Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşin çok mu anneci ? Aslında eşinle konuşman lazım hamilesin üstelik strese giriyorum desen eşin anlayışla karşılamaz mı
Tabi biraz anneci anlayışla karşıladığı zaman da oluyor çok şükür ama işte annesi hiç yok gelmeyin diyemez hayırlısıyla bi dogurayımda takmıyorum artık

Tabi biraz anneci anlayışla karşıladığı zaman da oluyor çok şükür ama işte annesi hiç yok gelmeyin diyemez hayırlısıyla bi dogurayımda takmıyorum artık
Şimdi takmıyorsun da o lohusa kafasıyla canın sıkılabilir inşallah sağ salim kucağına alırsın az kalmış

Merhabalar yaşıt sayılınız Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinler öncelikle ne zamandır bebek düşünüyordunuz ve hamile kaldığınız ay belirti yaşadınız mı hani sayfalarca sıralanan belirtilerden mesela ben de siz gibi umudunu kaybetmiş biriyim benim artık olmaz diye düşünüyorum önceden adete yakın gebelik testi yapmaya korkardım şimdi hiç korkmadan yapıyorum sebebi de nasıl olsa yok olsa ben hissederdim belirti olurdu falan diyorum mutlaka Allahtan ümit kesilmez ama insan bir yerde en azından benim hamile kalma kabiliyetim yok diye düşünmeye başlıyor ben kendimi yetersiz hissediyorum yas da ilerledi geç evlilik yaptım kısmet tabi ki hayırlısı böyleymiş üzülmeden edemiyorum

Selammm ben de geç evlendim. Evlenmeyi düşünmedim bile. Daha özgürlükçü bir yapım vardir. ama toplum arkadaş sosyal baskı... neyseki evlilik korktuğum gibi olmadi bebegi biz evlendigimizden beri ilk ay hariç hiç korunmadık. 8 ay oldu deneyli...Ben de kendi yaşımdan dolayı yumurta falan az diye düşünüyordum...6 ay sonra falan anca biz test yaptırdık. Eşimin sperm kalitesi ve canlılığı çok düşük cıktı.bende yumurta normal gibiydi.ama doktora ben sonucu gösteremedim korona falan olunca. Eşimde tedavi olmadi aynı sebeplerden. O yuzde n beklemiyordum ya zeten. Göğüs hassasiyetim bir türlü geçmiyordu. Hani yumurtlama döneminde acır ya. Ama geçer sonra. Ben de hamile olduğuma asla ihtimal vermediğim için muhtemelen geç yumurtluyorum ondan acıyor diye düşündüm. Meğer gebelik hormonlardanmis.. şunu soyleyim bizde ihtimal çok azdı yuzde 3 gibi bir sayı....siz de baktırın. Tahlillerinizi verin. Çok engel bir sey varsa tedavisini olursunuz...yaşınız daha genç, çocuk için. Ben öyle düşünüyorum artik..ve çok takılmayın. Çocuk kendi karar veriyor gelme zamanına.

Şimdi takmıyorsun da o lohusa kafasıyla canın sıkılabilir inşallah sağ salim kucağına alırsın az kalmış
Orası kesin canım hiç bir doğumumda yatamadım şöyle çocuğumla ilgilenim 2 günde olsa demedim mecbur eve gelir gelmez yemek çamaşır devam napalim sağlık olsun Allahım tez vakitte isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin çok bekletmesin

Teşekkürler cevapldıgınız icin eşim de ben de baktırdık doktorlara eşim 3,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu siperm azlığı ve hareketliligi az olduğu icin ben de bu ay Amh baktırdım doktor kist falan da yok dedi yumurta rezervi normal ama olmayınca olmuyor sanırım zamank varsa eğer Allah nasip ettiyse oluyor Rabbim şişe sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin inşallah

