin Allah razı olsun canım ❤
maşallah ya işte nasip nasip zamanı gelince uğraşsanda oluyo uğraşmasanda....
Kesinlikle dualarında gücü var Allah isteyin vereyim diye buyurmuş duasız bi kalp susuz çiçeğe benzer🤗 o çiçekleri devamlı sulayıp canlı tutmak gerek....bazen insanlar duam kabul olmadı deyip isyana düşebiliyor halbuki kabul olmadığını bilemeyiz ben şu yeryüzünde bigün hamile kalacağına inanıpda kalmayana rastlamadım dualar er ya da geç yerini buluyor❤ N Nisanesintisi01 darısı seninde başına inşallah çiçeğim bigün sende dualarımın karşılığını buldum diye yazarsın buraya🥰 ve şeromda tabi K KurkmantoluS
Kuzum ben de konuya şöyle katılmak istiyorum öncelikle amin güzel dileklerim senin benim ve isteyen herkes için insallah 🤲🏻 Ben de Allah’a sonsuz inanan biriyim takdire kadere kısmete inanırım her dua kabul olamayabilir olmuyorsa şuan mutlaka bir nedeni vardır hayırlı degıldır Rabbım öyle güzel zamanda verecek ki dıyecegız Allahım çok şükür ve sımdıkınden daha mutlu olacağız

Kalça çıkığı teşhisi konuldu canım 15 gündür atel takılı yaşına kadar tedavi gerekir dediler düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi 😔
Ayy kıyamam rabbim sağlık versin daha kötüsünden korusun. İnşallah kendiliğinden düzelir bebeğim yaa🤲🤲

Kuzum ben de konuya şöyle katılmak istiyorum öncelikle amin güzel dileklerim senin benim ve isteyen herkes için insallah 🤲🏻 Ben de Allah’a sonsuz inanan biriyim takdire kadere kısmete inanırım her dua kabul olamayabilir olmuyorsa şuan mutlaka bir nedeni vardır hayırlı degıldır Rabbım öyle güzel zamanda verecek ki dıyecegız Allahım çok şükür ve sımdıkınden daha mutlu olacağız
Kesinlikle katılıyorum bnde bu rahatlık olustu ugrastım tedavi denedim ve 1 kızım var cok sukur Allahım bana vermiyorsan benim goremedıgım hayırlı bir sebebi vardır bu durumu kalbime razı et benim ıcın hayırlı olanı bana sun diye dua ettim 🤗

ben artık bu mucizenin Allah’tan geleceği inancımı kaybetmeye başladım. Belki de O vermiyordur, belki düşündüğümüz gibi dualarımızı duyup kabul edip etmemekle ilgilenmiyordur. Belki doğayı kendi akışına bırakmıştır artık. Yoksa şimdiye kadar ettiğim duaları kabul eder bana mucizemi verirdi. Dün bir arkadaşımın fotoğrafını gördüm hamileymiş. Bu kızın çok büyük bi kisti vardı ve ilk tanıştığımızda onu hamile sanmıştım. Benim hiçbir sorunum yokken olmamasını anlayamıyorum. Üzülerek söylüyorum ki Artık duaya inanmıyorum.
Kardeşim seni anlıyorum inan ki sabrın sonuna gelmiş durumdasın çok şey yasadın mutlaka ve çok dua ettin ama kabul olmadığına inandın artık duanın kabul olmadığına inanmak Allahtan ümit kesmekle birdir Rabbim sana tez zamanda asil etsin bak şöyle düşün hangi iyiliğin karşı gelecek ve sen o iyilik bile karışıklıksız yapacaksın mutlaka mesela ben de 2 yıldır beklıyorum sen bellkide daha fazla zamandır beklıyorsun herkesin bu dünyada sınavı farklı o kistıyle hamile kalan arkadaş mutlaka onun sınavı başka bizim ki evlatmış eşimle ayrı şehirde yaşıyoruz ve ben hep eşimi bir daha ne zaman gorecegım acaba diyorum o giderken bak mesele şuan da öyle 3 yılı geçti eşimle kavuşmak için dua ediyorum henüz kabul olmadı zamanı var şimdilik sınavlarım bu şekilde daha başka şeylerde var tabu ki işimden çıkarıldım mesela ama inan bir gün sen de mucizene kavuşacaksın hem de hıc beklenmediğinde en güzel şeyler tam da o anda gerçekleşir ya genelde kardeşim hakkını helal et naçizane düşüncemi yazdım ama dua etmeye de devam ediyorum umudumu asla kesmedim içten dua kapıyı açan anahtardır

