-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.461
Tabi biraz anneci anlayışla karşıladığı zaman da oluyor çok şükür ama işte annesi hiç yok gelmeyin diyemez hayırlısıyla bi dogurayımda takmıyorum artıkEşin çok mu anneci ? Aslında eşinle konuşman lazım hamilesin üstelik strese giriyorum desen eşin anlayışla karşılamaz mı
Şimdi takmıyorsun da o lohusa kafasıyla canın sıkılabilirTabi biraz anneci anlayışla karşıladığı zaman da oluyor çok şükür ama işte annesi hiç yok gelmeyin diyemez hayırlısıyla bi dogurayımda takmıyorum artık
Kızlar şu günlerde zaten stres oluyoruz evde çocuklarla uğraş derken arada uyuyorum ve kaynanam her gün arıyor kendisi çok meraklı bi kadın sinir geldi şuan 2 defa aradı açmadımaynen böyle burnumdan soluyorum sizinkiler de böyle arıyor mu hergün? Nasıl bir yöntem uygulasam en ufak şeyide esime yetistiren huzurumu bozan insan simdi esim aksam
Kuzum çoğu kişide vardır yaşadıkların ben de de oluyor bazen insan bunalıyor benim de bazen bunaldıgım zamanlar oldu
Merhabalar yaşıt sayılınız Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinler öncelikle ne zamandır bebek düşünüyordunuz ve hamile kaldığınız ay belirti yaşadınız mı hani sayfalarca sıralanan belirtilerden mesela ben de siz gibi umudunu kaybetmiş biriyim benim artık olmaz diye düşünüyorum önceden adete yakın gebelik testi yapmaya korkardım şimdi hiç korkmadan yapıyorum sebebi de nasıl olsa yok olsa ben hissederdim belirti olurdu falan diyorum mutlaka Allahtan ümit kesilmez ama insan bir yerde en azından benim hamile kalma kabiliyetim yok diye düşünmeye başlıyor ben kendimi yetersiz hissediyorum yas da ilerledi geç evlilik yaptım kısmet tabi ki hayırlısı böyleymiş üzülmeden edemiyorumIlk çocuk.asla beklemiyordum eşimin sperm kalitesi çok düşük. Benimse yas 37. Korona bitsin bi doktora gideriz falan diyorduk. Ben diyet ve agir spor yapiyordum beklemedigim icin,gunde 800 ip atlayan biriyim. ilac falan kullaniyordum gribal...bir baktim gebeyim. Sakın olmaz demeyin. Valla belli olmuyor. Gerci bundan sonrasi onemli...ama Allah isteyen herkese versin insallah. Tabikindua ederim.
SelammmMerhabalar yaşıt sayılınız Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinler öncelikle ne zamandır bebek düşünüyordunuz ve hamile kaldığınız ay belirti yaşadınız mı hani sayfalarca sıralanan belirtilerden mesela ben de siz gibi umudunu kaybetmiş biriyim benim artık olmaz diye düşünüyorum önceden adete yakın gebelik testi yapmaya korkardım şimdi hiç korkmadan yapıyorum sebebi de nasıl olsa yok olsa ben hissederdim belirti olurdu falan diyorum mutlaka Allahtan ümit kesilmez ama insan bir yerde en azından benim hamile kalma kabiliyetim yok diye düşünmeye başlıyor ben kendimi yetersiz hissediyorum yas da ilerledi geç evlilik yaptım kısmet tabi ki hayırlısı böyleymiş üzülmeden edemiyorum
Orası kesin canım hiç bir doğumumda yatamadım şöyle çocuğumla ilgilenim 2 günde olsa demedim mecbur eve gelir gelmez yemek çamaşır devam napalim sağlık olsunŞimdi takmıyorsun da o lohusa kafasıyla canın sıkılabilirinşallah sağ salim kucağına alırsın az kalmış
Teşekkürler cevapldıgınız icin eşim de ben de baktırdık doktorlara eşim 3,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu siperm azlığı ve hareketliligi az olduğu icin ben de bu ay Amh baktırdım doktor kist falan da yok dedi yumurta rezervi normal ama olmayınca olmuyor sanırım zamank varsa eğer Allah nasip ettiyse oluyor Rabbim şişe sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin inşallahSelammmben de geç evlendim. Evlenmeyi düşünmedim bile. Daha özgürlükçü bir yapım vardir. ama toplum arkadaş sosyal baskı... neyseki evlilik korktuğum gibi olmadi bebegi biz evlendigimizden beri ilk ay hariç hiç korunmadık. 8 ay oldu deneyli...Ben de kendi yaşımdan dolayı yumurta falan az diye düşünüyordum...6 ay sonra falan anca biz test yaptırdık. Eşimin sperm kalitesi ve canlılığı çok düşük cıktı.bende yumurta normal gibiydi.ama doktora ben sonucu gösteremedim korona falan olunca. Eşimde tedavi olmadi aynı sebeplerden. O yuzde n beklemiyordum ya zeten. Göğüs hassasiyetim bir türlü geçmiyordu. Hani yumurtlama döneminde acır ya. Ama geçer sonra. Ben de hamile olduğuma asla ihtimal vermediğim için muhtemelen geç yumurtluyorum ondan acıyor diye düşündüm. Meğer gebelik hormonlardanmis.. şunu soyleyim bizde ihtimal çok azdı yuzde 3 gibi bir sayı....siz de baktırın. Tahlillerinizi verin. Çok engel bir sey varsa tedavisini olursunuz...yaşınız daha genç, çocuk için. Ben öyle düşünüyorum artik..ve çok takılmayın. Çocuk kendi karar veriyor gelme zamanına.
