- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Benim hiç belirtim yokBat-ı 25 mart olanlar test yaptınız mı? Ne zaman yapacaksınız? Belirtiniz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hiç belirtim yokBat-ı 25 mart olanlar test yaptınız mı? Ne zaman yapacaksınız? Belirtiniz var mı?
Amin canımSelam kızlar benim de bat 24u idrar testi yaptım ama maalesef negatif umarım en kisa zamanda hepimiz güzel haberler alırız
Sağol canım inşallah olur umudunu kaybetme diye 19. Gün olduğunu yazdımGözünaydin canim. Insallah banada nasip olur. Ben veceremiyorum sanirim ama simdiye kadar ovulasyonda hic pik göremedim.
Anladım canım ama ümit kesmek yok Allah ın izniyle oğluna kardeş gelicek inşallah adetinede var daha takip et yinede tam çizgi çıkabilir hiç belli olmaz canım
Martın 10ydu.. bu sabah test yaptım çıkmadı19.günün be zamandı? O günden 14 gün sonra adet göreceksin yada hamileysen göremeyeceksin inşallah öyle olur
Martın 10ydu.. bu sabah test yaptım çıkmadı
Martın 10ydu.. bu sabah test yaptım çıkmadı
Canım ama üzerinden 10 gün geçti ne biliyim baya moralim bozulduCok erken test yapmissin canim cikmamasi cok normal.
Öyle canım vardır bi vakti zamanı inşallahÜzülme canım Allah büyüktür hiç belli olmaz
Adet gelmediği sürece umut vardır
Olaki yoksada yola devam
Canım ama üzerinden 10 gün geçti ne biliyim baya moralim bozuldu
kızlar bence belirtileri yazmaya başlayalım.
ben de ilk günler kasık ağrısı ve uzun bi sarı akıntı bu tek seferde geldi. daha sonra sağ gogus ucu igne batmasi gibi bisey. simdi ise yani regle 5gun kala bel agrisi.
evet canim ayniydik. amaan illa belirti de olmasi gerekmiyo aslinda gecen okudum kadin 3uzlere hamile hic belirti yasamamis düşün. bunyeden bunyeye değişiyo. insallah bebisler bizimledir... :)Seninle aynıydık dimi 26'sı zaten adet günümüzya o günü saymayalım 4 günümüz kaldı bende hiç bişey yok sadece ara ara akıntı oluyo
evet canim ayniydik. amaan illa belirti de olmasi gerekmiyo aslinda gecen okudum kadin 3uzlere hamile hic belirti yasamamis düşün. bunyeden bunyeye değişiyo. insallah bebisler bizimledir... :)
İnşaallahBenim de bat yarın hadi 1 gün de gecikmeli olsa 23 Mart diyelim. Ama hiç regl belirtim yok. Daha önce adet düzensizliği yaşadım. Soğan kürüyle 3 aydır düzenli oluyordum. İnş düzen bozukluğu değil de bebiştendir bu belirtisizlik
ahahahhahhahaha insalllah ya hamile emojisi bi deAmin canım aynen öyle illa belirti olmaz
Merak ediyorum aramızdaki ilk hamiş kim olacak acaba inşallah en kısa zamanda tabloyu o takla atan bebiş emojisiyle doldururum
HAYIRLISIYLA BENDE YARIN DOKTORA GTCEM ADETIMIN UCUNCU GUNU BAKALIM BU AY HANGI TEDAWI BAŞLANACAK KLOMEN VE OVITRELLEDEN BIKTIM.CUNKU