Kesinlikle katılıyorum bnde bu rahatlık olustu ugrastım tedavi denedim ve 1 kızım var cok sukur Allahım bana vermiyorsan benim goremedıgım hayırlı bir sebebi vardır bu durumu kalbime razı et benim ıcın hayırlı olanı bana sun diye dua ettim 🤗
Evet ben de siz gibi diyorum bunun rahatlığı çoktu içime önceden çok aşırı üzülürdüm evet yıne üzülüyorum ama en güzel zamanda gelecek beklıyorum çabalamaya hep devam edeceğim sen be gizle dua etmişsin kuzum masallah sana da

Evet ben de siz gibi diyorum bunun rahatlığı çoktu içime önceden çok aşırı üzülürdüm evet yıne üzülüyorum ama en güzel zamanda gelecek beklıyorum çabalamaya hep devam edeceğim sen be gizle dua etmişsin kuzum masallah sana da
Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla 🤗

Transferim var canım haziran başında inşallah🙏🏻 Sen neler yapıyosun bayadır topiğe bakmıyodum artık tüp yapınca daha rahatladım saldım iyi oldu

İnşallah tutar hayırlısıyla güzel haberini bekliyorum Allah sevinçle sonuçlandırsın canımm🤲 bende evdeyim uğraşıyorum her halimize şükür

Amin canım inşallah 🤲

En kısa zamanda yeni topik açmanı bekliyorum o zaman kuzum😉🤗🤲

Balım hamile kalsamda bu sayfada devam ederim hatta doğursam bile buraya elimden geldiğince girip bekleyenlere destek olmak isterim zaten o yüzden sayfanın adını 3'ü birarada yaptım herkese hitap etsin diye 😀
Sizlerden kopmak istemem alıştım buraya🤗
Ben zaten 4 senedir burdayım o zamanlarda başka birinin topiğindeydim

Kalça çıkığı teşhisi konuldu canım 15 gündür atel takılı yaşına kadar tedavi gerekir dediler düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi 😔
Kaç aylık bebeğin ben kalça çıkığı doğmuşum 9.ayda annemler fark etmiş emekliyormuşum ve birini zor çektiğimi anlamışlar 11.aylıkken ameliyat olmuşum Mersin’de çok iyi bir ortopedi doktoruna ameliyat ettirmişler ve ayak bileklerimden karnıma kadar alçılıydım fotom var ordan bılyorum 6 ay da alçı ile 2 defa farklı alçı uygulamış doktorumuz her neyse daha sonra alçı çıkmış ortopedi ayakkabı arasında Demir takılı 2 ay da bu şekilde geçmiş buraları annemden hep dinledim ben 17 18 yaşlarına geldıgımde biraz canım yanıyordu büyümeye bağlı kemik gelıstıgı için morluklar oluyordu yuruyemıyordum uzun mesafeleri ama nasıl 18 yaş geçti her şey bıçak gibi kesıldı çok şükür yürümemde sıkıntı yok erken teşhis her zaman onemlı gerçekten annemlere sormuşlar 18 yaşına geldiğinde ya da şimdi yapılacak ameliyat diye onlar da genç olur neden yaptırmadınız derim diye bebekkken yaptırmışlar cok gecmıs olsun

Evet polip varmış kafam çok karıştı doktor bana bıraktı engel olurda diyemem olmaz da diyemem sen karar ver dedi 😢 10mm altındakiler pek önemli değil diyorlar ama yine de aldırsam mı bilemiyorum

10 mm'in altında mı peki? Bi araştıralım kuzum Allah'tan ümit kesme herşeyin çaresi vardır hsg çektirdinde mi belli oldu?

10 mm'in altında mı peki? Bi araştıralım kuzum Allah'tan ümit kesme herşeyin çaresi vardır hsg çektirdinde mi belli oldu?
8 mm imiş benimkisi ama insan ister istemez düşünüyor . Hsg geçen sene çektirmiştim o zaman bişey diyen olmadı bundan 4-5 ay önce alttan muayenede doktor söyledi bu ay tekrar bi kontrole gitmiştim bu gittiğim doktorda evet var ama yeri ve boyutu olarak engel olmayabilir dedi

8 mm imiş benimkisi ama insan ister istemez düşünüyor . Hsg geçen sene çektirmiştim o zaman bişey diyen olmadı bundan 4-5 ay önce alttan muayenede doktor söyledi bu ay tekrar bi kontrole gitmiştim bu gittiğim doktorda evet var ama yeri ve boyutu olarak engel olmayabilir dedi

Başka bi doktora daha görünsen mi? Hepsi farklı söyleyebiliyo bide bu kendiliğinden küçülüp kaybolmazmıymış illa alınması mı gerekiyomuş?

X