İllaki merak ediyodur bişey demiyorum da hergün hergün canım istemiyor hiç bir problem yok çok şükür kendi annemle bile bu kadar konusmuyoruz dediğin şekilde desem laf çıkarır eşimi arar ağlar ben merak ediyorum o işim var diyo der çok fena oyuzden sessiz kalıyorum
Insallah cnm bide etkileniyorum heralde dün akşam virüs geçmezse napıcaz dedim eşime annemler gelir dedi kadın diyaliz hastası hafta da 3 kez hastanede 4 saat kalıyor ben bu virüsten çok korkuyorum kendi annem bile gelemezken kaynanamın gelmesini hiç istemem hiç biseye elini sürmez asla hizmet bekler şeker hastası olduğundan sık sık sofra kurmam gerekiyor hem doğum yapıp hemde hizmet çok yorucak beni
Varikosel olduysa bundan sonra bekleyin bebeğinizi .Allahın izniyle olacaktır. Hiç belli olmuyor. Biz daha tedavi olacaktık, eşim urolojiye gidecekti falan....belli olmuyor inanın. Odaginiz çocuk olmasin.Teşekkürler cevapldıgınız icin eşim de ben de baktırdık doktorlara eşim 3,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu siperm azlığı ve hareketliligi az olduğu icin ben de bu ay Amh baktırdım doktor kist falan da yok dedi yumurta rezervi normal ama olmayınca olmuyor sanırım zamank varsa eğer Allah nasip ettiyse oluyor Rabbim şişe sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin inşallah
Eşim çok sakin odağında lafını yapmasam hiç çocuk yok istiyor ama hiç takmıyor kafaya ben takılıyorum ondan dolayı belkide hayırlısı bakalım bekleyeceğiz malum ortamda büyük bir sorun var hayat normale dönene kadar kuzumVarikosel olduysa bundan sonra bekleyin bebeğinizi .Allahın izniyle olacaktır. Hiç belli olmuyor. Biz daha tedavi olacaktık, eşim urolojiye gidecekti falan....belli olmuyor inanın. Odaginiz çocuk olmasin.
Merhabalar yaşıt sayılınız Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinler öncelikle ne zamandır bebek düşünüyordunuz ve hamile kaldığınız ay belirti yaşadınız mı hani sayfalarca sıralanan belirtilerden mesela ben de siz gibi umudunu kaybetmiş biriyim benim artık olmaz diye düşünüyorum önceden adete yakın gebelik testi yapmaya korkardım şimdi hiç korkmadan yapıyorum sebebi de nasıl olsa yok olsa ben hissederdim belirti olurdu falan diyorum mutlaka Allahtan ümit kesilmez ama insan bir yerde en azından benim hamile kalma kabiliyetim yok diye düşünmeye başlıyor ben kendimi yetersiz hissediyorum yas da ilerledi geç evlilik yaptım kısmet tabi ki hayırlısı böyleymiş üzülmeden edemiyorum
1 tane görumcem var hep ona acır 4 4lüktür hep onunla kıyaslar sağolsun iyidir ama tabi kaynanam kıyaslayınca farkli bişey çıkıyor ortaya aynen dediğin gibi canım bundan sonra kötü olucaksamda olayım hiç lafımı cekmicem istemediğimi söylicem zamanı gelince 11 seneden beri bu ailenin içindeyim hiç bir saygisizlıgim olmadığı halde hep üzülen ben oldum
Karantinadayız evde bunalıma girmek üzereyizMrb nasilsiniz?
Sorma karantina gunlerini ben ara ara disari cikiyorum mecburen eksikler vardi Allahin izniyle tamamladim haftada bir kontrole gidiyorum kendi evime gectim bu arada yeni ev almistik sagolsun annem (kayinvalidem) herseyimi yapiverdi.Kendi annemde pek ilgilenemedi abimin ikizleri oldu onlarla ilgilenmek zorunda kaldi.Karantinadayız evde bunalıma girmek üzereyizsen nasılsın doğum nezaman,?
Amin kuzum, hayırla, sağlıkla, öp benim içinBüyüdü canım canavar gibi herşeye dalıyo kırıyo döküyo dağıtıyo 2,5 yaşında
bi yaramaz bütün günüm onunla♥
Tek başına sıkılıyor tabi hapis hayatı
Lafda anlatamıyorum.... Napalım canımız sağolsun inşallah bugünlerde geçer
Allah sanada bütün isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla