Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ama üzerinden 10 gün geçti ne biliyim baya moralim bozuldu

Catlama ignesinden en erken 12.gunde cikiyor o da testin hassas ise. 14.günde idrarda cikmayip 15.16.günde kanda pozitifi gören arkadaslarimiz oldu.Allah tan ümit kesilmez.

kızlar bence belirtileri yazmaya başlayalım.
ben de ilk günler kasık ağrısı ve uzun bi sarı akıntı bu tek seferde geldi. daha sonra sağ gogus ucu igne batmasi gibi bisey. simdi ise yani regle 5gun kala bel agrisi.

Seninle aynıydık dimi😊 26'sı zaten adet günümüzya o günü saymayalım 4 günümüz kaldı bende hiç bişey yok sadece ara ara akıntı oluyo 😊

Seninle aynıydık dimi😊 26'sı zaten adet günümüzya o günü saymayalım 4 günümüz kaldı bende hiç bişey yok sadece ara ara akıntı oluyo 😊
evet canim ayniydik. amaan illa belirti de olmasi gerekmiyo aslinda gecen okudum kadin 3uzlere hamile hic belirti yasamamis düşün. bunyeden bunyeye değişiyo. insallah bebisler bizimledir... :)

evet canim ayniydik. amaan illa belirti de olmasi gerekmiyo aslinda gecen okudum kadin 3uzlere hamile hic belirti yasamamis düşün. bunyeden bunyeye değişiyo. insallah bebisler bizimledir... :)

Amin canım 🤲 aynen öyle illa belirti olmaz
Merak ediyorum aramızdaki ilk hamiş kim olacak acaba😄 inşallah en kısa zamanda tabloyu o takla atan bebiş emojisiyle doldururum😁🥰

HAYIRLISIYLA BENDE YARIN DOKTORA GTCEM ADETIMIN UCUNCU GUNU BAKALIM BU AY HANGI TEDAWI BAŞLANACAK KLOMEN VE OVITRELLEDEN BIKTIM.CUNKU 😁😁

Yarın çağırdılarsa hormon tahlili yaparlar adetin 2 veya 3.günü bakılıyo zaten
İnşallah hayırla sonuçlanırda tez zamanda hayırlı haberini verirsin🤲🥰🌷

Kızlar şeffaf beyaz uzun peçeteyle silince gelen bir akıntım var. Bu akıntı tekrar yumurtlama mı oluyor yoksa hamilelik belirtisi mi acaba? 9 gün kaldı adetime emin olamadım.

X