Seni anlıyorum canım bende bazen konuşmak istemem insanın her ânı bir olmuyor üstüne bide hamilelik psikolojisi var.... Her seferinde açma sende bidahaki konuşmanda duymadım, şarjdaydı veya çocuklarla uğraşıyodum falan dersin
Kendisi bide hasta diyosun ama o iş sıkıntı sen onca işin arasında bide ona hizmet mi edeceksin yardıma ihtiyacı olacak olan sensin ayrıca sen böyle deyince kendi yaşadıklarım aklıma geldi ben doğum yaptığım zaman annem grip olmuştu malesef evine gitti kaynanam bizdeydi ama inanır mısın bi çorba bile yapmadı aç kaldım ağrılardan kıvranıyodum bide göğüs yaralarım çok fenaydı üstelik sapasağlam sağlık sorunu da yok...sinirlerimi çok bozmuştu neyse sonrasını söylemiyim. Bazı yaşananlar unutulmuyor işte. Yardıma muhtaç olduğun zaman sakın sen yardım etmeye kalkma
İhtiyacı olan kişi sensin, o etmeyecekse sende etme . Sen robot musun lohusa halinle hem kendinle hem evle hem çocuklarla uğraştığın yetmiyomuş gibi bide kaynananın keyfine kâhyalık edeceksin? Bu tür şeyler duyduğum zaman çok sinirleniyorum
Kızı var mı onun?

Y Yazgele söz konusu sağlıksa hele böyle bi zamanda kimsenin kimsenin sağlığını riske atmaya hakkı yok taviz verme bence
Allah korusun çocukların veya sen bi hastalık kapsanız bunun hesabını nasıl verecek şakası yok bu işin . Eşinde sizin sağlığınızı düşünsün biraz

Varikosel olduysa bundan sonra bekleyin bebeğinizi .Allahın izniyle olacaktır. Hiç belli olmuyor. Biz daha tedavi olacaktık, eşim urolojiye gidecekti falan....belli olmuyor inanın. Odaginiz çocuk olmasin.

Varikosel olduysa bundan sonra bekleyin bebeğinizi .Allahın izniyle olacaktır. Hiç belli olmuyor. Biz daha tedavi olacaktık, eşim urolojiye gidecekti falan....belli olmuyor inanın. Odaginiz çocuk olmasin.
Eşim çok sakin odağında lafını yapmasam hiç çocuk yok istiyor ama hiç takmıyor kafaya ben takılıyorum ondan dolayı belkide hayırlısı bakalım bekleyeceğiz malum ortamda büyük bir sorun var hayat normale dönene kadar kuzum

Korkularını endişelerini anlıyorum ama hani herzaman umutlu olacaktık çiçeğim?
Bak ne mucizeler var.... Allah Ol dedikten sonra yaşın ve engellerin ne önemi var?
Seninde olacak inşAllah umudunu yüksek tut

1 tane görumcem var hep ona acır 4 4lüktür hep onunla kıyaslar sağolsun iyidir ama tabi kaynanam kıyaslayınca farkli bişey çıkıyor ortaya aynen dediğin gibi canım bundan sonra kötü olucaksamda olayım hiç lafımı cekmicem istemediğimi söylicem zamanı gelince 11 seneden beri bu ailenin içindeyim hiç bir saygisizlıgim olmadığı halde hep üzülen ben oldum

Karantinadayız evde bunalıma girmek üzereyiz sen nasılsın doğum nezaman,?
Sorma karantina gunlerini ben ara ara disari cikiyorum mecburen eksikler vardi Allahin izniyle tamamladim haftada bir kontrole gidiyorum kendi evime gectim bu arada yeni ev almistik sagolsun annem (kayinvalidem) herseyimi yapiverdi.Kendi annemde pek ilgilenemedi abimin ikizleri oldu onlarla ilgilenmek zorunda kaldi.

Benimde haftaya netlik kazanir belki dogum gittigim.doktor nisan sonu dedi bu arada doktor secimi gibi bir şansim.yok galiba haftaya kontrol dedi ama gittigim doktor haftaya yok butun doktorlar ilgilenecek zaten dogum ne zaman olursa dedi

Amin kuzum, hayırla, sağlıkla, öp benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…